- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
Szerintem azért az 1080-nak van egy hol kisebb, hol nagyobb előnye. Kb 5-15%.
Ahol pedig kevés lesz a 6GB, az nyilván megint más helyzet.
De egy jó 1-1.5 évig ez nem lesz gond. Ha meg mégis, ott nyilván már a GPU is kifogyóban lesz, így csökkenteni kell majd a grafikát a játékokban. Szóval párhuzamosan fog majd "elfogyni" szvsz a 2060 ereje VRAM-ot és GPU-t illetően, így nincs nagyon ok aggódni.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
prtvlogan
aktív tag
Meg fogsz lepődni, de egyenlőre egy ilyenbe: [link] Az összes hdd-t, és ssd-t át kellett tennem felülre, mert különben nem fért volna be, illetve az oldallapjai nincsenek feltéve, mert a kábeleket nem volt időm elrendezni. Most épp az utódját keresem, de akkora a választék, hogy időbe kerül átnézni.
-
misiizsai
tag
Nekem még csak Full HD monitorom van.De tervben van a 2K monitor már elég jó áron kapni.Pontosan nekem is ez a bajom..Az RTX 2070 nem éri meg az árát újonnan.Valamiért kevés most a 1080 a piacon Bezzeg a 1070-el nyakig van a hardverapró.Amik vannak fent 1080-ak a legtöbbre baromi kevés a garancia.. Azért gondolkoztam el a 2060-on mert 115-120 ért már van fent MSI Ventus-ba.
Steam:misiizsai1993 Battlenet:misiizsai93 Origin:misiizsai uPlay:misiizsai1993
-
snecy20
nagyúr
1440p-n már kompromisszumos lehet a 2060 a jövőben, ergo a grafikai minőséggel ott már játszadozni kell majd... ha hosszabb távra tervezel, akkor épp emiatt lehet hogy meg kellene fontolnod egy olcsóbb 2070 modell beszerzését a 8GB VRAM miatt. Mértem a múltkor, BF V 1440p@ultrán bekért már most 5800MB VRAM-ot.
Abszolút megvan a 2060-nak az ereje az 1440p-re, de oda a 6GB idővel egyértelműen kevés lehet... ezért is ajánlgatják szerintem inkább 1920x1080-ra, vagy 2560x1080p-re ezt a kártyát.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
snecy20
nagyúr
Mostmár mindenképp a 2060 ajánlottabb - driveresen még fog gyorsulni, illetve a 1070Ti használt, valamint 2060 bolti új ára között már nincs egetrengető különbség. A 1060 -> 2060 egy teljesen észszerű döntés.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Spórolós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...