Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Baggio04 #641 üzenetére
ez nem hagy/nem hagy dolog, jó a 2600, de nem "game cpu"
3600 pl megszüntet microlagokat, megnyomja a minimum fps-t - és hát az a fontos, nem a max, de azt is megnyomja -
most ilyen 20e ft-ért nem kérdés az upgrade szerintem, a vga ára mellett eltörpül - akkor is ha használtan veszed a vga-t -
persze te tudod
ha meg 1440p a cél mint mondtam 3060ti/70 inkább, 3060 alá kár menned, nagy élmény nem lesz benne - már azzal sem sok játéknál - -
Chaser
legenda
ránéztem ák-n, most kb egyárban mennek , értelmesebb helyen mindkettő 45k-tól
persze, nem kell lap, azért mondtam cpu cserét, nem olyan nagy tétel
én 5600-ot pattintanék a lapba, ha eladja a 2600-ost és újan veszi a másikat akkor 35-40e ft pluszban
ram persze lehetne jobb, de világot nem váltana meg - 3200-re meg fel lehet pattintani a hynixos gskilleket is, mondjuk 5xxx-nél az többet számít hogy dr-e a modul ha kettő van, azok meg nem, meg kb semelyik 8gb-os modul nem -
de már egy 3600-os is nagy előrelépés, az meg nem érzékeny annyira az sr/dr dologra sem -
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
nem kaphatod a vágott változatot mert az nem az a kártya
sőt, továbbmegyek, cserére csak pontosan ugyanolyat vagy köteles elfogadni mint a mostani kártyád, ua. a gyártó és modell, mást nem
ha olyat nem tudnak adni teljes vételár vissza
vmelyik hírben volt, úgy vettem ki skippelik majd a 12gb-osat, majd elválik -
Chaser
legenda
ezt láttátok már?
szerk:
128 bites buszt kapott a vram mérete miatt, többiben talán ugyanaz mint a 12gb -
Chaser
legenda
válasz
Találtgyerek #164 üzenetére
lehet
engem sose zavart, így kisebb a hőingadozás, és az a lényeg - na meg akkor biztos néma, pláne ha nincs cw mellette ami megöli a néma módot is - -
Chaser
legenda
válasz
Találtgyerek #162 üzenetére
úgy már más
-
Chaser
legenda
válasz
Találtgyerek #158 üzenetére
nem sok az a ford.szám?
ha jól rémlik az a hűtés van rajta ami 3060ti/3070-en, de lehet keverem
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
- OTP Bank topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- ELADÒ: MSI RTX 3060 TI GAMING X
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest