Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
Devid_81 #79005 üzenetére
Nekem semmivel nem adott többet vagy kevesebbet az Android, mint az iOS, előnye és hátránya van mindkettőnek. Ez a telefon viszont rohadt gyors, köröket ver egy belakott S8-ra, ami sokszor döcög, de ez szokásos Samsung jelenség. Face ID-tól le vagyok nyűgözve, tényleg nagyon gyors és pontos, másnak nem nyitja a telefont csak nekem és nagyon hamar teszi. Jack hiánya egyelőre csak a hátrány, de van BT a kocsiban. Meg ez a stereo hangzás is zseniális.
Nézegettem én Androidot is, de melyik legyen azt nem tudtam eldönteni. Ugye már írtam régebben, hogy a Samsungot most hanyagolnám egy darabig. Meg S9 szinte = S8, Note 9 túl nagy, nekem a Pixel-ek nem tetszenek formára, HTC halott, LG dettó, Huawei P20 Pró tetszett, az versenyben volt sokáig, One Plus 6 megint csak nagy, de lehet a P20 Pro is ugyanakkora. Győzött az, hogy iOS-t akarok megint.
Ami még tetszik az a Razer Phone és ROG Phone, de ezeket nem tudnék szerezni, meg mondom ájóesz!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 13 9360 QHD+ érintőkijelző, 16GB RAM, 1024GB SSD, i7-7560U 2.4GHz - amerikai model
- Ryzen 5 4500 (6/12)
- Újszerű Logitech K360 vezeték nélküli billentyűzet - Magyar QWERTZ kiosztással
- Iphone 13 pro max 512gb független karcmentes eladó
- Lenovo ThinkPad E14 Gen 2 14" FHD IPS i3-1115G4 , 8 GB DDR4 , 256 GB NVMe
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Dell latitude E5430 eladó
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest