- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blu79
addikt
válasz
GeneraL_XTX #34496 üzenetére
- valóban nem kell, igaz én csak DSR-el próbáltam ki és az élsimítást kikapcsoltam mert teljesen felesleges, nem is értem azokat akiknek ide is kell az élsimítás
, és ha az élsimítást kikapcsolod begyorsul a kari
-
BiP
nagyúr
válasz
nagy.matyika #34497 üzenetére
970-en 4K-ban is simán fut (konkrét fps-t nem tudok, lehet, hogy nincs meg a 60, de bőven 30 feletti) a Project Cars maxon, és még némi élsimítás is belefért.
(hiába a 4K, élsimítás nélkül mégsem az igazi. Mondjuk ez játékfüggő, van, amelyiknél nem számít, de a Project Cars-nál elkél.)Utóbbi mondattal viszont egyetértek. FullHD-ban semmi nem fogja meg, 1440p-ben teljesen jó, szerintem az neki az ideális felbontás, 4K-ban már azért két vállra lehet fektetni. Bár sok játék így is lazán megy, de az újabbaknál azért már játszani kell a beállításokkal.
Hogy ilyenkor a GPU lesz-e kevés vagy a memóriából szalad ki (3,5gb-ra értem), nem tudom. Tényleg, az aktuális memóriahasználatot milyen progival lehet figyelni?
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
balint107 #34491 üzenetére
1440P-ben kölcsön monitoron Projectcars-t, Dyinglightot próbáltam. Mindkettő tökéletesen futott 60 FPS-el. A FHD esetén nem volt szebb a megjelenítés minősége, mint a lejjebb skálázott 1440P esetén. Ugyan azon a beállításon nyilván nem fog futni, de miért érdemes mindent maxra tenni, amikor pár direkt erőforráséhes, ámde láthatatlan effekt gyakorlatilag +30%-ban terheli a kártyát? Ezt mindenki döntse el magának, de attól még 1440P-re tökéletesen élhető a 970, főleg egy jó tuningosabb darab, mint mondjuk az enyém
-
balint107
aktív tag
válasz
SchumiBácsi #34488 üzenetére
Minek számolnám ki? 2XMSAA Godrays off mellett van meg kb az 55-60 fps fullHD-ban 970-en. Ebből következik, hogy 1440p-ben ennél csak jóval kevesebb van.
-
balint107
aktív tag
válasz
nagy.matyika #34484 üzenetére
Szerinted miért mondom?
Tényleg feltételezed rólam, hogy nem vettem a fáradságot és próbáltam ki a DSR-t WQHD-ben és 4K-ban?
-
balint107
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #34485 üzenetére
Jó persze kb olyan játékokat mondtál most el amiknek nincs is gépigényük. Talán még a Battlefield 4 maradt ki, amit egy GTX 660 is visz maxon már 1080-ben esetében majdnem
-
törölt tag
válasz
GeneraL_XTX #34485 üzenetére
Hát nem is tudom mit mondjak, BF4 multi 4K nál még a 980 TI is diavetítés, a 970 meg nem is minősíthető.Ilyen egérmozi 1440p nél lehet. hogy használható valamennyire, de ez a VGA generáció lóóószar még UHD ra, peace brother.
-
-
válasz
GeneraL_XTX #34486 üzenetére
Csak aztán el ne téveszd, hogy melyik, melyik dobozba való..
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
balint107 #34483 üzenetére
Most pont nem tudom mert épp egy 980Ti csücsül a gépben, de ha visszarakom a 970-et megmutathatom neked
De csak hogy az utóbbi időkből mondjak pár címet, SW Battlefront, Dirt Rally, Assassins Creed Syndicate, StarCraft2 Fallout 4 mind mind tökéletesen játszhatóak voltak 1440p "Ultrán".
Egyedül a Witcher 3-nál kellett kompromisszumot kötni, de rendkívül minimálisat.
-
balint107
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #34482 üzenetére
Akkor légyszíves mutasd meg nekem, hogy egy Rainbow Six Siege-nél, Crysis 3-nál, GTA V-nél, Tomb Raider 2013-nál, Far Cry 4-nél, esetleg Shadow Warrior 2013-nál milyen jól van meg a GTX 970 1440p-ben. Főleg a GTA V-nél, ami még jól is van optimalizálva. De ne azt, hogy miket kellett visszavenni a beállításból (élsimítás kivételével), hogy normális sebességet kapj. "Ha már elég nagy hülyeségeket hordok össze".
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
balint107 #34480 üzenetére
Már bocsi de elég nagy hülyeségeket hordasz itt össze. Én 1440p-ben használok egy 970-et (és előtte egy 390-et is) és köszönik szépen nagyon jól elvannak ezen a felbontáson is sebesség ügyileg.... Persze néha kell kompromisszumot kötni de ez az esetek 90%-ában az élsimítás kikapcsolásában testesül meg, ami ekkora felbontáson már amúgy is kevésbbé szükséges
-
balint107
aktív tag
válasz
gaben88 #34478 üzenetére
Na igen, de azért én nem nevezném jobbnak az egyik kártyát a másiktól, mert 1440P-ben vagy 4k-ban azon versenyeznek, hogy 15 vagy 20 fps-t esetleg 20 vagy 25 fps-t tudjon produkálni. Ha egyszer így is úgy is fölösleges a nagy felbontással próbálkozni. Aki egy kicsit is megfontolt teljesítmény ügyileg az nem lépi át az FHD határait. És miért ne lenne megfontolt teljesítmény ügyileg az, aki azt feszegeti melyik a jobb kártya, és bizonygatja, hogy szerinte az AMD
-
balint107
aktív tag
np
-
balint107
aktív tag
Fú emberek.
https://www.youtube.com/watch?v=etXvUACPKjMEz az AMD. Az R9 390X a GTX 970-el vetekedik FHD-ben és van, hogy alul marad. És az a szomorú, hogy ezek a tesztek akkor is reálisak voltak, mikor a 970 megjelent és mutatta, hogy 10-15-20 fps-t vert az Oc változat a GTX 780-ra. Akkor ez is meglepő volt, de így van.
Komolyan veszek már valamikor egy R9 390X-et, hogy összemérjem a 970-el. Elegem van már abból, hogy mennyien bizonygatják, hogy az R9 390 a 970 ellenfele, és inkább még az R9 390 a jobb sokak szerint
...
Persze nem igen volt nekik egyik kártya sem.Amúgy is, hogy a francba lehetne az R9 390 az 970 ellenfele, mior a 390 az átnevezett minimális órajellel emelt 290? A 290 meg a 780-al szemben is alul maradt. Azt pedig épp fent említettem mennyit ver a 780-ra egy 970.
-
BeLucZ
addikt
válasz
CriticalHit #34472 üzenetére
giga 970 mini
( GV-N970IXOC-4GD )
-
BeLucZ
addikt
válasz
CriticalHit #34468 üzenetére
át kellett írni a biost maxwell bios tweakerrel és módosítani kellett a max power értékeket, mert a kártya gyárilag csak 180W-ot enged fogyasztani maximum... pedig 225W az elméleti max
így nem dobálja le az órajelet szerencsére
-
Lidl
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #34466 üzenetére
Szia!
Pont hétfőn lettem gazdagabb egy EVGA GTX970-el.
Tomb Raider kupon járt hozzá.
Sajnos a doboz oldalára is fel volt ragasztva (meg a garancia papíron is rajta van)
Szerencsére működöt, mert már aktíváltam.Amúgy nagyon tetszik a kártya. Egy R9 280X-ről váltottam. Nagyon sokat gyorsult. A papíron ~60% megvan.
Eddig minden szuper vele.Lidl
-
GeneraL_XTX
veterán
Vett valaki mostanában Tomb Raideres promócióban kártyát? Meg tudja mondani hogy a kulcs milyen formában járt hozzá? Márminthogy rendes lekaparhatos kupon vagy megint a doboz oldalára volt ragasztva a kód ahol mindenki láthatja?
Köszi
-
tomy0628
aktív tag
G1 970 nél elég a gpu tuningolni? Vagy a memória is fontos?
-
BeLucZ
addikt
válasz
Racecam #34459 üzenetére
Nekem 72.8% az ASIC és elég szépen megy a kicsike!
1510-1530 játékok alatt alapfeszen 2000-es memóriával, idle és terhelés alatt is hangtalan gyári vezérléssel, persze azt azért tegyük hozzá hogy nekem egy HAF 922-ben üzemel, ami egy elég jól szellőző és nagy kuckó, max hőfok 65 fok volt játék alatt.
Így, ha úgy vesszük van egy 980 minim
Nagyon elégedett vagyok
-
Racecam
nagyúr
válasz
BeLucZ #34439 üzenetére
Jaja, itt is ezt történt, hála ffodi mesternek.
Mennyit bír a kártya nálad? Mert az enyém elég antituningos, 65.7% ASIC Quality. Alapfeszen core max 1466MHz körül kezd elfogyni, a legtöbb amit kihoztam belőle 1490MHz, de úgy tűnt itt már nem teljesen stabil, legalább is Unigine Heaven nem mindig fut le. Memória az első perctől kezdve 2000MHz.
Így egyébként saját ventiprofillal max. 77°C.os a kártya és nem mondanám brutál hangosnak. Ahhoz képest mekkora és csak egy ventis hűtés, idle-ben teljesen néma 33%-os ventifordulattal 38°C-al. -
kigyi_23
addikt
Amúgy boost-al vagy anélkül értendők az itt látott órajelek a topicban?
-
castiels
addikt
válasz
GeneraL_XTX #34437 üzenetére
Hat én ugy csináltam hogy +110 hogy 1392 höz. És +400 az 1752 nek. Ott egyből kifagyott a hevanen.
Lejebb vettem 380 ra ott már lefutott. AcsS kifagyott 5 perc utan, lejebb vettem 370 re ott is kifagyott de ott később..
Ezutan 350 re tettem de nem fagyott eddig. Ezert gobdolom h a memory a hibás az a sok neki. -
blu79
addikt
válasz
kigyi_23 #34449 üzenetére
Szia, gratt a szerzeményedhez, tuning téren nem épp a legjobb az Asus de ezzel is meglehet az 1450-1500Mhz, de a tuning dolog minden kártyánál más , ki kell fogni a jó példányokat. Az Asusok sajnos melegedősek a rossz hőátadó paszta miatt
Castiels az ACS játèk jó tesztelésre, általában hamar kibukik ha instabil, 2-3 óra szerintem elég, vagy te mennyit szoktál játszani?
#34450 igen és azért is játékok alatt melegebb a kari mint benchmarkok alatt.
És az Asusok általában a magas hőmérséklet miatt antituningosak
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
castiels #34448 üzenetére
Általában azért futnak le magasabb órajelen a benchmarkok, mert limitált az utasításkészletük. Ezzel ellenben a játékok rendkívül változatosak. Általában az illesztőprogram szokott összeomlani. Ha ilyennel nem találkozol játék közben, akkor stabilnak tekinthető a tuning ( persze képhiba se legyen ).
-
kigyi_23
addikt
Sziasztok! Csatlakoztam a 970-es tulajok táborához. A múlt héten újítottam egy Asus 970 Strix-et. Milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban tuning terén? Nem szándékozom kinyomni a szemét egyenlőre tetszik, hogy halkan teszi a dolgát, de előbb utóbb megszorulhat és kellhet egy kis teljesítmény bónusz akkor jól jön, ha tudom mennyit megy
Még nem tesztelgettem a tuning lehetőségeket egyenlőre csak tájékozódok.
-
SoulReaver
veterán
válasz
GeneraL_XTX #34445 üzenetére
(#34444) Grafirka
Igazatok van..
Akkor marad a gyűjtés.
Köszi szépen!
(#34446) blu79
Arról még nem tudok semmit, mindjárt rákeresek!
-
blu79
addikt
válasz
SoulReaver #34443 üzenetére
Szerintem se cserélj, nem ér annyit, idén elvileg jön a Pascal és ha váltani akarsz akkor inkább arra
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
SoulReaver #34443 üzenetére
Èn azt mondom gyûjts inkább tovább a 980Ti-re a kàrtyacserèken mindig csak buksz ès buksz. Addig meg a 980Ti ára mèg csökkenhet is. A 970-ed ezzel a tuningal 980ref sebessèget tud, a 980-al csak tuningolva lennèl beljebb ès azzal se sokkal. A tuning meg ugye lutri.
-
Grafirka
őstag
válasz
SoulReaver #34441 üzenetére
Csak sajat velemenyem, ha nem vagy elegedetlen a GTX970 homersekletevel, zajszintjevel ( esetleg tuningjaval) akkor nem hinnem hogy meger +50ezret az a 15%.
-
SoulReaver
veterán
válasz
GeneraL_XTX #34442 üzenetére
Sejtettem.. :/
Viszont a 980 után kevesebbet kellene ráfizetnem, majd a 980Ti-re, ha eljutok odáig.
Legalább is úgy hiszem, hogy jobban tartja majd az árát a 980, mint a 970.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
SoulReaver #34441 üzenetére
Szerintem nem éri meg, főleg ha jól megy tuningban. A következő érdemi előrelépés a 980Ti lenne részedről.
-
bsh
addikt
sziasztok,
asus gtx770 dcII kártyámon zörög a venti, meg már amúgy is ráférne egy kis újítás, ezért néznék valamit. hangszigetelt és elég rosszul szellőző a ház, ezért a halkság mellett a TDP nagyon fontos szempont. valamint elég kicsi is a ház, a gtx770 is épphogycsak befér a maga 271mm hosszával.
de ahogy nézem, a 970-ek és még a 980-ak is beleférnének fogyasztásilag (persze nem valami agyontuningolt verzió), viszont a méret miatt egy csomó kártya nem fér be a házba.
nagyjából az asus 970 mini, esetleg evga 970 vagy 980 sc férne be, ahogy nézem.
asus miniből van 670-em, az nagyon klassz, de kicsit szkeptikus vagyok, hogy egy viszonylag rosszul szellőző házban egy nagyobb tdp-s gpu-val mennyire bírkózna meg az az egy szem kis ventis kis hűtés?
evga-nál olvasom, hogy az acx2 hűtő nem valami jó, meg ezek a keresztirányú lamellák sem tetszenek. olyat is olvastam, hogy "óccsó" alkatrészekből van az egész kártya, ez mennyire igaz? illetve a ventillátorok milyen tartósak ezeken? nem szeretném, ha fél-egy év múlva ez is elkezdene zörögni (vagy mint régebben a gigabyte kártyáknál is...)
szóval szerintetek melyiket lenne érdemes nézegetnem? -
castiels
addikt
válasz
GeneraL_XTX #34437 üzenetére
nem tom, levettem most + 300 ra a memoryt a gpu az meg + 110 igy nem fagyott még.
1502mhz a gpu
1930 mhz a memóriaViszont
Valaki árulja már el nekem hogy lehet az h csökkent a gpu hőmérséklete ami eddig 68-69 volt az lement 60 ra játékok alatt... Max 65.. Miért? 60% os ventifordulattal.
-
Grafirka
őstag
válasz
GeneraL_XTX #34430 üzenetére
(OFF)Nekem valahogy fentartasaim vannak hogy egy koron van a CPU es VGA is, . De lehet ez csak az en agybajom, nem sok tapasztalatom van vizhutessel. Az hogy 90C elerte a proci az nekem soknak tunik.
Az ne is emlitsuk, hogy 960 teszteltek, ami hat enyhen szolva nem egy tul melegedos kartya
Szerintem egy jo leghutessel boven el lehet lenni .Persze ha van sok penz es egy rakas ido, akkor izgalmas dolog tesztelgetni .Egyebbkent jol nez ki , es szivesen kiprobalnam ha valaki hozzamvagna . Ami viszont nagyon tetszik a kompakt huteseknel, hogy kiurul a haz, ha az ember kiveheti a kaposzta nagysagu CPU hutot.
Elhiszem hogy kiprobalnad, elkapja az embert a gepszij .
(/OFF)
hpeter10
azthiszem 25 eve lattam ...
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Grafirka #34429 üzenetére
Valahogy igy gondoltam en is. Esetleg, ha delidelik a CPU-t jobb a helyzet, de azért ki van szamolva a radiator, 4690k 1,2V-ig es egy 970 1.21V ig talan eleg es nem hangos. Lesz ez meg jobb is, de az ára marha jo. Kivancsi lennek, egy 360-as verziora, vagy 280+120-ra.
Generális: akkor pancsikázz (7:04-tol)
En nem birizgalnam meg a gepet akkor, szerintem jol van az, ahogy van
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Grafirka #34429 üzenetére
Egyre inkább úgy érzem hogy ez nem éri meg, legalábbis drasztikus javulást nem fog hozni. Jelenleg a CPU-n egy CM Hyper212+ teszi a dolgát, játék közben nincs 50 fok felett a 4770 és még a hangját se hallani. Linx alatt max 68fok körül van.
MSI 970 meg csak néha mászik fel 70 fokra tuning mellett, hangja megint csak nem sok van, épp hogy csak egy pici.
lehet nem kéne ezt piszkálni
csak valamiért vonz a víz
-
Grafirka
őstag
válasz
#Morcosmedve #34421 üzenetére
Eleg reszletes teszt 28C szobahomersekleten i7 4770 CPU es GTX960 combo.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
GeneraL_XTX #34426 üzenetére
Jo volt ez az indonéz teszt.
Mondjuk nekem kicsit szkeptikus a CPU hőfok, mert a 6700k-m 4.4-en, 1.21V-al, H110 alatt Akasa black-el 75-76 fok korul tetozott, ha jol emlekszem.
GPU szinten a 680 az a kartya, ami nalam volt referencia es semmi hangja nrm vt es 7x fokig ment el, szerintem egy 970 OC val tul van azon TDP-ben, illetve a garit eldobhatod.
Viszont onmagaban egy Corsair H110 annyi mint ez
Pl. egy ref evga-n (980-980Ti) batran kiprobalnam, ott garin belul leveheto a hutes, aztan ha nem jo, akkor elnek az elallassal, hiszen nem latja el a feladatat, arrol nem tehetsz....
Ha megnezel egy evga hybridet, kicsike kis radi van rajta, szoval elkepzelheto, hogy jo pumpalassal, rendesen belott CPU-val jol hut 980-ig, de kellene egy nagyobb teszt, up to date VGA-val.
Memoria huteseket tudsz ratenni utolag, ha fontos, valamint a ref hutot lehet meg lehet ugy szerelni, hogy jo legyen AIO-ra. Viszont, ami nagy dislike az a GPU backplate, ott vannak azert kis SMD-k, amire ugy latszik, hogy siman raul az egyik furatnal, nem tudom ez mennyire tenyleges, masik szogbol is kene kep, de elv ezt egy vastagabb alatettel meg lehet oldani, de figyeljetek oda, ha vesztek, a sajat kartyatokon nezzetek meg mennyi hely van a 4 furatnal.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
#Morcosmedve #34421 üzenetére
Találtam róla egy tesztet, sajnos nem angol nyelvű szóval csak találgatni tudok a képek alapján, de itt a részletes specifikáció a dobozról:
Ez alapján a pumpa 2500rpm 25dba zaj mellett, a ventik 800-2000rpm-ig mennek 20-38,2dba mellett, gpu blokkon a venti 1500rpm 22dba mellett. Tehát összességében úgy gondolom a teljes rendszerzajt (ha nem maxra járatjuk a cuccost) meg lehet fogni 25dba körül. Nem tudom ez hogy viszonyul pl az msi gaming gyári hűtésének hangosságához.
A hőfokok eléggé jól alakulnak CPU fronton:
Azért a Noctua D14 egy elég combos léghűtő úgy gondolom, ahhoz képest nem rossz.
GPU fronton pedig egy GTX 680-al (ami úgy tudom jobban melegszik mint egy tuningolt 970):
Bár azt tudni kell hogy a vrm-re és a ramokra nincs borda a csomagban.
Na de a lényeg hogy nem igazán vagyok képben vízhűtés témában, nem tudom hogy viszonyulnak ezek az értékek egy normál rendszeréhez.
Mert azért 41k-t nem szívesen dobnék ki a semmiért.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
GeneraL_XTX #34419 üzenetére
Erdekes megoldas
Nem tudom mit hutene le es meddig... kene egy teszt!
-
blu79
addikt
válasz
GeneraL_XTX #34419 üzenetére
Szia, ez az 1 szem radi nem bírja el a kettőt sajnos
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
#Morcosmedve #34412 üzenetére
Hamár AIO (amely rövidítést eddig szégyenszemre nem ismertem
) nekem ez keltette fel az érdeklődésemet
Jól hangzik ez a CPU+GPU kombó, elvileg a 400W-os teljesítmény is bőőőven elég lenne egy i7 4770 + gtx 970 lehűtésére.
Csak hát tapasztalatok nincsenek róla. Milyen a hatásfoka a hűtőnek, mennyire hangosak a ventik/pumpa. Ti mit gondoltok erről?
-
balint107
aktív tag
Valakinek valami Cicergés témában? Olyan régen hallottam már róla. Nekem most épp a gépemről jutott eszembe. Jó most sok az fps. Ez a 3. 970-em ami képes bizonyos helyzetekben ilyet produkálni.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
GeneraL_XTX #34414 üzenetére
Akkor meg biztos a RIOS-os buheralasok maradeka, koszi, hogy megnezted!
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
#Morcosmedve #34412 üzenetére
nekem se itt se a màsikban semmi jogom nincs a hsz-ekhez. Se törölni se off-ba rakni se kiemelni nem tudok sajna
-
Grafirka
őstag
válasz
GeneraL_XTX #34411 üzenetére
hybrid water - all in one
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
GeneraL_XTX #34411 üzenetére
Na...de Topikgazda társam, ilyen felelőtlen Ön?
AIO - All-in-One kompakt vízhűtő
Szerk.: Neked megy az utólagos OFF-olása a h.sz.-eknek? Skylake, se Haswell(-E) ben nem marad OFF, hiába váltok át kommentet.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
#Morcosmedve #34408 üzenetére
Hogy milyen kàrtyát?
-
#Morcosmedve
veterán
Van értelme, mint láthatod egy pasztacsere is mit hozott... ráadásul nem lesz hangja.
Ti topikba, akinek van AIO-s kártyája, mind 50C körül van 80C helyett és a hang marad, plusz nem böszme, nem hajlítja el a kártyát/alapapot. A hátránya tán az lehet, hogy kell a ház végébe hely neki, ha SLI-be szeretnéd nagyobb "gond" az elhelyezéssel, de sztem bőven megoldható ma már egy normálisbaabb házban és nem fogja a két VGA megenni egymást (AIO-n is sz@r a paszta, szóval lehet ott is hozni).
-
h1mpi
félisten
válasz
#Morcosmedve #34408 üzenetére
Értelek, de mi értelme van, amikor ezek se melegednek.
-
blu79
addikt
válasz
Grave_444 #34387 üzenetére
Ehhez a hsz. hez hozzátennék még annyit, hogy korábban mint írtam , elsőre nem egy jól tuningolható MatriX-ot kaptam, gyári bios-al és alap feszen álmodni se mertem hogy 1500Mhz-en tudom majd járatni a kártyát, még egy teszt sem futott le így , nemhogy játék, mert amint elindítottam szinte pár pillanat múlva ki is fagyott , de íme most:
- és mindez gyári bios-al alapfeszen
, remekül bírja és nem is melegedik, az Asus hűtés teszi a dolgát , ventik 62% mennek, hihetetlen mennyire számít a Maxwellnek a hőmérséklet
-
Grafirka
őstag
válasz
nagy.matyika #34405 üzenetére
Tokeletesen biztonsagban vagy ezekkel a homersekletekkel, sot ha a mostani szobahomerseklethez hozzaadunk meg 4-5 C ( mondjuk nyari meleg) akkor is 75 C alatt leszel
-
Grafirka
őstag
válasz
nagy.matyika #34403 üzenetére
Giga G1 nem probaltam de 1500 mhz-n 67-68c nekem nagyon jo erteknek tunik. Ezelott 3 honappal 63-64c volt ugyenezen a frekvencian ? MSI gaming volt a gepemben az kb 63-65C volt oc nelkul.
-
Grafirka
őstag
válasz
nagy.matyika #34400 üzenetére
Ha 3 honap alatt ennyire veszit a hoatado kepessegebol akkor az tenyelg nagyon sz@r minoseg. .
Ilyen a "sticker" a csavaron
Lattam mas megoldast (regebbi kartyan) ahol a csavaron egy voroses lakkreteg volt, azthiszem annak is az volt a lenyege, hogy ha megserult, akkor uszott a garancia.
Egyebbekent a +3- 4C az mennyire tolta fel nalad a homersekletet ( load alatt ) ?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- Garanciális GIGABYTE GeForce RTX 4060 AERO OC 8G Videokártya
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Retró És kuriózum AGP kártyák Eladók !!!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest