Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Nekem Galaxy S8-am van, sima, október óta, ami nem tetszik és egyik Samsungban sem tetszett, hogy belassul egy idő után, meg lassan jönnek az update-ek nagyon. Samsung sose volt szoftveresen a legjobb, mindig volt gyorsabb, fürgébb, bugmentesebb android nála. (imo)
Sokkal lassabban reagál a YouTube is rajta, kell neki 1-2 másodperc mire pl. elfordul a kép 90°-al. Miért?Le kéne cserélni, csak nem tudom mire? Galaxy S9 nem nagy ugrás, meg most nem akarok pont emiatt Samsungot megint, amúgy S5, S9 kivételével az összes Galaxy S volt már nálam.
Ami tetszik az nagy, Huawei P20 Pro tetszik, de nagy, OnePlus 6 is tetszik, de nagy, HTC U12+ is tetszik, de az is nagy... legyen iPhone 8? Az a baj, az a káva miatt visszalépés, bár biztos meg tudnám megint szokni. iPhone X már túl drága, meg elég prototípus szaga van, inkább akkor szeptemberben az iPhone X(2?).
Szóval nem tudom... ami tetszik az nagy, direkt nem S8+ -t vettem annó...
Ami igazából fontos, az a gyors működés, 2018-ban elvárnám, hogy fürge legyen egy telefon... meg a jó kamera, mert állandóan utazom és fényképezőgépet 2-3 éve már kiváltja nálam a telefon. Játszani nem játszok telefonon, szóval a hardver már majdnem mindegy. Aksiidő meg minél jobb, itt hasalnak el az iPhone-ok főleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest