- CES 2025: jóárasított mobil Ryzeneket is hoz az AMD
- CES 2025: Elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- CES 2025: A Zenbook és Vivobook notebookszériákról sem feledkezett meg az ASUS
- CES 2025: Feltekeri kijelzőjét a Lenovo ThinkBookja
- CES 2025: Már az idegenek is 4K-s, 240 Hz-es QD-OLED monitorral nyomulnak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
Ez mennyire számít jónak egy TUF 3060Ti-tól curve-el?
-
RazoR
veterán
válasz - = Zk = - #16688 üzenetére
Hajszárító és csipesz és levehető óvatosan a matrica
-
RazoR
veterán
TUF 3060Ti mennyi OC-t bír el általánosan?
Mivel érdemes tesztelni?Jelenleg GPU +140-en futtatok Superposition 4k optimizedet és nem hibázik.
-
RazoR
veterán
válasz Elek Botond #8382 üzenetére
Nekem 12.10 a 3060Ti FTW3, ha február-márciusban sorra kerülök az hibátlan lenne!
-
RazoR
veterán
Oké, de BeZol-nak is úgy sikerült ahogy írtam, én is vásároltam már így az EVGA-tól gond nélkül....
Végül úgy sikerült kifizetni, hogy csináltam paypal regisztrációt, ahhoz csatoltam a bankkártyám (unicredit, nem tudom revolut ment e volna), nem utaltam fel összeget, hanem paypal leszedte amennyi az összeg és kész, így már sikerült a vásárlás. -
RazoR
veterán
válasz perfegor17 #8327 üzenetére
-
RazoR
veterán
Fizetni meg amúgy csak már Paypalnál lévő pénzből enged elvileg, (paypal egyenleg)
Ez nem így van, ha hozzá van kapcsolva a paypal fiókodhoz a bankkártyád akkor tudsz fizetni úgy is, hogy csak a kártyádon van pénz és a paypal onnan emeli le. Csak fontos, hogy be legyen állítva, hogy a bankod váltson ne a paypal mert csúnyán plusszos lehet ha a paypal vált! -
RazoR
veterán
Érdekes árak vannak ezen az oldalon...
Na ezt vajon hogy?
Szállítás március 26 - április 9...[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
válasz Elek Botond #7964 üzenetére
Én maradok a 3060Ti-nél az EVGA-tól, ha nyáron lesz csak akkor nyáron lesz. 200k a max amit adok egy kártyáért, 3070-ért nem éri meg a felár szerintem, de ez persze csak egy vélemény....
AMD-k nem rosszak, alapvetően nincs bajom a mostani 5600xt-vel, de ez a driver egy vicc....
[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
válasz Elek Botond #7954 üzenetére
2060 super/2070 szint kb, 1080p-re szánt kártya, de azt továbbra sem értem, hogy minek rá a 12GB memória
-
RazoR
veterán
Ipon Palit csillámf@szláma (Gamerock) és JS 300k alatt!!!
-
RazoR
veterán
-
RazoR
veterán
-
RazoR
veterán
válasz DeathAdder #7208 üzenetére
Én 2560x1440 60Hz-ről váltottam 3440x1440 100Hz G-syncre és most vissza 2560x1440 100Hz-re. Már csek jó kártya kéne alá...
A 21:9 1440p nagyon hardverigényes. -
RazoR
veterán
Na ez tényleg egy szép kártya! Az árát ne nézzétek....
-
RazoR
veterán
Alzánál lekerültek a kínálatból az EVGA kártyák 3060Ti/3070....
-
RazoR
veterán
válasz Maelephant #7036 üzenetére
Nem tudom milyenek ezek az új kártyák hűtésben, nem volt hozzájuk szerencsém.
Amik voltak tőlük: 980, 980Ti, 1080Ti FTW3, 2070Super FTW3 Ultra, meg voltam velük elégedve de ugye kinek mi a hangos....
Az összes eddigi kártyám közül a mostani a leghalkabb, gyakorlatilag hangtalan az 5600XT TUF Evo, persze nem memlíthető teljesítményben és fogyasztásban egy lapon a fentiekkel. -
RazoR
veterán
válasz Elek Botond #7009 üzenetére
Nekem is ráér, úgysincs most időm a gép előtt ülni. Ez a 250-es EVGA most nem volt rossz deal, de szerintem nem éri meg a 3070 a 3060Ti-vel szemben, 10% van köztük, árban meg nagy a különbség. Nekem 1440p 60Hz-re kell kártya, oda bőven elég a 3060Ti.
-
RazoR
veterán
válasz TestamentDNR #6988 üzenetére
Milyen felbontással használod?
EVGA téma: túlárazott, elbaszott asszinkron ventivezérlés, hangos tud lenni, nem a legjobb a hűtése, feleslegesen sok típus (ez mondjuk minden gyártóra igaz), de a garancia ügyintézésük miatt nálam a best!
-
RazoR
veterán
válasz TestamentDNR #6986 üzenetére
Vagy veszel itthon 2x annyiért ha éppen elérhető valahol.
-
RazoR
veterán
válasz TestamentDNR #6983 üzenetére
Pont úgy.
Sorban állás van és ha Te jössz a sorban küldenek egy e-mailt és onnantól 8 órád van leadni a megrendelést. A sor viszont 3-4 hónap hosszú.... -
RazoR
veterán
válasz Elek Botond #6981 üzenetére
Én ennyit nem adok ezekért a kártyákért.
EVGA-nál kértél Te is értesítést?
A 3060-al az a ""baj", hogy az elvileg 1080p kártya lesz, nekem 1440p-re kéne kártya.3060Ti-nél az a jó, hogy ott van a 3070 nyakán teljesítményben és ha a megjelenéskori árat nézzük akkor ár/értékben jó kártya, de nem 350k-ért...
Azt bánom, hogy mikor eladtam a 2070s-t nem egyből vettem egy 3060Ti-t, de akkor még más tervek voltak és teljesen lemaradtam a megjelenésről.[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
válasz Motion_Blur #6977 üzenetére
Ez lenne kb a normális árplafon a csúcs márkáknak...
Én annó 200k-ért vettem a 1080Ti-t, eladtam 170k-ért, 230k volt a 2070S, elment 210k-ért november végén, de már kezdem bánni, hogy eladtam....[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
Csak, hogy a mások oldalról is legyen valami...
-
RazoR
veterán
Hidd el tisztában vagyok a piaci helyzettel, hogy mi miért van és mi hogyan befolyásolja a használt árakat, nem tegnap jöttem a világra. Nekem nem az okoz problémát, hogy 80-ért fog elmenni a mostani kártya, kb akkor szállok ki belőle nullában, hanem az, hogy azok a kártyák amik megjelenéskor 200k+/- körül voltak, most alulról súrolják a 300k-t, na ennyit én tuti nem adok értük még nettózva sem.
-
RazoR
veterán
válasz TestamentDNR #6690 üzenetére
A 2 ventis Ghost-od van? Hogy teljesít azon a felbontáson?
-
RazoR
veterán
válasz Motion_Blur #6552 üzenetére
Az hagyján iponnál a Colorful 3070 dec 6-án 250k volt, most 408k
-
RazoR
veterán
válasz Elek Botond #6459 üzenetére
Én megelégednék egy 2080Super teljesítményű kártyával 150-170k körül, 1440p-re tökéletes lenne arra amire nekem kell.
-
RazoR
veterán
válasz Elek Botond #6400 üzenetére
Szerintem sajnos nem lesz több ilyen....
Egy 180 körüli 3060Ti-vel én is elégedett lennék, de amíg sehol nincs konkrétan semmi addig csak a várakozás marad. -
RazoR
veterán
válasz Elek Botond #6188 üzenetére
Így jártunk akkor, evvan.
Csak az a fura továbbra is, hogy olyannak is összejött aki utánam adta le a rendelést. -
RazoR
veterán
válasz Elek Botond #6139 üzenetére
7:25-kor adtam le a rendelés és törölték, van aki 7:40-kor de előre fizetett, neki nem törölték (még), vagyis az a vásárló kerül előbbre aki kicsengeti puszira az árát. Ez is már elég "nemvagyteegykicsitkabbeaf@szom" dolog, de oké. Viszont véleményem szerint ez a 202k-s ár annyira furcsa, hogy inkább elárazás lesz és szép lassan mindenkit leráznak valami dumával. De ne legyen igazam és kapja meg mindenki ennyiért akinek sikerült rendelni!
-
RazoR
veterán
válasz Elek Botond #6136 üzenetére
Nem kárörvendek ha erre gondolsz, inkább ismét bebizonyosodott, hogy mennyire szánalmas az iPon....
-
RazoR
veterán
válasz Elek Botond #6125 üzenetére
Szó szerint ugyanezt a dumát kaptam reggel a 202k KFA2 3070-re
-
RazoR
veterán
válasz Elek Botond #6043 üzenetére
Beteg, ahogy az is, hogy a TUF 5660XT-met 128-ért vettem december elején, már nem kapni szinte sehol, ahol meg van ott 210.....vicc
-
RazoR
veterán
Akinek jutott hánykor adta le a rendelést?
-
RazoR
veterán
válasz GIORGIONE76 #5954 üzenetére
Szerintem is ez van, de majd akinek nem törölték a rendelését "elfogyott" indokkal az nyilatkozik, hogy be tudta e húzni ennyiért....kétlem.
-
RazoR
veterán
válasz sirszevenap #5951 üzenetére
Az egyik alkalmazott írt, nem rendszer üzenet volt. Lehet aki kifizette azokat vették előre a személyes átvétel/fizetés helyett. Mindegy, nem dőlök a kardomba.
De az fura, hogy mikor rendeltem 3 vásárlást írt, utána 7-et, most 18-at....
Akinek összejön majd írjon már véleményt a kártyáról.Amúgy eléggé sántít nekem ez az ár.....
[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
válasz sirszevenap #5949 üzenetére
7:25-kor jött a visszaigazoló és 7:59-kor jött a törlésről
-
RazoR
veterán
Ahogy amstorm kirakta már meg is rendeltem de most jött az email, hogy elfogyott így törölték a rendelést
iPon.....miért nem vagyok meglepve..... -
RazoR
veterán
Remélem boldoggá tettem ezzel a napodat, hogy marhaságot írtam....
Szerintem nem írtam olyat, hogy eu-ba tudsz rendelni usa-ból, annyit írtam, hogy erről a két helyről jöhetnek kártyák, nem tértem ki arra, hogy lakóhelytől függően honnan tudsz rendelni.
Képzeld tisztában, igen. 5 gen óta evga kártyáim vannak és van tapasztalatom rendeléssel és rma-val is. De elnézésedet kérem és meghajlok nagyságod előtt.... -
RazoR
veterán
válasz Elek Botond #5568 üzenetére
Jogos, összekevertem a 3070-el. A 3060Ti-re 7-én adtam le.
-
RazoR
veterán
A márciussal?
Ha május az sem zavar, nem létszükséglet a kártyacsere, van vga-m tudok játszani.Motion_Blur: tudom/látom de amíg ugyanaz a kártya a gyártótól 60-70-80k-val olcsóbb mint az itthoni kiskerekben addig nekem rohadtul ráér a csere, ha kapni ha nem. Ez a készlethiány sem tarthat örökké...
[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
Hát nem tudom srácok, ezek az árak a rossz vicc kategória. Inkább megvárom az EVGA értesítőt amit novemberben állítottam be a 3060Ti-re és megveszem tőlük 170k-ért. Amennyiért mennek a 3060-ak annyiba kéne kerülnie a 3070-eknek.....
-
RazoR
veterán
válasz Elek Botond #4970 üzenetére
Olcsóbbak jobb teljesítménnyel? Úgy mint most a 3xxx széria?
-
RazoR
veterán
Nem szempont az OC, inkább az 5 év EVGA gari.
Downgrade-eltem a gépem jelentősen, 2070S FTW3 volt és 3440x1440 100Hz Gsync+épített víz.
Jelenleg 2560x1440 75Hz freesync, 5600XT és D15, de szimpibb az Nvidia minden téren így mennék vissza valami olcsóbbra, ezért gondoltam a 3060Ti-re. -
RazoR
veterán
Dec elején mennyi volt egy EVGA 3060Ti FTW3 alzánál?
[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
Van bármi infó/elképzelés/jóslat/pletyka/bizsergés a bal kis lábujjban, hogy mikor lesznek normálisan kapható kártyák normális áron? EVGA EU-tól tervezek venni egy 3060Ti-t 170k átszámolva de, hogy mikor lesz....
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Tőzsde és gazdaság
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Napelem
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest