Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    válasz hackeeeee #22827 üzenetére

    Ragályos ez a lag fóbia. :O

    Régen, mikor szinte senkit nem érdekelt / nem tudott róla (ha zavarta is valami, akkor sem biztos, hogy ismerte/értette az okát, mert nem volt még ennyire divatos téma és akár biztos megoldás sem volt még rá elérhető), én akkor is jól tudtam, hogy kb. mekkora a lag-om (még műszerrel is meg tudtam mérni magamnak némi hibával szoftvertől képernyőfényig: jelenleg DWM-el Win32 ablakban, avagy 60Hz Vsync-el együtt ~100ms), de ahogy hánytam-vetettem a dolgot, elfogadtam, hogy semmi sem tökéletes, nem kaphatok meg mindent egyszerre (főleg nem véges pénzösszegért: képátló, kontrasztarány, homogenitás, legyen elég jó filmre és játékra is, márpedig előbbinél csak a strobing [avagy ULMB] mód segít...).

    De mióta rendszeresen belebotlok a társalgási témába, azóta elkezdett ingerelni játék közben. Valahogy úgy, hogy eddig a szőnyeg alatt tartottam a dolgot, de mostanában "nem tudom nem látni" a lagot, mikor V-Sync 60Hz-el játszom. Kiszabadultak a gonosz manók a fejemben és nem akarnak visszaaludni. :))

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák