-
PROHARDVER!
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuvi
senior tag
válasz sto1911 #22016 üzenetére
https://www.zotac.com/ph/page/ap-prepare-for-battle-bundle
https://www.zotac.com/ph/page/redeem-pfbvmiért itt csak az APAC országok vannak felsorolva, de pl MSInek külön oldala van APAC és egyéb országoknak
-
wildpig
tag
-
janos666
nagyúr
Szerintem, ha most működik, akkor hagyd békén (nem hiszem, hogy garanciás probléma, ha hibátlanul üzemel), de ha nem muszáj, inkább soha ne szedd szét (főleg puszta heccből ne próbáld átpasztázni, végképp ne direkt "kiegyenesíteni", illetve inkább vizesblokkot se erőltess rá).
Volt egyszer egy ilyesmi kártyám (régebbi Radeon), és majdnem eltörtem a NYÁK-ot, mikor próbáltam leszerelni a gyári hűtést. Mivel ferde, így nekifeszült a csavarmenetnek a NYÁK-furat éle, így a csavar kvázi "emelőként" viselkedett, tovább ferdült tőle a NYÁK kitekeréskor, mígnem "koppant" egyet, ahogy "leesett" a meneten, aminek olyan hangja volt, mint ha valami eltört volna. Aztán felfelé felment a rézblokk, de leszereléskor megint eljátszott valami hasonlót, csak akkor a blokk kis távtartó csavarja szorult be a blokk és NYÁK közé úgy, hogy későbbi leszereléskor letört a kis menetfuratos fej a menetes szárról (de visszagondolva talán eleve ferdén sikerült belekapnia a menetbe attól, hogy görbe volt a NYÁK). De csodák csodájára ezt is túlélte.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
VTom
veterán
Szerintem elsősorban az a nem normális, hogy hol van a kártyáról a backplate?
Ha ezt így küldték, úgy visszadobnám, hogy csak úgy füstöl, meg még lenne egy elég kellemetlen beszélgetésem is a bolt vezetőjével, akitől vettem.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- World of Tanks - MMO
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest