Új hozzászólás Aktív témák

• HartgeH3-2.8

addikt

Ha szabad azért saját tapasztalatot én is leírnék:

Én pár napja vettem meg a kártyát (MSI Gaming X) és tényleg nagyon jó. Ezek szerintem nem csak MSI fanboy hype hozzászólások, ez a kártya tényleg tudja amit itt írnak róla. Nekem többek között Grafirka kolléga hozzászólása egy az egybe bejött. Ahol Vsync On ott be sem kapcsol a venti, terhelve 60fok. Direkt hagytam automatán, hogy mit csinál. Ha nem látom nem hiszem el. :K Ez a Gaming X az első MSI brand kártyám, megfordult nálam is a méltán híres Asus DCII sorozatból, GW Phantom II-III, Giga WF3, Giga G1 Gaming és sorolhatnám, tehát ezek alapján írom az összevetést. A tesztek nem érdekelnek, nekem az számít amit itt a gépemben produkál :K
    Ahány ház annyi szokás, annyi hűtési rendszer, stb.

Egyéni de szerintem a design is elképesztő és abszolút a minőség érzet dominált, ahogy kézbe fogtam elsőre.
    A kártya kibontása is egy élmény volt, a csomagolása, a mellékelt dolgok, az egész felvezetése összehangolása, tálalása a felhasználó felé 10/10!
    Engem kilóra megvettek az biztos.. főleg , hogy várakozásaimon felül teljesít ez a VGA minden fronton.

Remélem sokáig hű társam lesz. ;]

Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!

Új hozzászólás Aktív témák