- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nyomtató topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Sheep
tag
válasz
DigitXT #6864 üzenetére
Én is hangosnak ítélem meg a G1-et a tapasztalatom alapján. Sz@r lenne? Dehogy!
Egyszerűen én voltam a hüllő, mert rámentem a hangtalanságra. Vettem egy hangszigetelt dobozt (Nanoxia Deep Silence 2), ami elméletileg jól hűt, és lábujjhegyen járnak benne az alkatrészek.
A hangszigeteltségéből adódóan a szellőzése csak ebben a kategóriában jó, de a normál házakhoz képest a bányászbéka segge alatt van. Ebből adódóan a kártya jobban melegszik, ergo nagyobb fordulat kell a ventiknek hűteni, ami magas zajhoz vezet. Ez simán lehetne tanmese, "hogyan ne álljunk neki gépet építeni" címmel.Himpinek hasonló ASIC-kal, hasonló OC-vel, de normálisan szellőző házban jóval hűvösebb a G1-es kártyája, mint az enyém, ebből adódóan jóval halkabb is. Emiatt érdemes átgondolni a dolgot, mielőtt kiabálni és ócsárolni kezdünk valamit, mert könnyen lehet, hogy (mint nálam is) USER ERROR.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest