Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GEIL

addikt

válasz davidsone #31521 üzenetére

23"-os LG 3D monitort használok FullHD-ben.......kb 60 centiről nézem, szemüvegem hibátlan de komolyan mondom hogy nekem 1920X1080-ban a 16X AF ami mindenképpen kell...de az AA olyan dolog hogy maximum az ilyen "vékony vezetékeknél vagy távoli belógó cuccoknál" venném észre ha nagyon ráfókuszálnék, azonkívül piszkosul nemlátom hogy be van-e kapcsolva vagy nincs....és aki játszik az mozgásban van...mozgásban pedig nem látni......meg nemis azt figyeljük...vagycsak én látom rosszul. :F :F :DDD Pedig erősen játszom multiban, főleg fps-eket......ha kevés lesz az ereje akkor jön a GTX970 vagy a GTX980 akár.....de egynelőre nemkell mert a GTA 5 nem az én világom...sőt, a FarCry sorozat sem szivem csücske....asassin akármik meg főleg nem......Need 4 Speed-ek...Mortal Kombat komplete edition és X....Quake III és Quake IV...Doom3....Counter Strike....UT99...UT2004......meg a LEGO játékok......de ezeknél mindben tudok nyomin a 16XAF mellé még 8XAA-t is és így is 60 fps-en kiakad ( vertical sync ON.... szigoruan ).....szóval ezért nemvettem egyenlőre erősebb VGA-t......de ha eljön az ideje akkor megy bele másik VGA.....és akár másik CPU is ( bár kétlem hogy 3 évig nem volna elég az i5 4570s )....a + 8Gb DDR3 meg talán már tavasszal megy bele, csak úgy. :K

Új hozzászólás Aktív témák