Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    válasz sto1911 #22016 üzenetére

    Szerintem, ha most működik, akkor hagyd békén (nem hiszem, hogy garanciás probléma, ha hibátlanul üzemel), de ha nem muszáj, inkább soha ne szedd szét (főleg puszta heccből ne próbáld átpasztázni, végképp ne direkt "kiegyenesíteni", illetve inkább vizesblokkot se erőltess rá).

    Volt egyszer egy ilyesmi kártyám (régebbi Radeon), és majdnem eltörtem a NYÁK-ot, mikor próbáltam leszerelni a gyári hűtést. Mivel ferde, így nekifeszült a csavarmenetnek a NYÁK-furat éle, így a csavar kvázi "emelőként" viselkedett, tovább ferdült tőle a NYÁK kitekeréskor, mígnem "koppant" egyet, ahogy "leesett" a meneten, aminek olyan hangja volt, mint ha valami eltört volna. Aztán felfelé felment a rézblokk, de leszereléskor megint eljátszott valami hasonlót, csak akkor a blokk kis távtartó csavarja szorult be a blokk és NYÁK közé úgy, hogy későbbi leszereléskor letört a kis menetfuratos fej a menetes szárról (de visszagondolva talán eleve ferdén sikerült belekapnia a menetbe attól, hogy görbe volt a NYÁK). De csodák csodájára ezt is túlélte. :D

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák