- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 1050 / 1050 Ti (GP107) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
Ismerősömnek hasonló lapja van. Vagy a P5Q, vagy a P5K. Most hirtelen nem emlékszem.
Épp gépet épít, és még 1-2 dolog hiányzik neki. Addig fogta, és bepakolta a GTX 1070-et ebbe a lapba.
Tökéletesen megy.
VGA-nál én még olyat nem láttam, hogy nem kezeli a lap. Ha van rajta PCIe csati, akkor bármilyen kártya bele megy. -
3.5 hónapig 46 és 49 között volt folyamatosan a kártya, ha "ügyes" voltál, akkor el tudtad csípni 50-ért. Ha ennek tükrében magyarázni kell, miért hülyeség, amit írtál, akkor egyet kell értsek az első mondatod második felével
A többi mellébeszélés, de a fenti korlátok tükrében talán érdemes rámutatni még valamire: az iponon van több hónapra visszanyúló árgrafikon, tehát ha nem akarsz legközelebb is ordas marhaságot írni, akkor rászánhatsz 2 másodpercet, hogy megnézd. -
athomi
veterán
Nem csak a tápcsati és a hőcső a különbség a Gigabyte OC és a Gigabyte Windforce között, a Windforce nagyobb kártya, nagyobb rajta a borda, és a ventik is nagyobbak (2 db 90 mm-es), meg van rajta egy - szerintem felesleges - műanyag hátlap, plusz kimenetből is többet kapott.
-
athomi
veterán
-
Chaser
legenda
arról nem beszélve h a sufnigaris számla nélküli mekkora jó vételnek volt kikiáltva pár nappal ezelőtt, - pár ezer bruttóért, számla, garjegy és megbízható háttér nélkül, lehet 3 hónap múlva már az országban sem lesz :d legolcsóbb vga-is ott 44e, de az az lp-s msi, wf gb 48e, ha az jó vétel akkor az iponos ajánlat most bomba
a fontolgatással pedig elmúlik az alkalom, idézve az egyik itteni _korrekt_ kereskedőtől, aki 1050 ti-t akart hamahama' ( : -
athomi
veterán
Biztos hogy nem melegszik a kártya többi része sem idle állapotban. Max. akkor lennének kisebb aggályaim, ha a ház zsúfolt, rosszul szellőző lenne. Nálam most nyáron 27°C-os szobában 38°C-os a GPU hőmérséklete.
A félpasszív hűtésnek amúgy is van annyi előnye, hogy lassabban, fokozatosabban hűl le a kártya hőmérsékelete idle állapotban, igaz, terhelésnél meg pont hogy gyorsabban felmelegszik.Amúgy meg néhány kattintással mindenki beállíthatja a ventiprofilt úgy, ahogy neki tetszik.
-
kisza25
félisten
a gigabyte-nál, ha felrakod a saját OC progiját van 3 gyári ventiszabályozási lehetőség, abból az egyik alapjáraton is pörgeti a ventit valami 20%-on, de terhelve is kicsit jobban pörgeti, aztán van a normál ami ha nem piszkálod is pont az, meg van a silent ami még kevésbé teker terhelés esetén is halkab
Meg aztán van az egyéni, ahol oda állítod ahova akarod -
-
AllTheBest
őstag
Szerencsére nem vagyok se nv se amd rajongó, 2-3 hónapot várok és akkor veszek egy kártyát ami max 150-ért a legjobb ár/érték arányú
Ha esetleg bedőlne az etherum bányászat, akkor viszont szerintem eléggé visszaesne a kártyák ára, a kezdők meg próbálnának szabadulni a kártyáktól, na én ebben reménykedem -
AllTheBest
őstag
Tudom, kicsit én is félek a kétkártyás rendszertől, de ezt majd az ár fogja meghatározni. Engem leginkább az új vega érdekel, amelyiket a 1070 ellen szánják, csak kérdés, hogy mennyire lesz kapható és milyen áron...
Azért az elég durva, hogy már 1050ti-t se lehet kapni sehol normálisat... Nálam kb 2 hete lett volna aktuális a vásárlás, akkro még bőven tudtam válogatni, most meg már ezekből is úgy kell vadászni -
xtro
aktív tag
Vagy berakod SLI-be és akkor több VGA számol egyet (1050-ek nem tudják) vagy több gépet "egyesítesz" csak akkor az plusz fogyasztás(cpu,hdd stb,...). De szvsz ha csak egy ilyen low profile gépbe akarod berakni így mellékkeresetnek akkor mehet,csak számolj vele hogy az itteni árral kb 3hónap alatt térül meg. Ha egy kicsit komolyabban gondolod akkor inkább olyat vegyél amit később bővíthetsz (SLI/CF).
Notebookra rákötve külsőleg kb 30%-al rosszabbul teljesít.Sir81 ¯\_(ツ)_/¯
-
AllTheBest
őstag
Mennek itt is fel az árak, csak nem olyan durván észrevehető mint a 1060, rx480 párosnál. Én amikor azon voltam, hogy kell nekem egy 1050ti, akkor mindenhol 45-től már egész komolyakat lehetett volna kapni, csak mire rávettem magam arra, hogy kéne ,addigra ugyan azoknak a kártyáknak az ára 7-8ezret ugrott felfelé...
Egy ilyen budget kártyánál ez elég komoly emelkedés és ha valakinek 45 a plafon kártyávásárlás esetén, akkor pl a 1050ti már el is úszott -
giornalista
senior tag
itt kicsiben mennek az árak.
Ez a kártya pl. egy hete még rendes boltokban is 47-48 ezer volt. most 50 ezer fölött.az egyventis Giga gyakorlatilag elfogyott. korábban 45 ezer volt, most az Alzánál 50 ezer (Aquanál elfogyott, hiába van fent az ár, én vittem el az utolsót, valszeg), BestMarkt 1 hétre ígéri, ki tudja, lesz-e.
ennél a kártyánál 4-5 ezer forint is brutális drágulás már, hiszen 10-15%-kal megy feljebb az ára ezáltal.
-
dark2
tag
Értem, köszi a választ. Csak annyit mondj el - szerinted miért nem megy az öreg lappal várhatóan? (tehát gondolom nem a kora miatt, hanem mert pl. a chipset inkompatibilis, a pci-e 1.1 túl öreg neki, nincs uefi a lapon, stb.? - ebből adja magát, hogy milyen paraméterű lapot kellene hozzá vadászni, ha arra is lesz pénz)
gbors - neked is köszönöm a választ, megkérdem őket
-
dark2
tag
Gondolom az elállás lehetőségére gondolsz a webshoppal.
Viszont pont azért tetszik jobban a helyi bolt, mert garanciális kérdésben meg oda könnyebb visszavinni, mint futározni/postázni.
A bios a legutolsó a lapon már jó ideje, mert az AM3-as proci igényelte.Senki nem hajt itt régi nforce-os lapban ilyen kártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest