- CES 2025: jóárasított mobil Ryzeneket is hoz az AMD
- CES 2025: Elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- CES 2025: A Zenbook és Vivobook notebookszériákról sem feledkezett meg az ASUS
- CES 2025: Feltekeri kijelzőjét a Lenovo ThinkBookja
- CES 2025: Már az idegenek is 4K-s, 240 Hz-es QD-OLED monitorral nyomulnak
-
PROHARDVER!
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Utána kéne járni, hogy milyen lett a GW ghost mert bazijó áron volt a többihez képest. Az aorus meg az ftw3 3060 sztem iszonyat drága, a 400 dolláros kártyák
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
sirszevenap
addikt
Volt volt! Láttam párszor Én is. Hamar elmentek. Bár melyik nem. A 230-as tuf 3060 Ti is hupsz, volt nincs. Még Én is megrendeltem, azt hittem 3070. Na mondom ennyiért akkor megy a másik gépbe az, ha már GW Phoenix áron van. Aztán látom csak, hogy 3060 Ti. Töröltem is nyomban a rendelést.
Bankkártyával? Hát persze!
-
Villanelle
újonc
Na sikerült behúznom egy Aorus Master 3060-at, 219-ért Annyira nem vészes az ára szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Semin
senior tag
válasz KisBundi #2991 üzenetére
Milyen házat használsz ha publikus? (szellőzés miatt)
Játékok alatt mennyi hőmérséklet kb? (már ahol meg is pörög)
(Benchmark számomra nem mérvadó, mert úgy sosem fog pörögni) Zaj rendben van?EVGA progit használsz jónak találod?
Előre is köszi a válaszokat, mindenesetre megnyugtattál.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
KisBundi
őstag
Strix 3070 nem volt most?
-
laychi
veterán
válasz MZsoltee #2981 üzenetére
Ha rákeresel a nevemre írtam korábban, hogy szvsz túl meleg és hangos ahhoz képest, hogy mekkora hűtő van rajta.
Superposition tesztem mellett van hwinfo-ról is kép.
Ventifordulat, hőmérséklet, órajelek, fesz, stb.Eladó 4k 144Hz HDR600 nanoIPS Gaming monitor https://hardverapro.hu/apro/philips_279m1rv_00_nanoips_4k_hdr600_144hz_gaming/hsz_1-200.html
-
Semin
senior tag
FTW3. És ahogy linkelték ott a teszt, de kb :
"The Evga FTW3 Ultra peaked at 72C with a 2000 RPM fan speed, that’s the worst result we’ve seen so far and although the clock speed was 1.5% higher at 1980 MHz, that’s a negligible difference."
Bár hozzáteszem nem találtam több tesztet erről a típusról.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz MZsoltee #2981 üzenetére
asztalra "terített" konfignál 1300-1500rpm-et mondott x3 tulaj, 60 fok és azalatti hőmérséklettel
laychinál nagyon más van, ahogy anandos tesztben is több volt
lehet szórás van pasztázási minőségben, de majd kiderül idővel hol a titok
estére talán kapok gpuz képeket_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
laychi
veterán
Futtattam ma egy TimeSpy-t, csemegézzétek.
260W-os max tdp-t ütötte a kártya.
0,975V feszültség, ram +1250MHz-et kapott, Nem ültem végig előtte, de 2085-2100MHz-en ingázott a gpu, a peak 2130MHz volt.Eladó 4k 144Hz HDR600 nanoIPS Gaming monitor https://hardverapro.hu/apro/philips_279m1rv_00_nanoips_4k_hdr600_144hz_gaming/hsz_1-200.html
-
sirszevenap
addikt
-
prAet0r_
csendes tag
Sziasztok!
EVGA GeForce RTX 3060 Ti FTW3 ULTRA esetén a gyártó oldalán az áll, minimum 600W táp kell neki.
Nekem jelenleg a táp egy Corsair TX550M (80 Plus Gold), Ryzen 5 3600 (nincs OC) társaságában menne az új VGA. Esetleges tapasztalataitok alapján, megúszom tápcsere nélkül? Vagy ha beteszem az új kártyát a gépbe, lehet el sem fog indulni, ha kevés a táp?Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
Semin
senior tag
Az én EVGA 3060Ti -met is hozzák pénteken, letesztelem azt a hűtést, bár sok jót nem hallottam eddig róla. (1 vidi van fenn a témában és ott ez a kártya teljesít hűtésben a legrosszabbul)
Kicsit meglepődtem, mert a 3070-en lévő hűtés nagyon jól sikerült, és ez kb ugyanaz.(méretek megoldás alapján) érti a fene
-
pacni120
tag
válasz sirszevenap #2972 üzenetére
Király Általában csak a savat kapom az ilyenek miatt, de örülök, hogy van, akinek tetszik.
Még egy ventit teszek majd a borda mögé, hogy push-pullban menjen a kártya végén, csak eddig nem találtam 100mm-es (vagy 92mm-es) ventit slim kiadásban. Sajna az AIO csöve elég merev, nem fér be alá a standard 25mm-es venti.
Aftermarket coolerek egyelőre nincsenek, a folyékony fémezéssel is még várok, mert ezek viszont már tényleg gari vesztéssel járnának, de ami késik...[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz pacni120 #2968 üzenetére
óóóóóó, cseles
egy szép egyedi alu hűtéssel már brutál jól nézne kiszerk:
Achill3uS
senki nem mondtaszerk2:
előbbi hsz-ből innen pedig kimaradt a "nem" szócska
"sztem az ittenieknek sok újat mondtál "[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Achill3uS
nagyúr
az én k... anyámat, hogy beirtam, hogy jött pár darab nem? de mindegy is, most F5-öztem és ennyi volt a készlet...
[ Szerkesztve ]
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
GIORGIONE76
őstag
válasz pacni120 #2964 üzenetére
Kerestem ahol lehet, EKWB, Bykski, Barrow ... sehol semmi, talán majd jövőre, csak nem akarok úgy járni mint az aorus 5700xt-vel, annak egyik se készített
De állítólag rá lehet írni valamelyik gyártóra hogy készítsék el, de még előtte eldöntöm hogy marad-e egyáltalán hosszabb időrehttps://opensea.io/GIORGIONE76 https://foundation.app/@GIORGIONE76
-
pacni120
tag
válasz sirszevenap #2966 üzenetére
Szépnek nem szép, de legalább rusnya Én szeretek ezzel játszani, ez a v 1.0.
Majd csináltatok egyet ami kicsit dizájnosabb, nem ilyen sufnituning és hidd el, vadul fog kinézni. -
Chaser
legenda
válasz pacni120 #2962 üzenetére
engem is a bp hack érdekelt ( :
háááát, nem pont erre számítottam :d
de! örvendetes, hogy ilyen bevállalós vagy
jól látom, hogy a bp-re raktad a bordát rá?
azt hittem levettedAchill3uS
sztem az ittenieknek sok újat mondtál_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
pacni120
tag
válasz GIORGIONE76 #2956 üzenetére
Néztem én is, custom made cuccokat láttam már, de FE verizóra csak. Hosszabb távra tervezek a kártyával, de nekem nem lenne megérős a víz még így sem. Horror ára van
-
Achill3uS
nagyúr
válasz amstorm #2961 üzenetére
nézz körül a többi boltban, mit lehet itthon kapni? 20xx szériás rtx se nagyon van sehol. van akinek nem gond a felár. annyira kevés kártya van, hogy egyszerűen elviszik ennyiért is. ne felejtsük el, hogy hó eleje van, karácsony előtt vagyunk, covid miatt amugy is mindenki otthon ragadt, pár nap mulva cyberpunk release...
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
addikt
válasz Achill3uS #2959 üzenetére
Nem is akarnak elfogyni még az Alzánál sem.
3 féle Asus 3060-as maradt még készleten. Minden más elfogyott.---
TUF-t elvitték. Pedig ez nem annyira jó mint a 3070-es és 3080-as.Alapból csak 1db 8 pines csati van rajta. Tehát ez így 225W max. Nem is értem ,hogy ezt ,hogy gondolták... Egy szaros 2x Ventus-on 2db 8 pin van.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Achill3uS
nagyúr
Alzába jöttek Asus 3060-ok a jelenlegi piachoz képest tűrhető áron . Hajrá .
-
Chaser
legenda
-
pacni120
tag
Sziasztok!
Ha valakit esetleg érdekel, lekaptam egy 3070 GW Phoenix backplate-jét. Sima ügy, nem jár garivesztéssel.
Engem nagyon zavart ez a műanyag "hőcsapda" backplate, szóval levettem, csavarokat visszatekertem backplate nélkül, backplate-re kb 20 cm * 10 cm thermal pad és jó nagy alu borda (plusz a kártyát még egy kis vga kitámasztóval is megtámogattam biztonság kedvéért).
Nem tudom kinek milyen hőfokokat produkál a kártya, én most Metro DLC-vel játszok, azzal teszteltem, default fan curve, 1440p, minden ki van maxolva, dlss off, 60 fok volt a teteje, kb 5 fokot nyertem.
Nekem volt hozzá itthon minden, így bőven megérte[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
persze azt tapasztaltuk, maga a tömeg - ha elér egy bizonyos szintet - akkor nem azt jelenti feltétlen hogy rossz a hűtés, lásd gw phoenix ami bitang jó ár/érték hang/hőfok arányú az új rtx szériában
persze van aki csak azért vesz strix/ftw3/gaminget mert azt akar venni
majd' két kg-os kártya az már nagyon beteg
magam részéről saját használatra ugyanannyi pénzért inkább megveszem az előző gpu-s vga-t, mint vegyek eggyel jobb gpu-t kártyát ami mondjuk helikopter
van akit meg egyáltalán nem zavar a hang, és nem érti a fentebbi gondolkozást
evvan'_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
ScomComputer
veterán
-
Chaser
legenda
mert az felsőkat. evga-nál, afölött csak a kingpin van, az meg olyan mint msi-nél a lightning
ghost oc két ventis kb mint az msi ventusszerk:
belekeveredek én is annyi van, előbb is elírtam ( :
de általánossgában ez mindig így volt,
előző kategóriás gpu-ból egy vga ha top kategória akkor következő gpu beugró vga-jának árát is elérheti, akár magasabb is lehet
tegnap volt mérleges kép 3060 gaming x-ről
a 2 ventis ventus valami 8xx g
gyengébb hűtés, vrm
sokszor fél passzív mód sincs beugró kategóriában, rgb/argb sem - de pl 2080s ftw3 csak rgb-t tud -
innentől meg ki-ki mérlegel neki mi fontos
más a gpu, és más maga a vga, ennyi a lényeg[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
addikt
Mi lenne velünk az Alza nélkül RTX 30 fronton?
Mindenféle kártyából volt már pár darab, sok esetben többször is ugyanabból.
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
igen, az valoban megeri, bar annyifele fantazianeven futnak most mar, nem tudom mik a kulonbsegek. Ez a ghost is uj (nekem), miert kevesebb ez 30-cal az ftw3 ultranal?. Kozben feltunt egy 3060 ti Aorus is 219-ert.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
MODERÁTOR
válasz tupacamaru #2937 üzenetére
Behúztam egy 60 Ti ftw3 ultrát, de a 2 ventis Ghost nem tudom mennyivel rosszabb. Azért van köztük egy masszív 30k.
[ Szerkesztve ]
-
GIORGIONE76
őstag
Most meg elég érdekes mód a saját topikjában az egyik nv társat utasítgatja a kis takonypóc de van is hozzá sajnos assziszt
Csak nem értem akkor napokkal ezelőtt minek pofátlankodott ida a kis ..szverő[ Szerkesztve ]
https://opensea.io/GIORGIONE76 https://foundation.app/@GIORGIONE76
-
amstorm
aktív tag
akinek kártya kell most Alzázzon van sok fajta
Efficiency is clever laziness.
-
tupacamaru
veterán
181k-s Ghost OC is van. Csak 4k-val drágább mint az első eresztésben volt..
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
s.bala31
őstag
Ott PumpedGabonak van egy 6800XT-je és nagyon aktívan önti magából a low beállításokkal lefuttatott tesztjeit Persze az nem zavarja hogy azzal inkább a prociját terheli/teszteli Valamint a vram használatra csodálkozik rá és próbál meggyőzni másokat is hogy mennyire nélkülözhetetlen manapság a 16Gb vram. Szóval nagyon mókás az a topic
-
Chaser
legenda
válasz ittakary #2922 üzenetére
gw phoenix faca', olcsó
strix/ftw3/gaming x faca', drágább, nem sokkal tudnak jobb hőfok/rpm értéket mint a gw
más kártyáról még nem nagyon van tapasztalat
driverek rendben, vmelyik újabbnál volt valami defekt, már talán megoldották
2080ti szint 8gb vrammal, ez tesztek után gyakorlatban is kiderült
fogyasztásuk jó ha fe tdp-s a kártya, ha meg nem, akkor tud többet enni
jól allkalmazható az uv is
sztem ennyi röviden_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
nagyúr
válasz KisBundi #2917 üzenetére
furcsa ez a topik, gondoltam jövök megnézem hogy milyen felhasználói tesztek vannak, de a hozzászólások 45% nepper, hogy épp ki mit kaparintott meg (még egy moderátor is) másik 45% pedig panaszkodik hogy nem jut neki kártya, és ami jut az is nagyon drága ránézésre kellemes kis szimbiózisban van ez a két csoport, ha azt nem vesszük figyelembe hogy az egyik csoport a másiknak szívja a vérét.
és TALÁN nagyon max 10% ban van szó a kártyáról....[ Szerkesztve ]
-
kennystyle
aktív tag
Én is behúztam reggel az FTW3-at, de majd átvételkor fizetek mert addig amíg nem adják a kezembe nem hiszek nekik, majd szerdán 18 után meglátjuk.
Mondjuk közben hétvégén kaptam értesítést, hogy a múlt héten bepróbált XC3 ultra rendelés az előrendelésből -> "előkészítés alatt" státuszba került, és azt meg csütörtök 18tól ígérik.Szóval vagy lesz két kártyám is, vagy egy se.
Nekem mindenesetre az XC3 ultra jó lenne 245ért, de az jön egy nappal később, elvben.
Lehet kockáztatok és csak pénteken veszem át a kettőt egyszerre. -
lo_jo
senior tag
Én is lecsaptam egy FTW3 ultra 3070-re 260-ért, jön mellé táp, ház és pár venti is, csütörtökre írja most, majd meglátjuk. 7:45-kor fizettem.
-
Drizzt
nagyúr
Iponban van 1 nonOc, meg 8 Oc Gainward Phoenix 3070, ha a keszlet felmero modszerem nem csal. Az ara kimondottan jo(265/280e Ft.), de nem merem megvenni, amig nem talalok a hangra rameno review-t.
I am having fun staying poor.
-
MODERÁTOR
válasz sirszevenap #2903 üzenetére
Evga-nál így van, itthon 24 hó gari, aztán ha beregeled a kártyát a gyártó honlapján akkor +12 hó. De elvileg az elejétől intézheted a gyártóval ha garis problémád van, sokak szerint egyszerűbb és gyorsabb.
-
sirszevenap
addikt
-
_Horka_
aktív tag
Járt már valaki úgy, hogy volt már csomagszáma is (igaz, csak az alza írta ki, a posta csomagkeresője nem adott találatot rá) a terméknek, aztán mégis eltolták a termék kiszállítását?
STRIX B650E-E, AMD Ryzen 7 7700X, MSI GXT 4070ti, KINGSTON FURY Rendegade 6400MHz 32GB @6000 - KF564C32RSK2-32, Fractal Design ION+ 760P
-
KisBundi
őstag
válasz sirszevenap #2903 üzenetére
Ezt nem tudom.
-
KisBundi
őstag
Alzán EVGA 3070 FTW3 Ultra!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.