- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- Apple notebookok
- SONY LCD és LED TV-k
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandras83
senior tag
válasz hahakocka #40793 üzenetére
én is imádom a black mesa-t, de a "régen minden jobbvót, sőt még mindig jobb" attitűdödet valószínűleg megtörné a cp 2077 path tracing-el. 1070-el raktam bele vagy 250 órát és közepes grafikán és kb lefolytam a székről, olyan szép volt úgy is a game, de a 4070-et beraktam, minden ment maxra + path tracing + dlss2 és nem hittem a szememnek. A path tracing már tényleg nem vicc, próbáld ki ha teheted. Pár év és alap feature lesz, senki sem akar már majd "mű árnyékkokkal" játszani utána, mint ahogy olcsónak ható cgi animációkat sem akarunk nézni pl egy Pixar munka után.
Cyberfuck Patchrunner
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Külpolitika
- Építő/felújító topik
- Hálózati / IP kamera
- Ukrajnai háború
- Politika
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest