Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Mini PC
- RAM topik
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
na látod
ez az ami senkit nem érdekel
majd ha látom a kormányrendeletben kitételként a kisker javára, majd akkor érdekel
legális úton egy módon adhatják kevesebb garral, ha magánszemélynek nem értékesjtik, csak cégnek
ahogy múltkor az egy év garos 350e ft-os 3060 strixnél is volt
szépen ott volt alatta, magánszemélyként nem megvásárolhatókb 15 éves mese, amikor már bejött ez a rendelet, és az eddigi egy év garok helyett volt 3-5 is terméktől függően
bebattyogok a számtógép boltba, veszek egy alaplapot
előveszi a tag, mondja az árat
kérdem hány év garral adjátok?
egy a válasz
mondom az nem lesz jó, ez a gyártó 3 év garanciát ad, tehát 3 jár rá
de ők a nagykerből annyival veszik, beszéljem meg velük
de én veled beszélem meg, ugyanis ha megveszem a lapot, veletek vagyok szerződésben, és nem érdekel a nagyker vagy bárki más nyűgje, ugyanis nem látom jogszabályban
és ekkor a háttérből előjött egy néni, aki rendkívül dögös volt és egyébként az egyik tulaj
mit gondolsz, megkaptam a 3 év garanciát? -
-
Elek Botond
tag
Akkor most elvesztem.
Ha nem lennének kiskapuk akkor kotelesek lettek volna kijavítani 3 évre nem?(4) Ha a gyártó a fogyasztási cikkre az e rendeletben foglaltaknál kedvezőbb jótállási feltételeket vállal, a jótállás alapján a vállalkozást megillető jogok a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés teljesítésének időpontjában átszállnak a fogyasztóra.
Ezt nem teljesen értem, h mit jelent, semmi kotelezetseget nem latok ami azt irna h a kisker koteles átvenni a gyártó által megadott garit.
Szerk.: omfgk így érthető már a 2 év gari köszi, de ezt a 4. Pontot még mindig nem értem. -
omfgk
veterán
Nem azért nem kell továbbadnia a gyártói garanciát mert nincs rá szabály, hanem mert nem tudja.
Mert a nagykertől már így veszi.
Mert a nagyker bizony nem csak 1 féle konstrukcióban veheti meg a gyártótól.
Bevett gyakorlat ,hogy a gyártó olcsóbban túlad az adott készleten, cserébe a nagyker rendezi a vitás ügyeket.Ne keverjük ezt azzal ,hogy mondjuk az adott bolt szürkén szerzi be a termékeket.
Ez csak szimplán költségcsökkentés és kóklerség.
-
z123456z
őstag
válasz
South Velen #6086 üzenetére
Kérdezgettem egy párszor, itt is, másikban is, vegyes válaszokat kaptam. Az átlaga kb az volt, hogy nagyon ki lesz centizve. Meg szóba került a cicergés, zúgás, cw, és a gyári ajánlás a legéhesebb 3070-re, nem mertem megkockáztatni. Ennyi a történet. Így bánom már.
Végső soron pedig megoldotta a karácsonyi ajándékötlet problémáját. Így viszont nem bánom.Chaser:
Az sem befolyásolja, hogy a gyártók általában regisztrációhoz és végfelhasználóhoz kötik a saját garijukat? -
Chaser
legenda
jaja értem
ezt is:
151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet
A jogszabály mai napon ( 2021.01.07. ) hatályos állapota.(4) Ha a gyártó a fogyasztási cikkre az e rendeletben foglaltaknál kedvezőbb jótállási feltételeket vállal, a jótállás alapján a vállalkozást megillető jogok a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés teljesítésének időpontjában átszállnak a fogyasztóra.
szerk:
Elek Botond
nincsenek kiskapuk
olyanok vannak akik nem tudják a jogaikat
és olyan fogyvédelem amelyik sz@rik a fejünkre -
Elek Botond
tag
Jaa értem, tehát akkor vannak kiskapuk.
A compker akkor csak jofejségbol írta át anno a ramot.Mind 1 ha egyatalan megjon, akkor majd elkezdek ezen gondolkozni.
De azt az ingyen gyartoi +2 evet be fogom zsebelni.
Es akkor ez is 5 év garis lesz mint a zotac ok, csak kérdés h a palitnál milyen szinvonalon tartjak az rma-t ha tűrhető akkor az 5 év gari az kiralysag. -
South Velen
addikt
Ha az alza nem viccel meg most egy 3080 lenne a gépemben 2 hete a Corsair RM550-re kötve
De gondolom undervoltoztam volna...
A héten jött csak meg az 1200-as platinum táp. De mivel nem fogok értelmes áron 3080-at lőni már, szerintem meg se tartom az ùj tápot, úgyis overkill, dehát 750-es árban volt. -
Chaser
legenda
válasz
Elek Botond #6084 üzenetére
általában azt szokták mondani, hogy a nagyker is úgy adja nekik
és ez az emberek 99%-ánál beválik ( :
kutyát nem érdekli mit mutyiznak
tehát van egy kötelezően adandó garancia
és van egy gyári, amit tovább kell adnipl egy termék 200e ft, gyári gar egy év
ebben az esetben a kiskernek két év garanciát kell adnia kötelezően - ettől eltérhet de csak felfelé -
van egy termék ami 50e ft, a gyári gar tíz év
ebben az esetben a kiskernek tíz év garanciát kell adnia
a rendeletben foglaltban mindig azt, ami a vásárlónak kedvezőbb, és/vagy nem ütközik másik szabályzásbaszerk:
RR89
továbbra sincs olyan táp, hogy:
550w és gold
pontos gyártó pontos modellje, az van
550w simán lehet kevés, mert az elektronikája nem jó az újabb hw-ek boostjával járó nagy áramfelvételi kilengésekhez
és lehet bőven elég is, mert jó az elektronikája -
omfgk
veterán
válasz
South Velen #6086 üzenetére
Sokan nagyon rápörögtek a táp témára most az RTX30-asok kapcsán.
És nem csak az RTX 3080-as tulajok. De gondolom pont a Seasonic blama miatt kezd ez a tápkérdés a többi RTX kártyára is átmenni.
-
omfgk
veterán
válasz
Elek Botond #6084 üzenetére
Annyit adnak rá amennyit a nagyker is ahonnan beszerzik.
A többi Palitra is 2 év van náluk.
Az Alzánál is voltak olyan Palit kártyák amiket 2 év garival árultak.
Most is az Alza például az Evga kártyákat 2 év garival adja. Gondolom a 250k felettieket majd kijavítja 3 évre.PCX-nél is van olyan Palit RTX30-as ami csak 2 év garis.
-
Elek Botond
tag
Ezt írta az ipon válaszul arra hogy felvetettem, hogy miért nem a 3 éves gyári garanciáal adják tovább.
"Változott a termékekre a jótállás.Kérjük figyelmesen olvassa el a honlapon a terméknél lévő leírásokat, linkeket."
Ebböl most szűrjön le mindenki azt amit akar, de én nem értem h mit akar ez jelenteni.
Ugyanan úgy 2 év garancia maradt rajta.Csak finoman el akartak küldeni az anyámba?, vagy mi?
-
z123456z
őstag
válasz
pofijanika #6061 üzenetére
Ugyan ilyen tápot adtam el, nem mertem nekifutni ezzel a kártyával. Hát bátor vagy. Semmi zaj, cicergés így maxhoz közel?
Bár ki tudta még akkor, hogy 305 wattot soha nem fogok látni? -
Chaser
legenda
válasz
Erdei88 #6080 üzenetére
úgy rendeltem, az kérdés se volt
szerencsére nagy faluban lakom
emag-edigi már egy az biztos, számlán is az volt
normál esetben nem is vásároltam volna tőlük, de most nem normál eset volt, és cpu szerencsére ritkán döglik
viszont vmilyen 2080s-t biztos adtak pár hónapja talán 180e körül, vagy 170e
aprón hirdette egy tag, meg akarták lincselni miatta ( :
úh. néha éppen lehet jó deal náluk is, de az nagyítós -
Chaser
legenda
válasz
Erdei88 #6075 üzenetére
egy teljesült rendelésem van eddig tőlük, a cpu
nem bíztam benne hogy megjön, de mikor már letettem róla csak megjött, és még félre is rakták
nemrég megint rendeltem polcra, azóta is "érkezik a boltba"
miközben ma du. azt írta már emelt árasra, hogy azonnal vihető
mondjuk az enyémre is ( :
érdekes banda -
Chaser
legenda
válasz
Elek Botond #6070 üzenetére
bammeg' :d, egyet jegyezz meg:
ezek módosulhatnak idővel - ahogy most is történt a sávos garanciával -, ne 10 éves bemásolt szöveget nézz az akkor hatályos állapotról ( :
mindig az aktuális jogszabály/kormányrendelet a mérvadó -
Elek Botond
tag
Hát keresem, csak valami olyan kellene ami pontosan említi azt is amit te mondtál.
Eddig ennyit találtam: 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet
És itt nem térnek ki pontosan erre a témára.Megvan!
Erre gondoltál szerintem: "A határidők elmulasztása továbbra is jogvesztéssel jár."
Ha valakinek kellene még.Köszi!
-
Chaser
legenda
válasz
Elek Botond #6067 üzenetére
van, kormányrendelet
kuglizd' kina jó, tessék:
151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet
A jogszabály mai napon ( 2021.01.07. ) hatályos állapota.(4) Ha a gyártó a fogyasztási cikkre az e rendeletben foglaltaknál kedvezőbb jótállási feltételeket vállal, a jótállás alapján a vállalkozást megillető jogok a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés teljesítésének időpontjában átszállnak a fogyasztóra.
(5) A fogyasztó és vállalkozás közötti szerződésben semmis az a kikötés, amely e rendelet rendelkezéseitől a fogyasztó hátrányára tér el. Az érvénytelen megállapodás helyébe e rendelet rendelkezései lépnek.ez is benne van:
2. § (1) * A jótállás időtartama:
a) 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év,
b) 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év,
c) 250 000 forint eladási ár felett három év.
-
Elek Botond
tag
válasz
KisBundi #6056 üzenetére
Én visszavittem személyesen, (hétfő este), egyböl jött egy email, aztán elcsesztem az időt az iban keresésével, és csak 21 után tudtam küldeni választ. Szóval nekem 3 teljes munkanap volt. (péntek reggelre már a számlámon volt a pénz)
Le a kalappal a cég elött, ennyire gyorsan még eddig egy cég sem utalt vissza nekem.
-
Chaser
legenda
-
Elek Botond
tag
Amúgy, ez egy palit termék gyártó 14 napon belüli regisztrálás esetén kibővíti +2 évvel.
Így már annyira nem hangzik rosszul 5 év gari rá, persez nyilván nem egy evga szintű cég, de az ipon gariztatásnál csak jobb. -
pofijanika
csendes tag
Asus GTX 760 2GB vs EVGA 3070 XC3 Ultra
4770k, 24GB ram, minden alapon. Supernova 550 G3 Gold táp, ASRock Z87 Extreme6 alaplap, Corsair Obisidian 450D ház.
Superposition:
1080p medium: 4928 - 16409
1080p high: 3251 - 15382
(innentől már csak 3070)
1080p extreme: 8646
4k optimized: 11052
8k optimized: 4737
A max., amit elért a 760, 69°C volt, a 3070 pedig 72°C.
RDR2 Vulkan beépített benchmark:
760-nal 1366x768p és minden low: 32fps min., 33fps avg., 34fps max.
3070-nel 1440p, GeForce Experience optimalizált: 64fps min., 85fps. avg, 103fps max. -
aradebil2
senior tag
Feltételeztem, hogy ha már tudnak "akciózni" akkor két eshetőség van (ezeket le is írtam): vagy megy a "beetetés" és promóznak a nagyker/importőr segítségével/unszolására; vagy le tudtak kötni akkora mennyiségeket (10-20-30 darabokat összesen, hetente?) hogy annyi kártyát már úgysem tudnak eladni a brutális árréseikkel. Főleg ha minden héten lesz egy ilyen.
De csak spekulálok, és próbálom kikövetkeztetni, hogy mire lehet számítani az elkövetkező hetekben. Ez a Palit pl. egy tizessel drágábban legalább két hete van Foramaxnál majdnem mindig raktáron, persze nem tudjuk hány darab. És azért ipon számlálóját se biztos, hogy el kell hinnünk feltétlenül).
Szerintem a hétfői sokk után picit derűsebbnek tűnik most az új VGA-k piaca, mint amilyen akár tegnap is volt. -
KisBundi
őstag
Alza milyen gyorsan utalja vissza pénzt?
-
omfgk
veterán
válasz
Elek Botond #6051 üzenetére
Kénytelen azt kirakni mert egyszerűen más oldal nem tesztelte a kártyákat.
A Phoenix-ről a mai napig nincs egy normális teszt a neten.
Tehát szétszedős, hőmérséklet-zaj-fogyasztás értékek. Ami ugye igazán számít az ilyen custom kártyáknál. Nem az ,hogy az FE-hez képes 2% vagy 2,5%-al gyorsabb.
-
Elek Botond
tag
Amugy ezt már láttátok?
Rámentem a review re és ott volt a prohardver.
Na ilyet sem pipáltam még h magyar véleményt rakna ki egy gyártó a saját oldalára. -
snecy20
nagyúr
válasz
Elek Botond #6048 üzenetére
Igen, Gainward Phoenix szint.... nem lesz vele gond.
-
Elek Botond
tag
Végignéztem a fórumot de 3070 palit gaming pro rol sok infót nem találtam, Chaser
írt annyit h egy szinten van a phoenix el amit itt fórumon egy elég jó ár érték arányú hűtésnek tartanak páran. Szoval ha sikerül rátennem a kezem 1 re majd várható egy rövid kis beszámoló sp vel vegyítve. -
nexwo
őstag
Ez a csoport a legszerencsésebb, 3070-ből több "olcsó" ajánlat volt mint 3080 vagy 6800 (xt) -ből, szerintem 3060 ti sem volt gyakori, hiába jobb elméletben ár/érték-ben.
-
RazoR
veterán
válasz
Elek Botond #6043 üzenetére
Beteg, ahogy az is, hogy a TUF 5660XT-met 128-ért vettem december elején, már nem kapni szinte sehol, ahol meg van ott 210.....vicc
-
Chaser
legenda
válasz
Elek Botond #6043 üzenetére
óheeeeeee' ( :
majd akkor volt, amikor meg is kapták az illetékesek, nem csak rendelték
és akkor is egyszer, az egyik leghitványabb boltbanszerk:
Elek Botond
semmi meglepő nincs 5700 xt árakon se
az amd-nél cpu-t megtanultak gyártani, de a businesshez még mindig nem sok közük van
aláírtak valami olyan szerződést ms-sonyval, hogy a soc-ok mellett egy jó darabig a saját sz@rjaikat csak elvétve tudják gyártani
ez hiányt generált
most hogy épp beesik valahova pár db rtx, semmire nincs kihatással
beesik mondjuk 3070 200-ért 20 darab
nagyon jó
csak mondjuk kapásból 2000-en vennék meg
dolgoztam kereskedelemben, vittem saját shopot is, némi rálátásom van
de ezek nélkül is egyértelmű
nv-nek peddig semmi konkurenciája gyakorlatilag, extraként a bányászok a termelés nagy részét már a gyár elől elviszik
miközben a szállítás sokat drágult a kieső repülő járatok miatt
és a bányászda nemhogy csillapodna, hanem feljebb és feljebb megy
ha beesne pár ezer jó árú rtx, az is max átmenetileg csillapítaná a hiányt
ezek az 5-10-20-50-100-200db-os "készletek" semmit nem oldanak meg -
Elek Botond
tag
De volt.
Ez a 3070 kfa2 volt ma reggel 203 ezerért ugyan úgy iponnál. #5940 Arcadian91 -le is screenelte.
Valaki ma az iponban jól érezte magát.Amugy 5700xt mennek 260 ba most jelenleg iponon, de ha.-n se sokkal olcsobb.
-
Chaser
legenda
válasz
Elek Botond #6033 üzenetére
200 körül kb soha nem volt 3070, szóval az jó deal
ufóéknál a legolcsóbbak voltak 230 alatt pár ezerrel, múltidőben
az a 250e fölötti kötelező 3 év gar, esetedben nem érvényes
egyébként meg minden kiskernek kötelessége átadni a gyári gart, ha nem akkor jogszabályt sért
csak mo-n sok a birka, fogyvédelem meg seholaradebil2
a szegény scalperekkel az lesz, hogy röhögnek egy jót
10 emberből még mindig 2-3-nak jut drágán is
nincs semmilyen új alternatíva, használt régebbi kártyák is egyre drágulnak
láttam valami foschtos xfx 580-at 60-ért jegelve
tavaly novemberben 60e volt alzán nizto 590 játékokkal ( : amit még le lehetett kuponozni, végére 45e körül volt meg
lassan használt gar nélküli 1050ti is drágább lesz
nem olyan bonyolult ám ez, két szó:
kereslet-kínálat -
snecy20
nagyúr
válasz
Elek Botond #6040 üzenetére
3060ti-re, természetesen. A 3070 Gaming Pro-ért viszont nagyon jó a 213e.
-
snecy20
nagyúr
válasz
Elek Botond #6025 üzenetére
211-ért belépő, fapados Palit...nem jó ár érte, attól félek. Legalábbis a ~2 héttel ezelőtti alzás 3060ti árakhoz képest biztos nem.
-
aradebil2
senior tag
válasz
snecy20 #6036 üzenetére
Másik megoldás az lenne, hogy a Palit=Gainward=Galax=KFA2 nagyker/importőr adja nekik oda,hogy szórjátok ki őket akciós áron (pl. MSI akció karácsony előtt). Akkor viszont jutna más kiskerekbe is hasonló áron (MSI gyanús egyébként, a viszonylag "olcsó" Ventusokkal pl. emagon az elmúlt pár napban).
Egyébként még mindig van Palit dual [210-ért] (ami a héten majdnem a legjobb ajánlat még mindig...), mi lesz szegény szkalperekkel?
-
Elek Botond
tag
válasz
Arcadian91 #5940 üzenetére
Azért még mindig ez volt a nap deal e.
Amugy ez a palit gaming pro nagyjából ugyan az mint a gainward phoenix?
-
Elek Botond
tag
-
Elek Botond
tag
Érdekesen csinálják ezeket az tény, és nem tudom milyen oknál fogva.
Most nekik nem mind 1 h 2 vagy 3 év gart adnak, a gyártó úgyis vállalja.Az a baj az ipon ilyen, az én evga 650 g+ os tápomra 1 év garit adtak volna.
Alapból evga 10 et válal rá, a compker meg adott rá 5 öt, szóval az utóbbinál döntöttem, egy éve 27 ért nem is volt rossz vétel.
De nem várok el semmit, lesz ami lesz. De tény h 200k körül egyre ritkábban van 3070 nem? -
aradebil2
senior tag
válasz
Lehet hogy az Ipon most már látható méretű készleteket tudn lefoglani, és ilyen akciókkal csalogatják a vevőket, hogy őket (is) frissítgessük és ajánljuk (!) egész nap
-
Chaser
legenda
válasz
Elek Botond #6028 üzenetére
nem általában, 3 év gar van rájuk, ahogy a gainwardokra is
és szinte minden vga-ra
mondjuk ahhoz képest hogy múltkor a 3060 strixet valami 350e körül adták 1 év garral nem rossz ( :szerk:
nexwo
ott a linked, rákattintasz, 2 év garszerk2:
jah hogy ez 3070 ( :
hát, jelenlegi helyzetben akkor ez jó ajánlat volt
emellett szöget se vennék tőlük, nemhogy vga-t
lassan tényleg külön topikba kellene rakni a kártyákat
nem is értem mért kerültek egy topikba -
omfgk
veterán
válasz
Elek Botond #6028 üzenetére
Többször láttam már 2 évvel is a Palitokat kiskereknél.
Alzánál is volt olyan Palit ami 2 évvel volt.
Iponnál most is van olyan Palit ami szintén 2 év. De mivel 250k+ így oda van firkantva a piros apróbetű ,hogy azt földi halandó bizony nem veheti meg.
-
Chaser
legenda
válasz
2 év garral nem volt olyan hatalmas business
-
Elek Botond
tag
WOW.
Azt hiszem kifogtam az első jónak mondható dealem iponon.
Akit érdekel 3060ti palit 211 iponon.
Elvileg jan 13. án vehetem át én is, ugyan úgy mint azok akiknek reggel sikerült lecsapni egy hasonló ajánlatra.
Ez a palit volt elérhető 213 ezer forintért, lehet le tudtam rá csapni, de majd kiderül... -
nexwo
őstag
Lemaradtam róla de ez [link] PALIT NE63070019P2-1041A GeForce RTX 3070 8GB GDDR6 GamingPro PCIE 215e Ft körül volt és akciós százalék jel is volt rajta.
-
Elek Botond
tag
Jól látom, 13 óra után kicsivel az alza rakott ki 3060ti evga xc-t?
Vagy az a baloldali sáv kamu? Mondjuk 213 ért nem jó vétel, szóval nem sajnálom. -
kraven54
aktív tag
válasz
m0h0senator #6017 üzenetére
Üdv a klubba . Vidd ki a CP-t vele, fönök
-
Andrew613
csendes tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségetek és a véleményeteket, hogy segíthet-e nekem egy BIOS frissítés az új 3070-m teljesítménye javításában.
Kb 1 hónapja vásároltam egy Inno3D iChill 3070 x3 8gb videokártyát a már meglévő AMD ryzen 5 3600 -hoz (1060 at cseréltem). Érdekelne, ha utoljára 19/05/16. Frissítettem a BIOS-om (Gigabyte B450m Ds3h) akkor érdemes lenne ezt újra megtenni a legfrissebb változatra a videokártya érdekében vagy ez teljesen felesleges.Előre is köszönöm a válaszokat !
-
z123456z
őstag
válasz
m0h0senator #6017 üzenetére
Pedig mérget vennék rá, hogy EVGA oldalon volt sima Ftw3 is, sőt, alzán is 100%, hogy volt, mint nagyon várt termék, még decemberben. Most valóban egyiken sincs. Mindegy, várom az eredményeket.
-
Chaser
legenda
válasz
m0h0senator #6011 üzenetére
mondtam hogy ne köszönd, hasznádd'
mai világban nagyon tudom értékelni ha valaki tud értelmezni pár soros hirdetést...( :
új számla folyamatban, pár munkanapot mondtak, esélyesen jövő hétre tudják megoldaniz123456z
ftw3 ultra gaming
szép nagy dög, a másikat megtapiztam
a körítést nem vitték túlzásba -
maajsz
senior tag
válasz
aradebil2 #6014 üzenetére
Nekem egy Fractal mini C TG-be (matx) ment egy MSI GamingX Trio, én annyit csináltam, hogy az alsó front fant áttettem alulra így onnan fúj befelé, ami szvsz nem problémás mert alul is van por szűrő. Annyiban gondolkozok még, hogy a 120-as befújó ventiket majd 140-es cserélem.
-
aradebil2
senior tag
válasz
Dobi 562 #6010 üzenetére
Ahogy Erdei88 is írja,ha megjön én megpróbálom azért egy Meshify C-be berakni, elülső ventit alá/fölé rakva 340 mm-re nő a hely, találtam is egy [buildet] ami ekkor kártyával (2080 Gaming Trio X) operál.
Az más kérdés, hogy így nem lesz-e melege a kártyának, de majd kiderül ami beborul. -
z123456z
őstag
válasz
m0h0senator #6011 üzenetére
Sima, vagy ultra az alany?
Egyáltalán mi a különbség?
-
m0h0senator
őstag
Sziasztok!
ideiglenesen csaltakozom hozzátok egy 3070 FTW3-al, ma este lesz beépítve (full vizet meg kell bontanom) nagyon kíváncsi leszek mennyit hagy benne egy 5820K 4,2-n 1440p-n. Tesztek szerintem csak hétvégén lesznek, outofbox superposi-t este teszek be.
Chaser-nek kössz a lehetőséget itt is! -
Dobi 562
addikt
Nem rossz marka a KFA2/Galax. Nekem anno volt egy kfa2 gtx 970 exoc black edition-om ami az egyik legjobban sikerult gtx 970 modell volt. A mai napig gond nelkul mukodik az ocsem szamitogepeben pedig eveken at volt tulhajtva hasznalva.
Itt a UK-ben egyebkent lehet kapni a termekeiket tobb boltban is.
Mikor nezegettem a 3070 kinalatot a KFA2 azert kerult le a listarol mert nem ferne be a Meshify C-be (max 315 mm hosszu kartyat tudok beepiteni), egyebkent tetszett.
-
aradebil2
senior tag
válasz
Motion_Blur #6007 üzenetére
Elcsesztem, nem tűnt fel hogy az összes az SG-re vonatkozott, nem az Ex gamerre.
#6005-ben igyekeztem korrigálni
-
aradebil2
senior tag
válasz
South Velen #5999 üzenetére
Tényleg nem ugyanaz, itt az elég semmitmondó hivatalos weboldal:
[Ex Gamer] vs. [SG]
Ex Gameren nincs 4. ventis bohóckodás, cserébe a középső venti nagyobb (102 mm)
Ex Gamer : 2*8pin, 1770/1785 MHz, SG: 1*8pin, 1725/1740 MHz. -
omfgk
veterán
válasz
aradebil2 #5994 üzenetére
Az a 4. ventilátor azért elég... érdekes.
Ha valakinek ennyire számít a vga hőmérséklete az vegyen olyan házat aminek van oldalt is ventilátora.
Na az rengeteget hoz.
A legolcsóbb olyan szemétkupac amit PC házként eladnak és van rajta oldalt ventinek hely, elgyepálja a 150-180 dolcsis prémium házakat is vga hőmérsékletben.Vagy csak le kell venni a ház oldalát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Óra topik
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest