-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz T.Peter #46934 üzenetére
Igen megkaptam az indoklást ez a végeredményen sajnos nem változtat miért és mit.
Egy játékmotor hiába jó és tud sokat, ha nincs rá idő kihasználni, fejleszteni vagy konzolra van optimalizálva főleg.. lehet hogy kevés az idő, de egy játék ma már nem 30 Euro hanem 60-70-90 és így is félkész formában jönnek ki sokszor.Mindegy milyen okból kapok szart.
Az szerintem alap elvárás lehetne ,hogy ha tartalmi hiányosságai vannak egy játéknak kiadáskor, de technológiai hibák tömkelegével ne legyen tele.
Amúgy amit leírtál csak cáfolásként hozom a Nintendo Switchet ami teljesen egyedi és gyenge hardver, mégis a játékok maximálisan kihasználják a tudását a rá fejlesztett játékok pedig nincsenek tele annyira bugokkal mint sok mai "A" platformra kiadott hulladék.( ott is vannak bőven) Mindezt azért, mert kifejezetten arra és csak arra fejlesztették és optimalizálták.Természetesen tisztelet a kivételnek, mint a Hellblade, de én ott is inkább a Stílust és a művészi megvalósítást tartom kiemelkedőnek.
Wukong pedig már a kezdetektől egy technológiai demó volt, az első UE5 játékdemók közöt szerepelt,de én egyébként nem látok benne semmi olyat ami korszakalktó előrelépés lenne se grafika, se játékmenet terén.Lehet ez az én hibámde statikus és msterkélt csőplatform, az említett Order pl akkriban ugyan ilyen csőjáték volt de jobban megfogott.
Nekem pl a Alan Wake 2 jobban tetszik.
Most is azt gondolom, szükség lenne egy Crysis momentumra a játékiparban, amikor egy 5090 is dadog 30 FPS sel, de nem azért ,amiért a mai játékok zöme, mert szarul van megvalósítva ,hanem mert olyat tesz le az asztalra fizika, vagy bármi egyéb terén ami egy mérce sok évre előre...
Mégegyszer hozzá teszem, hogy vannak kivételek is,de pl a tavalyi év katasztrófa volt a játékok minőségének terén.
Ez ami folyik 10 éve kb a ps4 éra óta az egy játékipari stagnálás.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest