-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
SoulReaver #38633 üzenetére
Köszönöm, próbáltam keresni a topikban mielőtt feltettem a kérdést. A "hajlik" szóra találtam pár találatot, az alapján az jött le nekem, hogy elég sokakat foglalkoztat a kártya 2014-es megjelenése óta folyamatosan a kérdés, többek szerint pedig nincs miért aggódni.
Én egy icipicit aggódom azért, a gettó megoldásoktól viszont óvakodnék, már csak a plexi oldallapos ház miatt is, úgyhogy rendelni fogok szerintem valamilyen support bracketet a VGA alatti PCI bővítőhelyre.
Olvastam olyat is külföldi fórumon, hogy ha felsőbb kábelelvezető nyíláson van bevezetve a PCIe tápkábele a kártyának, akkor azt is lehet "függesztéknek" használni, tápkábelre viszont nem szívesen bíznék tartási feladatot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest