- Házimozi belépő szinten
- Riasztó topik
- Steam Deck
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szasanyi
félisten
Én csak a Gaming OC kártyákról beszéltem (nem WindForce). Ez előtt is volt hasonló, nekem azzal sem volt gondom. Amivel gondom van az, hogy ~10k vagy több feláras szinte minden jobbnak tűnő (de közel sem biztos, hogy jobb) VGA ami amúgy szintén 1660 Super és uo. teljesítményt nyújt.
Egyedül az MSI Gaming X tűnik jobbnak - szintén uo. teljesítmény mellett és drágábban -, viszont úgy tűnik ott sem lehet biztos az ember abban, hogy halkabb lesz mint a Gigabyte Gaming OC - amiről asszem a TPU írta (vagy Guru3D már nem emlékszem -, hogy a leghalkabb 3 ventis kártya.Chaser: lutri az egész, mert nem jó a gyártók minőség ellenőrzési folyamata (szvsz nem is törekednek rá) így bármiből kifogaszt az átlagnál (sokkal) rosszabban. Tökmind1, hogy VGA vagy monitor vagy RAM, ez mindenre igaz (sajnos a saját bőrömön tapasztalom számos alkalommal). Magyarul nem tudsz olyan típust mondani ami tuti jó és tuti halk lesz. Csak annyi biztos, hogy melyik mennyivel kerül többe vagy kevesebbe, és a tesztek alapján kb. mire lehet számítani (aztán kiderül amikor már használod).
-
Chaser
legenda
a véleményt elmondtam, korrekt, nem vettem még ki a második ventit, ez sok mindent elárul ( : "a közel hangtalannak" tituláló tesztek nem kamuztak, van egy design pcie kábelem, az okozta a cw nagy részét, most már az is elhanyagolható
valós alternatíva 1660 mellett, mindkettő jó kártya, amd kicsit megkésve jött bár törve nem ((( : hátha lesz majd egy kis árverseny is így, bár nem nagy az esélye
fórumozni pedig már nem sokat fogok, leginkább már nyűg
ha nagyon nem bírok magammal, veszek valami beugró 1660-at amit kis buktával el tudok adni, tudjak teljesítmény összehasonlítást csinálni és fogyasztást mérni
ebből a kártyából nekem csak a pirosan világító zafír felirat hiányzik, egyébként tökéletes -
Chaser
legenda
azt a 15%-ot azért várjuk meg
försztimprsson, pont 1660 topikba :d
kinézete brutál jó, képek nem adják vissza
szerencsére pont eladás előtti napon mértem sokat az 590-nel, mikor is feldobtam egy x áron, ha viszik vigyék alapon, vitték, úgy érzem jól jártam..
idle 5w-tal lett kevesebb a fogyasztás, nem lepett meg, 550-es táp, 10% terhelés sincs meg, hiába super flower leadex az elektronika, konnektorból 55w, 590-nél 60-65w volt
most jön az érdekesebb rész:
super position, nem tudom melyik verzió, de igazából lényegtelen, mert mindkét kártyánál ugyanazt használtam:
590 gpu 1250mhz/ram 8000 - gpu feszt nem írtam, valahol 0,9v alatt lehetett kicsivel -, sp alatt átlag fogyasztás 175w, ez ugye kb rx 570 szint - úgy vettem észre a némileg több számoló tesztekben legalábbis nem számít semmit, csak a gpu órajele -
5500xt pulse outofthebox' 175w minden default ( : 1,1v mutat gpuz terhelésnél, vmelyik tesztben írták is elég magas, rápihenek aztán majd mókázok vele
590 uv-val 1350-en 195, 1450-en 220w - ez egy combosabb 580 szint -, 1500-on 240w, 1550-en ami a boost órajel 270w - itt már uv-t alig enged -
590 outofthebox' _300w_ sp alatt, itt már halkan képtelenség megoldania a nitro brutális hűtésének is, de már 1450 is necces volt
az 5500 xt defaulton nem ment max órajeleken sem 900-as venti rpm fölé, még az én érzékeny fülemnek is elfogadható defaulton ( : ebből már lehet kvázi némát hackelni
üröm az örömben, van némi cw, de egyáltalán nem olyan mint a seasonic-590 párossal volt, tápot valszeg cserélek, egyelőre kérdőjeles
viszont:
590 1500mhz sp alatt 2725 pont, 5500xt default 2750 pont
játék teszt forza volt, bőven hozta azt az fps-t defaulton amit az 590 1500-ön, és játék alatt is megmaradt a 175w-on konnektoros átlag, kb minden beállítás ultra, fps lock mentes
megértük azt, hogy outofthebox' nagyon halk, alacsony fogyasztású amd kártya vansztem kimondottan jó az ár, ez a kártya félpasszív, és terhelve is nagyon halk bármilyen hack nélkül, tehát nem érdemes beugró 1660-akhoz hasonlítani, extraként még fém backplatet is kapott, rgb nincs, kb msi armor kategória
a jövőt meglátjuk, kitesztelem mit tud uv-ban, ha nagyon jó, akkor lehet benevezek majd később egy 5700 pulse-ra is, ott már pilácsol a zafír felirat, sajnos ezen a kártyán nemvalszeg kimarad a 1660 :d de majd kiderül
szerk:
ha már ennyit pofáztam róla, lássátok is ( :
5500 xt pulse mérlegennektek kellemes 1660 használatot
-
Chaser
legenda
te könnyen beszélsz, nekem 10 évet kll(ett) bepótolni
volt egy 570 itx, és 2db 590, a három kártyán "befolyt" 20e ft, és tapasztalatokkal is gazdagab lettem ( :
végül az 5500 xt-t hoztam el, a zafír pulse verzit, im_pulz_usból rendeltem ( : az 570 itx elég meggyőző volt, aztán kiderül mi lesz, még az is lehet amivel akkor vicceskedtem, szép upgrade lenne 570-ről 5700 ( : ezzel most "betanulom" a navit
gaming x-et viszont sajnálom, azért kár lett volna elhozzam, hogy visszavigyem mert hangos -
Chaser
legenda
Dehogy valtok, addig lesz amig meg nem lesz helyette a vegleges, jon a monitor, kell vga:) 580 jo aron van es konnyen eladhato
Forza miatt jobb lett volna meg erosebb vga mint az 590 580 szinten, 144hz monitor lesz, azota fhd is 1440p-re valtozott, masik jatek a doom, nekem ezekre kell kartya, doom nem gondos, de forza szereti az erosebb vga-t, nem baj ha nincs meg 144hz, de minel tobb legyen -
Chaser
legenda
Tegnap utana raszantam ket orat, ebbol is latszik sok tesztoldal nem kompetens, v eppen ugy mer ahogy akar
Nem veletlen tartottam a ket ventitol ( :
Zafirnal a venti kiszedese fel perc sincs es nem garveszteses, szabadon cserelheto, ez nagy erv mellette, de ok nem gyartanak 1660-at ( :
Valszeg az lesz/lenne a tokeletes megoldas, ha eleve zabasabb es nagyobb hutos vga-t vennek, ami kapna uv-t es uc-t is, 590 580 szintre leveve a nlitroval mar nagyon baba volt, gaming x uvolt mellette sajnos
Zavarta a csimet', h igy kevesebb teljesitmenyt kapok, de ennek ugy latszik ez az ara, egy ventivel hasznaltam az 590 nitrot es 8-900 rpm volt jatekok alatt:) es az befele tolja a sok meleget, nem kifele a hazbol, nint a 1660-ak es az uj 5500xt-k
Egyelore elhozok sztem egy xfx 580-at, 3 vga-m van mar kifizetve, de gaming x igy nem kell, 5500xt-bol meg jobb lenne a nitro, korbenezek ujra mit erdemes vennem, xfx 580 nem lesz extra csendes az biztos, ellenben konnyen el lehet adni ha meglesz az utod, addig kibirom vele -
Chaser
legenda
reklámblokkolók megfogták, azért nem láttam eddig ( :
karácsonyfa nekem sem kell, de piros az pilácsolhat statikusan a nagy feketeségben
szerk:
hát nézd, elég sok pénzt az ufósoknál hagytam, ilyen sehol nem volt, visszaviszek valamit és kezembe nyomják a pénzt, és nem úgy néznek rám, mintha tömeggyilkos lennék, ezért maradtam náluk, most drágábban, sok motyót meg olcsón vettem
első 590 nitrot helyben cserélték bemondásra, meg se nézte a srác, azt hittem defektes a venti, később kiderült csak a saját sw-e szórakozott, a ses tápot 3 hét után is visszavették elállással, nem vettem észre h kifutottam az időből
ha nekem valaki ilyet mond itthoni boltról, nem hiszem el!
pulse kártyával pedig csak egy baj van, nem nitro ((( : hozzászoktam ahhoz a feelinghez, több fps-t nem ad az tény, de más kategória
az a teszt viszont érdekes, legtöbb teszt load 73-5 foknak hozza, viszont nagyon halkan, ahogy az 5500 msi gaminget is, fej-fej mellett
de most marad a 1660 gaming, úgyis rég csilnadozta a fantáziám :d
rmx-szel egy gondom van, cwt belsős, és olyan szutyok igénytelen belső elrendezése van, hogy nincs rá ingerenciám, egyébként alapból félpasszív agresszíven, 40%-ig terhelésig, 650-essel biztos nem kellene ventit hallgatnom -
Chaser
legenda
mekrendeltem', holnap 18 óra után ígérik, rábízom a "véletlenre", ha mégse fut be elhozom a pulse 5500xt-t, bár elment a kedvem tőle ma, nem kellett volna beleolvasni a navis topikba ( : meg abból a nitro kellett volna, de az meg nincs még, meg drága is, monitor viszont lassan jön, remélem cw mentes barátja lesz a tápnak az új vga, és az új tápnak is ( : a monitornak pedig adaptív szinkronban gazdag társa ( :
corsair rmx 2018 széria 40% terhelésig passzív, de valahogy nem szimpatikus, és ne azért vegyek már 650-est h qsoljon', valszeg bepróbálkozom a bq! straight powerrel, ha pár százat pörög az oké, most két kaze flex pörög 450-et, azoknak nincs hangja úgy, de levegőt azért tolják, megjön a vga megnézem mennyit eszik így a gép, van már elég szép mérésem felhalmozva ( : kíváncsi vagyok... -
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
nem csak itt olvastam, több helyen reviewban, tesztekben is
most még evga-m van, de azt cserélni akarom, 550 b3, nekem hangos, g2 volt az egyik kiszemelt, az mennyire hangos? ( : erről is olvastam több félét, passzívan nézted, ha igen meddig megy úgy? bq! straight power 11 a másik jelölt, de elvileg 50% terhelés alatt alig pörög a ventije és silent wings 3 van benne, 14-es
86e a pulse 5500xt, kb minden teszt áradozik róla, h terhelés alatt is szinte néma - ami nekem biztos hangos ( : , de még egy kis uv, hátsó venti "elcsalása", és akár tényleg közelíthet a némához -, kb mint a 1660 gamingek
sztem egyébként nem vészes ez nyitóárnak, a 4gb-os pulse az kifejezetten jó áron van, a 8-as drágább, de mindkettőhz van kb 10e ft-ért elsüthető játék+gp
viszont leginkább alzáéktól vennék vga-t, ott meg elég drágák a 1660-ak, valamit meg jó lenne ma venni, mert kifogytak alólam a vga-k ( :
másik h freesync monitor lesz, elvileg a kinézett kezeli nv-t is, gyakorlat más kérdésszerk:
mindig elfelejtem, a 1660 gaminen a világító csíkokat h lehet szabályozni? a felirat/logo az azoktól független? mert szivárványos dili nálam kizárt, ha egy színben tud pilácsolni akkor oké -
jolti05
őstag
Hardveraprós vásárlás 3 hónap ~próbagaranciával.
Beszéltem az eladóval, tudja gariztatni (csak az több hétig tart, én pedig karácsony tájékán erősen használni szeretném a kártyát). Azt mondta, hogy sokszor ugyanolyan állapotban küldik vissza a kártyákat, azaz nem nyúlnak hozzájuk, ez pedig nem túl meggyőző.
Valamint felajánlotta, hogy beszerez ventilátorokat számomra. Az első mondatod tudatában ez most szimpatikusabb.
No de, majd lesz valahogy. Köszönöm a segítséged! -
lemusz
addikt
Hát nem tudom, Sapphire RX 580 Nitro+-ról jövök, ami az 580-asok között a legjobb hűtésnek örvend és hát az meg pont az ellentetje volt ennek. Tehát hiába volt batár nagy hűtés rajta, gyárilag hagyta hogy játék alatt felmenjen 75-76 fokra és amikor ezt elérte akkor kezdte csak el emelni a venti%-ot próbálva ezt az értéket megtartani, amit viszonylag alacsony furdulatszámmal meg is tudott valósítani. Itt meg pont az ellentetje történik, pörögjön csak az a felszálló repülőgép hangú venti, de ne nagyon menjen 60 fok fölé. Ennyire nem tudják megtalálni a gyártók az aranyközéputat?
Ismerősömnek 2 ventis Gigabyte 1660Ti van és PUBG-ben neki kb 10 fokkal melegebb a kártyája, pedig nála is pörög rendesen a venti. Annyi, hogy neki állítólag nem hangos, legalábbis nem zavarja, de mondjuk azon 10 centisek, ezen meg csak 9. Egyébként a röhögés kerülgetett, amikor CS:GO-ban láttam, hogy konkrétan a nonK procim rendes 4 rézcsöves hűtővel vékonyan megkent minőségi grizzly pasztával 5-6 fokkal melegebb, mint a kártyám. Ilyet még sose tapasztaltam, hogy a kártyám hűvösebb lett volna játék alatt a procimnál, de itt legalább nem hangos defaulton a venti, lévén nem is ketyeg booston a gpu. Kicsit aggaszt ez egyébként, félek idővel alacsonyabb fordulatszámon is hangosabb lesz vagy 1-2 év múlva el is halálozhatnak a ventik, főleg így hogy nincs zero fan módja, 26% a legkisebb fordulat, amin üzemelni képes. 3 év gari van rá, de akkor is...
-
lemusz
addikt
Nekem is úgy hogy be is van rendelve. Manlin mintha több lenne a rézcső egyébként. Meg nem tudom melyik a jobb a sima vörös rézcső (manli) vagy a nikkelezett (colorful). Holnap megjön letesztelem. [link] Ezen vidi alapján elég jó hőfokokat produkált PUBG alatt, bár kérdés hogy hány %-os venti mellett.
-
A kártyát nem féltem, csak vannak olyan szituációk, amikor vegyes a terhelés. Pl V-Sync által korlátozott játék, vagy szimplán régebbi játék. Ilyenkor az alacsony terhelés miatt pont a 60 fokos határ környékén mozog a GPU hőmérséklet, ami azt eredményezi, hogy ki-be kapcsol a venti folyamatosan.
Ezt kerülném el azzal, hogy be van állítva egy minimum sebesség, amiről szép lassan fel tud pörögni, nincs az a hirtelen zaj, ahogy felkapcsol 30% fölé a nulláról.
-
-
arcitec
addikt
Érdekes valóban felmegy, csak épp nem hallok belőle semmit. Kérlek egy linket,mert nem találok. Azon túl meg ha alapon 1000rpm , akkor még is mennyire menjen fel 65 fokos kártya esetén? Ismétlem nem hallom azt sem ha 2500 rmp-en megy mert látom a mérést és hogy mit csinál.. Semmi különbség, hogy van használatban vagy nincs.TE meg csak egy adott valamire hivatkozol mindig és mindig bármiről legyen szó, a letromfoló vélemény itt mindig a tiéd. Bocsi nem sértés, csak mint tény, ezért már nehezen hiszek .. ha érted ..
-
arcitec
addikt
No, ezt sem halottam még, nálam semmi hangja játék közben sem,a többi ventit hallani csak.
Ez nyilván való,hiszen most cseréltem Radeonról és az bizony pörgött ha meg volt hajtva.(hangban is). De ahogy most már látom TE vagy itt a pozitív kontroll kommentelő.
(Már elnézést).
Benhill : Nálam 1000rpm alapból de ha 2600rpm azt sem hallani. Ha kihallatszik , akkor az lehet nem jó. Hallani kellene.
Barell: Csak az nem 73eft..
Bár az én gépemben még van mindent együttvéve vagy 8 venti. -
BerserkGuts
addikt
5700
100.000 körül kuponozva
Ezzel szerintem 5 évig ellehet lenni simán ha hasonlóan alakul a gamer piac mint most.SZvSZ 2070 teljesítmény szintet aki megveszi annak nem olyan rossz a helyzete évek múlva se ezt viszonyítom az 5 éves 970-hez ebből indultam ki ha megnézem még mindig helyt ál pedig jó régi darab már garancia is a múlté
[link] -
Chaser
legenda
amit észrevettem 590 javára, mindent feltoltam ultrára forzán és úgy is megy 60fps-t vígan, vsync miatt a tetejét még nem tudom, 570-nel csak a fele beállítás volt ultra ( : de azt se rángattam, stock 1500 gpu 1250 ellenében, és a több számoló ami 590-ben van
érdekes mód mind az 570, mind az 590 játéktól függően tud passzívan járni, nem a 1660-ak kiváltsága ez sem
de azért egy gaming x még a kalapban van ( : -
arcitec
addikt
-
Chaser
legenda
Akkor elnezest, rx-nel 7+1 stat van es manual be lehet loni a +1 kivetelevel ami a default 2d
Onnantol nincs boost, ahova belottem vegig ott marad, 590-nel pl utolso 4 statot fix 1500-re raktam, ott is marad
Erre jo gpuz, defaulton pakolja ahova kedve van, feszultseget is, manual fixalva olyan mint a tukor
Azt hittem ez nv-nel is jarhato ab-vel -
Chaser
legenda
Mikor a nitrot a kezembe fogtam ott sok minden eldolt:d de mar elotte is mikor csak meglattam, 50 felett csak valami nagyon jo ar eseten veszek beugrot innemtol, ahogy mondod minosegerzet, 988g a kartya ( :
1 ventivel uv-val huti le termeszetesen 8-900 rpm-en, defaulton keves lenne, ha jon 1660 ezeket majd eladom amikor lement a dili, de vagy 1660s v sima, sima 77e lenne, az s 87, afolott tenyleg mar csak joarasitott 2060 v 2060s gaming
Nalam asztalon van a gep, fontos h nez ki es milyen halk - mindenki maskepp bolond ahogy mondotta volt egy idos baratom -
1660 bizergalja a fantaziamat:) -
Chaser
legenda
terhelve jól mér, idle pedig nem?
vagy jól mér vagy nem
ha minden igaz ma sikerül mérni egy rms mérőt, előző klímát is pontosan mérte, mivel külön órán volt lehetett ellenőriznion is legyen, mennyit lehet hajtani az alap 1660-on? ha veszek csak gaming x-et azt már eldöntöttem, de ti 20-szal olcsóbb, super meg nincs
-
Chaser
legenda
jah, volt egy 570-em, most van 590 is, előbbinél 10w alatt mér idle, utóbbinál 30 fölött, idle desktopon mindkettőre 50va-t mutat a mérő
- hitvány mérő, cserélem is, de sos-ben ezt tudtam egyelőre venni, viszot amiket eddig mutatott hőfokok alapján teljesen reális -
furmark alatt eszik az 570 teljes géppel konnektorból uv-val 150-60va-t - defaulton 170-180 közt ugrál -
de ez régen is így volt, a sw mér néhány értéket és számol, vagy bejön vagy nem, nem lehet rá alapozni, ahhoz műszeres mérés kell -
robi1979
aktív tag
Köszönöm, de ezek G-synchesek, az enyém pedig freesynces, ez a típus.
-
robi1979
aktív tag
-
robi1979
aktív tag
Ez a táp elég neki egy Ryzen 5 3600 mellé? be quiet Netzteil PURE POWER 11 400W CM
-
soldi3r
veterán
Igen, csak ezek verizoi ott nem ennyibe kerulnek olyan helyen ahol adnak hozza jatekot. Pl ROG Strix OC a Compkerben 146k, vagy az MSI Gaming Z 133k. De ott jatekot nem emlitenek.
A Gigabyte 2060 OC-t mondjuk le tuttam kuponozni az Alzanal jatekkal egyutt 107k kornyekere, de azok lehetnek hangosak, zorgosek. Hasonlo volt kb a a Gainward is.
En is annak a tipusnak az arait kerdeztem meg eloszor, meglatjuk ebbol mi lesz. -
soldi3r
veterán
Erdekes arkepzes egyebkent, mert az EVGA RTX 2060 XC GAMING-re 110000-et irtak nemreg.
Rakerdeztem egy par tipusra. Elvileg akkor ezek kozul egyikkel sem lohetek nagyon melle.
EVGA GeForce GTX 1660 SUPER SC
EVGA GeForce GTX 1660 Ti XC
EVGA GeForce GTX 1660 Ti SC
MSI GeForce GTX 1660 SUPER GAMING X
MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X
ASUS GeForce GTX 1660 Ti STRIX-6G
ASUS GeForce GTX 1660 Ti STRIX-O6G
ASUS GeForce GTX 1660 Ti STRIX-A6G -
BerserkGuts
addikt
Na várd ki a végét mert két különböző rammal van szerelve DDR5 vs 6
szerintem mi a simával úgy járhatunk mint az 10603GB ami sokáig kb 1-2évig nem tűnt fel hogy elmarad a 6GB-hoz képest.
Nekem is volt és kardoskodtam mellette hogy jó az minek a 6-os mert elején még nem voltak játékok amiknél kellett volna.
A szoftverkészítők nem erőltették a jobb ramot.Aztán ha úgy döntenek mi mediumon ők high-on járatják majd a játékokat
-
aginor
veterán
Mondjuk a simák valóban jobban bírják a tuningot százalékosan. A super teljesítmény előnyének egyik forrása a ramokból eredhet, a másik csak a magasabb órajelekből, így szerintem nem árthat rá a gyorsabb memória (mondjuk a 15.000Mhz-et ettől függetlenül nyilván nem fogja kihasználni).
-
aginor
veterán
Azt mondjuk nem mondanám a Pegasusra, hogy nagyon jól tuningolható, de ha helyén kezeljük, akkor hozza az elvárásokat szerintem.
A sima 1660 egyi gyenge pontja (a konstrukcióé, nem a konkrét típusoké) az alacsony memória sávszélesség, ezt küszöböli ki a super megspékelve némi magasabb órajelekkel. Igazából a super az, aminek a simának lennie kellett volna, de gondolom nem akarták, hogy annyira ránőjön a Ti nyakára, ezért terveztek rá GDDR5-ös ramokat. Mondjuk a super és a Ti párhuzamos futtatását még mindig nem értem, de ki vagyok én ahhoz, hogy ilyenekbe beleszóljak. -
aginor
veterán
Nem is én hasonlítgattam egymáshoz őket, de attól még tartom, amit írtam.
A 1660-nál sok esetben gyengébb a nyák, hűtés és bizonyos esetekben foghatja a memória is. Alapvetően minden az ár függvénye. Egy nagy magyar webshopban, a legolcsóbb sima egyventis, ami már ajánlható 76k, míg a super 83k, kétventis 85 vs 94k. A ti-k újabb +10k-t kérnek a superhez viszonyítva. Ezek alapján szerintem jelenleg a super a legjobb választás. Ilyen árak mellett az a +10% már nem igazán kell, hogy számítson, viszont cserébe a super kiegyensúlyozotabb és később jobban lehet majd eladni is.
-
Chaser
legenda
gyári hibás megesik, az se érdekel ha menet közben hibás, csak intézzék garban, csigabájtnál' túl jókat nem olvastam ilyen téren
nemrég vett seasonic tápom ventije is kerregett újan, oszt' nem legalja brand - vissza is vittem -Atom_Anti
biztos nem lesz 1660 ti superilletve van, 2060-nak hívják
-
Chaser
legenda
ufósoknál kuponozva annnyi
3 év garral, játék nincs, de annyiért nem is kell - legalább nincs mivel vesződni -
holnap viszek hozzájuk vissza egy tápot, azért rendszert nem akarok ebből csinálni :d lenne dupla vram - ha valami kihasználja akkor legyen -, magasabb órajel, kicsivel több számoló, és backplate is, az nincs az itx-en, félpasszív módot is tudja
olvasgatok még aztán lehet nekiesek a rendelésnek, 580-at meg lemondom -
Chaser
legenda
azért az sem fenékig tejfel ahogy olvasgatom, 580-nál biztos nem
viszont a pulse meglenne újan 56e ft körül 3 év garral, 1x8 pinnel alapon sem feltétlen zabál, ha tényleg értelmesen lehet finomhangolni akkor nem rossz, most 570 itx pulse-om van, sztem 1-2 rog meg aurous csodát is ver sok mindenben finomhangolva1250/8000-en nem ment 70 fok fölé furmarkkal manual feszen, úgy hogy 1500-1700-en ment a ventije, és csak egy van neki
mindenesetre az ötletet köszönöm, olvasgatok, rendeltem egy xfx 580-at de elment tőle már a kedvem :d nyűglődik az amd a játékkal, ha az nincs és nem tudom eladni nem nagy business -
-
aginor
veterán
Ellenben ha az ára marad, de a Ti-t kivezetik, akkor mindjárt megvan a turpisság.
Eladunk egy olcsóbb kártyát a drágább, de megszűnő modell áráért.
Mondjuk az Ipon tesztben jobban kijön az S és Ti közötti különbség, mint a Techpowerup tesztjeiben. Azokon kicsit csodálkozok is, mivel a több számolónak kellene, hogy dobjon valamennyi különbséget (max 10%-ra tippelek a nyers számok alapján). -
zoo8800
veterán
Most jelent meg az iPon teszt is.
-
robi1979
aktív tag
A tököm az az OC? OverClock? A "sima Gainward 1660" alatt az 1 ventilátoros Pegasust értitek ugye és nem a 1660-as Ti Pegasust vagy a Ghost-ot?
Qrvaéletbe! A Gainward Pegasusu NEM TI-ből is van OC... Ott mi különbség van a nem OC-s Gainward 1660 Pegasushoz képest? Ti-nél írtátok hogy szinte semmi.
A sima Pegasust is lehet tuningolni ugye nem csak az OC verziót?
"Memória OC-ból nyeri a legtöbbet..." - mármint gondolom a sajátjából ami 6gb és nem a rendszer memóriájából?
-
Chaser
legenda
egyáltalán nem lehet állítani, vagy levenni nem lehet nullára?
érdekelne engem is ebből az s verzió majd, bár ma már 300$-t olvastam árnak, abból bármi lehet és maradok esetlegesen a "sima" verziónál, elvétve láttam már értelmes helyen is 75e ft körül, annyiért okés kártya -
robi1979
aktív tag
Ezek szerint akkor ezt a videokártyát vehetem nyugodtan a fentebb leírt konfigurációmhoz 1 ventilátoros változatként (is mATX házhoz)?
-
tudatL@N
csendes tag
tudom tudom, de most üres a zseben
közben feltettem a legújabb drivert és most úgy tűnik eddig minden rendben. pedig pár hónapja telepítettem fel egy drivert (előtte nem is emlékszem mikor) nem gondoltam volna hogy ennyi megoldja a gondjaimat. sry, hogy a bénaságom miatt zavartam
-
Amerigo57
őstag
lowzor
ASUS GeForce GTX 1660 Ti STRIX OC 6B
Tápellátása , bordája komolyabb,
az MSI GTX1660 Ti 6GB GAMING X 6G -
val szemben.
Ugyanakkor említetted , hogy ebben az árban érdemesebb
inkább már ,Gainward GeForce RTX 2060 Phoenix GS
videokártyában gondolkodni.
A Gainward GeForce RTX 2060 Phoenix GS
kártyán kívül , melyiket ajánlod még RTX 2060 Normálban,
a tesztek és a vásárlói vélemények alapján ?
Link:
Link:
Link: -
aginor
veterán
Ebben egyetértünk, de nem én alakítom ki a portfóliót. Amúgy valószínűleg azért volt rá szükség, mert a teljes 20-az szériából van, akkor ez se lógjon ki a sorból (esetleg kellett valami újdonság, hogy kicsit elterelje a figyelmet az 5700/5500-ökről). Vagy csak simán többet akarnak rajta keresni, de erre majd csak az árazás adhat választ.
-
gilfoyle
őstag
Mondjuk ez milyen? GIGABYTE GTX1660 6GB GDDR5 GV-N1660GAMING OC-6GD
-
Márton
nagyúr
Pedig nagy házam van, és a szomszédos slotban nincs semmi, hátlap kiszedve, tehát ott is mozog a levegő, igaz, plusz házventim az nincs.
Olyam 2200 rpm-ig megy el, ez még nem 100%."csökkentsd addig, míg stabil"
ezzel a kísérletezéssel max. fagy a rendszer, tönkretenni nem lehet ugye? nem akarok adatvesztést, semmit..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX SPEEDSTER MERC310 AMD Radeon RX 7900 XTX BLACK
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- EVGA GeForce RTX 2060 SC GAMING 6GB OC!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest