- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
válasz
dilipok #31523 üzenetére
Bocsánatot kérek ha zavartam a topicot....OFF-ba tettem minden hsz-t.....és teljesen nyugodtan beszélgetünk.....elvégre azért van a fórum......tapasztalatokat osztunk meg....stb stb....ha ennyi nemfér bele, akkor nemértem, vagy talán velem van a baj.....
és szándékosan kiragadtad az UT99-et....oké, de van hozzá DX10 patch, dinamikus fények és árnyékok....amikkel már nem ugyanaz a játék mint a megjelenésekor....de ez csak egy példa volt....
-
GEIL
addikt
válasz
davidsone #31521 üzenetére
23"-os LG 3D monitort használok FullHD-ben.......kb 60 centiről nézem, szemüvegem hibátlan de komolyan mondom hogy nekem 1920X1080-ban a 16X AF ami mindenképpen kell...de az AA olyan dolog hogy maximum az ilyen "vékony vezetékeknél vagy távoli belógó cuccoknál" venném észre ha nagyon ráfókuszálnék, azonkívül piszkosul nemlátom hogy be van-e kapcsolva vagy nincs....és aki játszik az mozgásban van...mozgásban pedig nem látni......meg nemis azt figyeljük...vagycsak én látom rosszul.
Pedig erősen játszom multiban, főleg fps-eket......ha kevés lesz az ereje akkor jön a GTX970 vagy a GTX980 akár.....de egynelőre nemkell mert a GTA 5 nem az én világom...sőt, a FarCry sorozat sem szivem csücske....asassin akármik meg főleg nem......Need 4 Speed-ek...Mortal Kombat komplete edition és X....Quake III és Quake IV...Doom3....Counter Strike....UT99...UT2004......meg a LEGO játékok......de ezeknél mindben tudok nyomin a 16XAF mellé még 8XAA-t is és így is 60 fps-en kiakad ( vertical sync ON.... szigoruan ).....szóval ezért nemvettem egyenlőre erősebb VGA-t......de ha eljön az ideje akkor megy bele másik VGA.....és akár másik CPU is ( bár kétlem hogy 3 évig nem volna elég az i5 4570s )....a + 8Gb DDR3 meg talán már tavasszal megy bele, csak úgy.
-
GEIL
addikt
Sejtettem hogy a GTA5 lesz az egyik példa, amit a menüjében "kimaxolva" le lehet alázni és sz@rozni egy 1/4-ed milliós konfigot is .....én értem mire gondoltok...és nemis vitatkozok tovább.....de annyit még hozzátennék hogy vannak benne olyan dolgok amiket ultra állásra kapcsolva csak az erőforrást emészti, de látványhoz nem ad még egy csipetnyit sem.....még közelhajolva 1cm-re a monitorhoz sem.......De elhiszem hogy sokan szeretik csak huzogatni acsuszkákat és akkor menjen"MAX-on".....de oda van amikor egy 350.000-es gép kell....bár akinek olyan van az kínlódik hogy más csak annyiért veszi a TitanX-et..és akkor még hol a többi........szóval rendben..igazatok van.....
-
GEIL
addikt
Ok...mesélek:
A Piacon lévő játékok 95%-a FullHD, azaz 1920 X 1080-as felbontásban és csutka részletesség mellett, sőt a játékok 75%-ában még 8XAA és 16XAF -et kapcsolva is fut minden szaggatásmentesen az aláírásomban lévő konfigon.....és nemvolt egyben cakk pakk még 200 sem.........de ha a gtx960 árára 35-öt még rádobok akkor GTX970-et teszek bele..és azis csak 225-230.000 Ft.....erről beszélek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Automata kávégépek
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 CM HOSSZÚ, 1,8 KG !!!
- Asus TUF Gaming RTX 3080 10GB pár hetes újszerű 2 év Alza garancia
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya --csütörtök estig JEGELVE!
- Powercolor Hellhound Radeon RX 7600 8GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest