- Huawei MatePad 11 - rendszerváltás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 1050 / 1050 Ti (GP107) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
AllTheBest #1698 üzenetére
semmi értelme multi gpu-nak, max a két legerősebb kártyánál 4k-ra
1070 lazán hoz két 1060-at, nem lineárisan skálázódik sli/cf, ha van 40-50% plusz az már jó
"válság" előtt beugró 1060 80e volt, 1070 1201080 170-180-tól
ráadásul multi gpu-s rendszereknek már kb lőttek, gyártók is rájöttek semmi értelme és nincs rá fejlesztésChepany erről a véleményem kizárt dolog mert nem tudom
sok tényezős játék
a_kvánál elvileg van készleten 47k-ért asus phoenix, rendeltem egyet biztos ami biztos, ahogy néztem bejött a tegnapi eszmefuttatás és ezeknek is el fog mászni az ára, az van még régi áron ami készleten volt, amit linkeltem passzív palitot sok helyen már 100e-ért rendelhető ( : iponnál nincs készleten, így a kiírt kb semmit nem jelent
lehet el is rongyolok azért a vga-ért még ma ( :szerk: cybermanus lassan mindegy ki mit nézett ki, azt fog venni ami van:d
msi gamingért 55-öt adtam volna, már 58-59, pontosabban az x annyi, olcsóbb gaming 65 inkább
Új hozzászólás Aktív témák
- Stellar Blade
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei MatePad 11 - rendszerváltás
- Call of Duty: Black Ops 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged