Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz snecy20 #100095 üzenetére
Igen, az enyém is szar.
Sok a beteg példány. Nem tudom hány százalék, vagy hogy mennyi ment el világszerte, de redditen és máshol is sok a panasz.
Az enyém is fagyogat. Kb. 7x fagyott le eddig.
Nem szarakodok vele, visszaküldöm.
A következő van.
Gamer's Nexus-os Steve Burke érzékelőket helyezett el a PS5-ben, kiderült, hogy 8db GDDR6 IC-ből két darab, az alsók, környezetüket, az érzékelőt 93°C-ig fűtötték fel. Ez csak az érzékelő. Maga a szilicium +5-10°C még! A Micron 105°C-ban határozta meg a felső határt.
A gond egyébként az, hogy ez a két IC nem kapott heatpipe-ot. A másik hat igen, ott -30°C figyelhető meg.
Nyárra amúgy hullani fognak ezek...Nálam a helyzet: kb. 30-120 perc között jön egy fagyás.
Ez lehet olyan fagyás, hogy csonttá fagy az egész rendszer és magától kikapcsol.
Ezt követően jön a CE-108262-9 hiba.
A másik lehetőség, hogy csak a szoftver fagy ki, home gombbal és Quit-al az OS szintű fagyás megelőzhető.
Még olyan volt, hogy crashelt OS menübe és az a CE-108255-1 üzenet.Másoknak artifactol, ami ugye 99% vram és ugyanezzel a két üzenettel halnak a gépeik.
Nekem 30-120 perc között stabil, valaki csak a menüig jut el, olyan szar állapotban van a gépe.Nézd meg ez a srác hogy járt:
Milyen artifact lett neki 1 nap után...
New PS5 Error CE-108255-1 : Is my New Console Bricked?
(Update) PS5 Error CE-108255-1 and CE-108262-9 : My Huge PS5 Fail!
Sony PlayStation Finally Acknowledges Error CE-108255-1! Not Good NewsMy PS5 Froze Even Whilst Making This Video / Playstation Freezes And Crashes
A reddit meg tele van ehhez hasonló postokkal: [link]
Úgyhogy megy vissza a gép. A Spider Mant, igaz 5 fagyás mellett, de ki tudtam játszani.
A pénzemet kérem vissza. A gép meg e-waste.És az a gond, hogy nem is merek venni tavasszal. El van szerintem cseszve a hűtés.
Hanyag tervezés.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Társasjáték topic
- Házimozi belépő szinten
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vírusirtó topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest