Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Ferdzsoo #28471 üzenetére
Csak 1-2 éven belül már DX12 lesz a meghatározó, lesznek olyan játékok ahol DX11.(3) nem is lesz. Pascal is már nagy sávszélre készül (és talán nagyobb compute-ra) szóval most radikális változások lesznek a PC játékiparban. Kitudja 3-4-5 éven belül milyen játékok lesznek, lehet el se indulnak a mostani architektúrákon
Én most úgy is terveztem, hogy elvagyok vele egy ideig, aztán ha elkezdene gyengélkedni DX12 alatt, vagy ha nagyon megy le a használt ára, akkor eladom, olyan 1-1.5 éven belül, hogy még legyen gari rajta eladáskor.
Szerintem a DX12 játékok nagyon nagy többségében simán jól fog menni. Pár brutál sávszél és compute igényes motor kivételével. Talán a Pascal megjelenése lehet inkább veszélyes rá... de ez még nagyon távol lesz.Másik érdekesség viszont a multiadapter DX12 alatt. Ekkor összeadódik a kártyák memóriája, így 2 db 970 már egészen jó lehet. Bár ezzel lehet lesznek gondok, mert akkor a fejlesztőknek már duplán kellene figyelni, hogy nehogy a lassú 512 MB memóba címezzenek. Mivel azért nem lesz sok 970 "SLI", nem biztos, hogy beleveszik az optimalizációba... Szerencsére egy kártyánál elvileg könnyű megoldani a 970 memória stiklijét.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest