Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
Shkiz0 #103624 üzenetére
"Levezettem neked mennyit lehet keresni rajta manapság, ez pl már mára is változott, mert a visa is beállt a mastercard után a crypto fizetés mögé
Most per pill 9$/3080 a napi tiszta ami egy hónapban 83K, pára napja meg 70 körül jött ki."Az igaz hogy "ingyenpenz" ami lejon belole, de nagyon fugg az egyeni korulmenyektol hogy ez mennyire motivalo 1-2 gep/kartya eseten. Ha nyugati keresethez viszonyitod a dolgokat ami keldor vagy az en esetem is peldaul akkor nem mondom hogy semmi penz, el tudnam kolteni, de peldaul en nem fogok ket gepet napi 24 oraban menetni hogy legyen kb. 150EUR profit egy honap utan (2080 + 1070 a nicehash szerint). Nem mondom hogy semmi penz, de a havi vagy napi keresetemet figyelembe veve nekem nem er annyit hogy ket gep allandoan menjen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest