- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS blog: NVIDIA Reflexet a jó reflexekhez
-
PROHARDVER!
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Yany
addikt
válasz abridabri #22046 üzenetére
Latency-t is növeli, konstans kompatibilitási gondok a megjelenő játékokkal, 2x fogyasztás, 2x hőtermelés, 2x zajforrás és folyamatos driver profilokra várás. Ja és drágább is. Ha van már az embernek egy 1070-ese, még akkor is megéri megválni tőle és picit ráfizetni a 1080Ti-re egy plusz 1070-es árához képest.
...szerintem.
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
RazoR
veterán
válasz ForRedGlory #22043 üzenetére
6x4 igen
-
ForRedGlory
félisten
Aki aktivalt be NVIDIA kupont, az irja mar meg hogy milyen formatumu a kod, amit GeForce Ex-be kell irni? 6x4 karakteres?
-
M@trixfan
addikt
válasz keIdor #22026 üzenetére
Arra gondolsz inkább egy DX12 multi adapterre jobban kihegyezett Volta lenne jobb? A mostani kezdő 1080 Ti árazás és elérhetőség melett elég durva 1080 SLI-t lehetne használt piacról lőni. Persze, nyilván "használt vs. új", de azért mégis ha egy nagy összegű beruházásként néz rá az ember...
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Tomassy00
senior tag
válasz rottenbull #22035 üzenetére
Nem is tudtam hogy ilyen is van pfff
-
fuvi
senior tag
válasz sto1911 #22016 üzenetére
https://www.zotac.com/ph/page/ap-prepare-for-battle-bundle
https://www.zotac.com/ph/page/redeem-pfbvmiért itt csak az APAC országok vannak felsorolva, de pl MSInek külön oldala van APAC és egyéb országoknak
-
-
Laraxior
titán
válasz hackeeeee #22028 üzenetére
Érdekes, hogy a backplate nélküli viszont Firestorm néven van
Na majd ad a tulajdonos egy cikkszámot, vagy valamit, aztán majd kiderül. Mindenesetre kétlem, hogy lelopták volna a hátlapot. Mivel akkor a csavarok sem illeszkednének nagyon.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
wildpig
tag
-
janos666
nagyúr
Szerintem, ha most működik, akkor hagyd békén (nem hiszem, hogy garanciás probléma, ha hibátlanul üzemel), de ha nem muszáj, inkább soha ne szedd szét (főleg puszta heccből ne próbáld átpasztázni, végképp ne direkt "kiegyenesíteni", illetve inkább vizesblokkot se erőltess rá).
Volt egyszer egy ilyesmi kártyám (régebbi Radeon), és majdnem eltörtem a NYÁK-ot, mikor próbáltam leszerelni a gyári hűtést. Mivel ferde, így nekifeszült a csavarmenetnek a NYÁK-furat éle, így a csavar kvázi "emelőként" viselkedett, tovább ferdült tőle a NYÁK kitekeréskor, mígnem "koppant" egyet, ahogy "leesett" a meneten, aminek olyan hangja volt, mint ha valami eltört volna. Aztán felfelé felment a rézblokk, de leszereléskor megint eljátszott valami hasonlót, csak akkor a blokk kis távtartó csavarja szorult be a blokk és NYÁK közé úgy, hogy későbbi leszereléskor letört a kis menetfuratos fej a menetes szárról (de visszagondolva talán eleve ferdén sikerült belekapnia a menetbe attól, hogy görbe volt a NYÁK). De csodák csodájára ezt is túlélte.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
VTom
veterán
Szerintem elsősorban az a nem normális, hogy hol van a kártyáról a backplate?
Ha ezt így küldték, úgy visszadobnám, hogy csak úgy füstöl, meg még lenne egy elég kellemetlen beszélgetésem is a bolt vezetőjével, akitől vettem.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Tomassy00 #22013 üzenetére
Szerintem Nekem még egyszer lesz SLI-m, nem tudom még mikor, de egyszer biztos.
AMD kártyákból kétszer volt Crossfire rendszerem (7770, 270X) akkor eldöntöttem, hogy egyszer ki fogom próbálni ugyan ezt a zöldeknél is. Sajna még nem volt rá lehetőségem, de ha úgy alakul, akkor egyszer még lesz.
Amúgy ez egy egész korrekt dolog tőlük, persze a kérdés, hogy mit cserélrnél be.
Öhm, elvileg az Ipon részt vesz ebben itthon.
Véleményem szubjektív...
-
Tomassy00
senior tag
-
TTomax
félisten
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
hackeeeee
Jómunkásember
Valaki kérdezett az Andromeda-val kapcsolatban pár napja.
Letöltöttem a Trial-t, és Nekem is 100%-on tekeri a GPU-t menüben.
Véleményem szubjektív...
-
TommyS_27
senior tag
Ha a megrendelésednél a kártya neve mellett nem szerepel a kupon akkor nem jár.
Ha így szerepel akkor jár: ZOTAC ZT-P10800B-10P GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X AMP Extreme PCIE + For Honor / Ghost Recon: Wildlands kupon
https://www.twitch.tv/ltommys
-
-
sto1911
veterán
A dobozon nem lattam nyomat, a foliat mar kidobtam, de gondolom amugy sem azon volt.
En szlovakiaban vettem a kartyat, de elvileg ha mindhez jar, akkor gondolom orszagfuggetlen.Valaki nem toltene fel egy kepet (persze a lenyeget ne felejtse el kitakarni ), hogy hogyan nez ki valojaban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest