Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
BerserkGuts #1394 üzenetére
( :
értelmesebb tesztoldal leírja, hogy ez erősen szubjektív
ami objektív, a ventus nem a halk kártyák közé tartozik, msi-nél az a full fapad
olyan meg nincs, h beírja pl rtx 2060, melyik a 30 modell közül?
ez így semennyire nem mérvadó
__________________no de engem gaming x érdekel, abból is a "sima" vagy a super, hűtése tudom h jó, de cw-ről elég megoszlóakat olvastam, engem zavar
zafír 570 itx-nél semmi cw nem volt, 590-eknél aztán volt minden baj ilyen téren , de evga tápokkal már nem, viszont már nincsenek 590-ek, ma már átvehetnék egy 5500 xt-t, de mivel freesync mellett használom, nem szeretném ha ennek meg a navis driver nyűg gondja lenne :d
szóval még gondolkozom az msi gaming 1660-akon, akinek van ilyen, akár sima, akár super, ossza meg mit tapasztal cw terén, és pontosan milyen táppal
szerencsére lassan objektíven is elérem, hogy hangtalan a gépem, és közel van az okosfejemhez', szóval minden nyivákolás zavar
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Biliárd és snooker topik
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Nintendo Switch
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest