- Apple asztali gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi haladó szinten
- Videós, mozgóképes topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- RAM topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kenwood
veterán
Akkor neked az lesz a nyero,amelyiknek a legamagasabb a gyari orajele.
Az Asus Matrix 1317 mhz.
Nem tudom,van-e olyan,ami gyorsabb gyarilag,de azert azt erdemes figyelembe venni,hogy itt mar 50-100k huf is lehet a differencia a par mhz-el lassabb kartyakhoz kepest.
A "legjobb" kartyak arat pont az tolja meg,hogy fel vannak keszitve a tobbszaz mhz-es tuningra is. -
h1mpi
félisten
Nekem 970 van ebből és alapon használom (1404 mhz) csendes, erős, jó hűtés. Szerintem az extrák miatt az MSI Lightingal együtt ez a két vga, ami bestbuy. Van akinek fontos az RGB állítás is, meg a gyári tökéletes BIOS, amit nem kell mókolni. Ja meg válogatott a GPU, tehát anti tunning biztos nem lesz.
-
h1mpi
félisten
-
prime77
aktív tag
Nem akarok nagyon beledumálni de egy GTX 980-at megkapsz 130-ért nagy általánosságban,a 980Ti-t meg szinte bolti áron,200-220 ezerért.
Minimum 70-80 ezer forint köztük a különbség itt a ph-n.
980Ti-t majd ha 180 ezerért adják akkor lesz az a különbség (50 ezer) amit írsz,és ami már mondhatni normális ár lenne érte. -
Joshi
titán
Ha nem akarsz tuningolni akkor valami OC változatot vegyél ami gyárilag magasabb órajelen megy. Az MSI Gaming az ilyen és az EVGA-nak is vannak OC változatai. Egyébként ha nem akarsz tuningolni akkor a Giga G1 is jó választás lehet, mert az is gyárilag emelt órajeles szóval elég szépen mennek ráadásul az egyik legolcsóbb Ti a piacon. Annyi szól ellene, hogy többen panaszkodtak hogy cicereg bizonyos terhelés fölött.
-
Viszont
Előreláthatólag 2K-ra fogsz váltani biztosabban mint 4K-ra... a Ti ára csökkenőben lehet ha kijön a Pascal, érdemes lehet akkorra időzíteni. A sebesség most nem tudom milyen, de én 2K-ra kerültem egy GTX770-el és még így is tudnék várni ha arról van szó, persze nem a mai hanem páréves játékokkal 2012 és visszafele.
Ha tartósság a cél és nem veszel egyből Pascalt akkor 980Ti mert a teljesítménye egészen nagy a 980-hoz képest. Áthidalásra Pascalig viszont sima 970/980.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest