- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egérpad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
jacint78 Én sem hiszem el, de ez tényleg ennyi. Persze tovább nem keresem az okát. World of tanks (maxed out) FHD 64fok, nem tudom a WOT számotokra mennyire számít, de tudja pörgetni azért a kártyákat, korábbi kártyáimat melegítette, most 60-65fok és nem megy feljebb. Természetesen a Full Load kifejezést nem Vsync On használata mellett értettem nem is értem egyáltalán , hogyan vetődik ez fel?
WOT esetében eszembe sem jutna bekapcsolni, mert sajnos látom azt a minimális késést, más játék esetében (értsd) EuroTruck2 vígan elkamionozgatok Vsync On társasága mellett. Van ahol kifejezetten zavar.A kamion esetében nem írom le a hőfokot mert kiutálsz.
Szívesen feltennék egy általatok mondott címet és megnézném, én is kíváncsi vagyokkolopele Még egyszer mondom a teljes terhelést NEM Vsync ON mellett értelmezzük. Ki találta ki ezt a marhaságok? Egyértelmű, hogy a full load micsoda. Szerintem a hülye is tudja, hogy függőleges szinkronizálás mellett a bekorlátozott 60 fps miatt alacsonyabb az áramfelvétele a kártyának ezáltal nem is melegszik
Scorp2011 3GB-os és a 6GB-os között nem csak VRAM többlet van, hanem a CUDA magok számában is van némi eltérés: 1152 vs 1280 No ezt nem tudtam akkor emiatt elnézést, én úgy tudtam pusztán a vram többlet játszik két adott kártyánál.
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest