- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz Motion_Blur #30063 üzenetére
Neked azért jó dolgod van, jókor, jó helyen vettél egy jó kártyát, de aki már régebb óta húzta, halasztotta, hogy majd valamikor vesz, az már nem fog egyhamar jó áron venni, de még használtat se, az új szériát meg se említem, az azonnal megy a süllyesztőbe ha kijön, lehetnek itt külön bányászkártyák is.
(#30064) Televan
Full árnyékhoz 6GB-os vga kell.----------------
Én jelenlegi állás szerint vagy a Red Dead Rdemption 2-re, vagy a Cyberpunk 2077-re veszek új és erős vga-t, ebből az egyik nem is biztos, hogy lesz PC-re, a másik meg jó messze van, de ha útba esik valamilyen jó ajánlat lehet az is befigyelhet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Automobilista 2
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Formula-1
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs