Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syz
senior tag
válasz
SSJPeter #37449 üzenetére
Igen, a Dirt Rallyt is beteszi a natív fullHD felbontáson felülre nálam ha optimalizálom és néha jó így játszani, tényleg brutálisan gyönyörű. A nagyobb gond az hogy hiába van beállítva neki a steamapps mappa vagy bármi más ahol War Thunder lehet, egész egyszerűen nem veszi észre a játékot. Most a 365-ös driver és Experience van fent de a 368-al sem látja. Más Steames játékok viszont optimalizálhatóak.. Na mindegy, majd egyszer jó lesz
-
Syz
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #37403 üzenetére
Nekem ma meg tegnap 1x eljátszotta azt a 368 hogy bejön az Asztal és az ikonok nem látszódnak,csak maga a név ami alattuk van.Nyomok egy frissítést akkor megjavul de visszatettem a 365-öt én is most.
-
Syz
senior tag
Miért van az hogy az Experience megtalál egy játékot a Steam mappán belül (War Thunder) de nem engedi optimalizálni?Amúgy vicc hogy egy másik meghajtón van elmentve egy Steam mappa ilyen backup szerepkörben és azt a mappát előbb megtalálta..
-
Syz
senior tag
válasz
Cs1csó #36877 üzenetére
Én úgy tudom hogy az NV Experience játékoptimalizációs része a játékosok visszajelzéseiből alakul ki, tehát másnál már működött így a dolog és csak be kell pattintani a profilokat. Múltkori driver telepítésnél véletlenül felraktam, meglepődtem mikor a Dirt Rallyt a natív felbontásom feletti grafikai értékkel akarta optimalizálni. Ki is próbáltam és ment rendesen
-
Syz
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #36866 üzenetére
Még jó hogy most próbálkoztam akkor én is a tuninggal az új drivernél, így már érthető
-
Syz
senior tag
válasz
Bugfix1984 #36756 üzenetére
Kupon kód jöhet ha járt mellé
-
Syz
senior tag
Azért ha sikerülne mégis teszteket csinálni akkor mindenképpen oszd meg velem mert érdekel. Mielőtt áttértem a zöld oldalra, előtte legalább 8 évig crossfire használó voltam de kíváncsi lennék mit tud az SLI. Teszteket szoktam olvasgatni de egy személyes véleménynek mindig jobban örülök
-
Syz
senior tag
Érdemes már próbálkozni a legújabb driverrel vagy még mindig kihagyós? Egy párból kimaradtam mostanság
-
Syz
senior tag
válasz
SoulReaver #24839 üzenetére
Nem kell parázni az Asus cuccoktól,én mondjuk ROG kedvelő user vagyok tehát valamilyen szinten elfogult is de az biztos hogy az Asus egy igen előkelő márka a hardver piacon és méltó is erre mert jó cuccaik vannak.
-
Syz
senior tag
Hali!A 353-mas drivert már érdemes felrakni?Még a 350 van fent jelenleg
-
Syz
senior tag
Még nem jött meg a kártya szóval kukáztam is a legújabb letöltött drivert és leszedem addig a 350-est.Szép bemutatkozás lett volna..
Azt a GeForce Experience érdemes felrakni,használjátok? -
Syz
senior tag
Ezt a stream szolgáltatás letiltás- kicsivel gyorsabb geforce dolgot meglépte már valaki?
-
Syz
senior tag
Hali!Beléptem én is a táborba egy Gigabyte GTX 970 WF3 Oc-vel,egy R9 290 OC-ről váltottam.Kíváncsi vagyok mit tud ez a széria
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Synology NAS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest