- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
válasz
Találtgyerek #17821 üzenetére
Nem tudok most sajátot, de ugyanígy fest (csak nálam 1980 MHz)
Nem tudom, mit rontok el. Újrarakva az Afterburner (nem beta) és a legújabb NV driver. Boost clockom 155 MHz GPU, 755 MHz Vram.
Jelenség ugyanaz, 1700 Mhz/848 mV kb amit látok, az alá nem megy, és 50 W körüli az "idle".
Alaphelyzetezve van rendes idle.
Valami másfajta görbe kellene? Ugye az Afterburner 1300 Mhz-700 mV tartományig láttatja...
Pedig megnéztem 1-2 youtube videot -
turho
addikt
válasz
Vigneau #17816 üzenetére
Kikapcsoltam a control panelben a teljesímény módot. Ha az Afterburnert alaphelyzetbe hozom, lemegy 210 MHz/17 Watt (hwinfo szerint) értékre.
De ha benyomom az Afterburner e a görbés profilokat, akkor ismét felugrik 50W/1700 MHz környékére. Most akkor ez így OK, vagy elcsesztem a görbét, vagy valami mást?tehát ha automatikusan pc indításkor az Afterburner betölt, akkor 50W, ha kikapcsolom, van normálisabb idle?
Ködzi amúgy Nektekrá szeretnék jönni. (Azt hittem, a görbe nem nyírja ki a kis fogyasztású módot).
-
-
turho
addikt
Új probléma, nem értem miért. Hwinfo szerint az alapjárati fogyasztás 51 Watt, Afterburner görbeoptimalizálás után.
Ha redetelem az Afterburner, akkor is 47 Watt, GPU clock stabil 1710 MHz, Voltage 862 mV.
Ennek a VGA-nak nem 10-15 W idle fogyasztásnak kellene lennie? -
turho
addikt
válasz
Találtgyerek #17809 üzenetére
915 V/1980 lett most a betonstabil (memória+750), de nem világos, hogy a görbe lefelé konyuló ágát kell-e vagy lehet-e szintén lefelé vinni. Azaz idle vagy csak pici igénybevétel esetén se fogyasszon.
-
turho
addikt
Sziasztok! Adott egy 2 ventis EVGA 3060TI.
Megcsináltam a 2x12 cm ventis Deshroud módot a bántó hangerő miatt. Ugyanolyan hőmérsékletekhez most jóval halkabb és normális hangspektrumú zaj tartozik, szóval ez pro.
Viszont elvesztem kicsit az undervolt tutorialokban. Valaki légy szíves, adjon már egy valóban normális leírást.
Amit szeretnék: egyenletesen csökkenjen a fogyasztás, az idle állapot közelében is, és annyi undervolt-ot, ami valamivel kisebb/ugyanannyi fogyasztás mellett, de reményeim szerint boostol 1950-2000 Mhz-ig. Tehát a legjobb undervolt/OC tutort, segítséget keresem, ami egyenletes marad a teljes spektrumban.
2030 MHzGpu/+750Mhz ram sebességeket alapon tud a kártyám, undervolt nélkül,.kb. ez a plafonja.
Köszi aki segít(Ui: többféle görbeképzés van, nem igazodok ki, mi a legjobb, ami játékban is klassz, de alacsony terhelésnél IS. Csak rosszabb, hogy megnézek 20 mindenféle youtube tutort, nem egyformák, de az alapfelfrekis fogyasztással nem foglalkoznak...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest