Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz keIdor #103621 üzenetére

Amúgy degradálódnak a 100 fokos memóriától, mert mérhetően kisebb frekvencián stabilak már csak állítólag több hónap után. Szóval erről ennyit, tudtam én, hogy ez így lesz... :) miner kártyát sem kell venni majd. Csak szólok.

Cáfolom, ugyanúgy stabil az asztali gépben lévő STRIX mint előtte, pedig itt megvan a 100 fok.

Az a baj, hogy egy ember elvisz komplett készleteket. Shkizo is elhintette itt valamelyik nap, hogy amúgy X mennyiség EVGA 3080 is teker nála 0-24. :D Amit én nem is tudtam, de ha kereskedő volnék, én is élnék a lehetőséggel szvsz.

A legtöbb helyen már mennyiségi stop van, így nehezen visz el az ember 6-8 vagy több VGA-t.
    Nálam is azért vannak 2 max 3 darabok (de jellemzően 1-2) mert nem ad a nagyker többet ha kézen állok se. Külföldön szintén 1-2 kártya/ HH. Ettől függetlenül van kivételezés, mert az olyan nagyoknak mint Ipon, Aqua, és a társai többet adnak mint pl nekem. Ha én kapok mondjuk 2 kártyát, ők 5-6-ot legalább de nekik a forgalom is más lehet azért kapnak többet.

Igen van 3db (2evga 1 asus), amit tavaly ősz óta vettem, ebből az egyik Alza-s. Nem raklapszámra áll nálam a kártya :D
    Plusz ennek nincs köze a kereskedői mivoltomhoz, már 2018-ban is toltam. Mint mondtam aki élelmes az függetlenül attól, hogy hisz e a coinokban meg ebben az egészben vagy sem, az könnyen tud pénzt kivenni ebből.
    Neked is mondtam tavaly, hogy vigyél STRIX-et mert nem hiszem, hogy olcsóbb lesz. És lásd hol tartunk most. Most is van olyan ember aki 2 hetente rákérdez nem e lesz 3080-am 400 környékén, mert buta volt hogy tavaly nem vett és most venne. Elmondtam neki legalább 5x, hogy ha lesz is nettóban jó ha 400 lesz nem hogy bruttóban, ekkor mindig elmondja, hogy rohadjon rá a gyártóra annyiért, ő nem ad érte ennyit (megjegyzem nem budget gépe van: 10900K/32GB ram, stb stb) aztán 1-2 hét és újabb levél tőle, hogy nem jött e :D :W

És attól, hogy most neked válaszolok ez nem neked szól, de azt látom azok szidják a bányászatot akik nem csinálják. Levezettem neked mennyit lehet keresni rajta manapság, ez pl már mára is változott, mert a visa is beállt a mastercard után a crypto fizetés mögé
    Most per pill 9$/3080 a napi tiszta ami egy hónapban 83K, pára napja meg 70 körül jött ki.

Új hozzászólás Aktív témák