- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DeathAdder #13849 üzenetére
Ugyan ilyen kártyám van. A gyári programjával ki lehet kapcsolni a világítást.
Engem inkább az zavar, hogy ha színváltósra állítom, akkor a váltások nem átmenetesen mennek végbe, hanem csak egymás után bedobja a színeket, ami eléggé bénán mutat. A másik, hogy pulzálást sem tud.. Vagy igen, csak más program kell hozzá?
-
válasz
darkstreet89 #12144 üzenetére
Nekem is ilyen kártyám van (sajnos sima, nem a GS, mert elrontották a rendelést, de nem akartam vacakolni).
Gyárilag 50 foktól kapcsol be a ventilátor, na nálam ez úgy nézett ki, hogy 1-1 másodpercekre pörgött fel, mert épp a határon mozgott mindig, ezért manuálisan feltoltam, hogy 60 fokig legyen passzív, így már tényleg csak játékok alatt megy. Talán a héten megjön a gépházam, addig csak az asztalon van összeszerelve mellettem a konfig, de a lényeg, hogy a gép bekapcsolásakor felpörgő ventilátorokat leszámítva én még nem hallottam a hangját, szóval nem rossz.. A LED az szerencsére kikapcsolható, majd meglátom, hogy mennyire zavar ha felém fog nézni az edzett oldallapon keresztül, nem pedig az ég felé, mint most.
Eddig az MSI Gaming X-re esküdtem (öcsémnek ilyen 1060-at raktunk a gépébe), de a jövőben magamnak ha lehet és megtartják azt a jó szokásukat, hogy ilyen bitang hűtőket szerelnek a kártyáikra, akkor csak Palitot / Gainwardot építek be.
Szerk.: microATX-es konfigom van, mert a videokártya mellett használok PCIe WiFi kártyát is, így ugye közvetlenül az egyik ventilátor előtt van a bővítőkártya a 3 slotos hűtéskialakítás miatt, de mivel nem foglal sok helyet, ezért nem fogja le egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest