Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dyingsoul

veterán

válasz OlegG #31426 üzenetére

Köszi a megerősítést, én is erre jutottam! :R
    Sosem gondolkoztam még FE-ben mert nem voltak vonzóak és sokszor sokkal hangosabb és forróbb volt egy FE, mint az AIB modellek.
    Ez a mostani viszont elég komoly hűtésnek tűnik. Aztán majd meglátjuk a teszteket. De valahogy én sokkal nagyobb erőfeszítést érzek a V végződésű kártyában, mint az AIB modellekben, amik ráadásul még drágábbak is, sokkal. Persze kérdés lesz, hogy teljesítmpényben is lesz-e és mekkora különbség. De ha már van 3080 Fe 700 Eurért, valahogy nem tűnnek nagyobb erőfeszítésűnek az AIB modellek kártyái. Szerintem itt benézték a gyártók és az FE alá kellett volna árazniuk, nem fölé. De ez csak egy megérzés, a tesztek fogják ezt megmutatni.

A VGA gyártók vajon elkészítették a házi feladatot és tesztelték a megoldásukat a FE-el szemben? (Szerintem nem mert akkor több leak lett volna az FE kártyákról.) Azért kérnének többet, mert valamiben tényleg többet nyújtanak a gyártói modellek vagy csak megszokták, hogy az NV kiad egy FE kártyát meg egy MSRP árat, ami alacsonyabb, mint az FE. Most én azt látom nem ez történt: Az NV egyszerűen csak bemutatta az FE kártyákat és MSRP-t most nem adtak meg, csak az FE kártyák árait.

Új hozzászólás Aktív témák