Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
"Sok itt a jós."
A múlt eseményei alapján előre következtetni nem egy rossz dolog szerintem. Például most cserélte le egy fórumtárs a 3070-ét 4070-re, mert kevés volt a VRAM Cyberpunk alatt és sokszor a semmiből a felére esett be az fps-e. A 4070-nel ez megszűnt neki. Ha a 3070-en lett volna több VRAM, nem cserélte volna le. Ezek létező dolgok, nem szabad úgy tenni, mintha teljesen vakon lövöldöznénk, mikor a példák előttünk vannak most a jelenbe. Ezzel nem azt mondom, hogy világégetően fontos dolog, de úgy se kell tenni, mintha nem létező dolog lenne meg hogy parasztvakítás. Ez egy figyelembe vevendő dolog. Szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 GAMING OC 8G
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest