- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lion81
tag
válasz Aprósólyom #38441 üzenetére
Szia!
A paztázás azért lehet jó,mert pasztázás és thermalpadozás előtt alapon 40-42 fok és 83-84fokos volt (valami szutyok folyós paszta volt rajta az is kevés meg valami koszos elnyűtt thermal pad) a kártya terhelés alatt utána ki lett takarítva meg minőségi pasztát és padokat raktam rá(Thermal Grizzly)(nem először csinálom már ) és levitte 36-37 fok alapon és 76-77 fokra terhelés alatt(ugyan annál a játéknál ugyanolyan beállítások mellett)
Játék alatt amúgy MSI Afterburner progival figyeltem minden adatot onnan vannak a hőmérsékleti adatok!
A 4x AA-t én sem értem hisz tesztelés előtt kikapcsoltam viszont a teszt alatt ott látom
Amúgy semmi furcsát nem veszek észre a kártyán azon kívűl hogy hűvösebb lett meg jobban mennek a játékok (bár nem tudom mennyire kellene jobban mennie a játékoknak hisz nincs összehasonlítási alapom csak a régi vga-m)csak ebben a progiban van valami bukfenc.Esetleg valami bios vagy Nvidia control panel beállítás nincs a helyén esetleg a free sync kavarhat be (bár ezt kikapcsoltam és úgy is koppra ugyan az az eredmény lett)Úgyhogy elküldök egy csomó képet a rendszerről hátha valaki észre vesz valamit(mindenhez én sem érthetek ezért kérek itt segítséget )
Terhelés előtt:
és után:
Esetleg ha valaki több képet vagy adatot és beállítást (akár játék alatt is)
akar kérni kérem írjon és küldöm csak írja le pontosan mit teszteljek,állítsak és fotózzak!
Köszönöm előre isTDU nick: gabur2 (sárga Mustang GT-R :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest