- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam Deck
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Analóg fényképezés
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 1050 / 1050 Ti (GP107) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt az előre kész windows ffmpeg buildet próbáltam én is, ám futtasd csak le cmd promptban (az ffmpeg.exe mappjában álva) a következő parancsot:
ffmpeg -encoders | findstr nvencA parancs eredményeképp kilistázott config állományok között az --enable-cuda nem szerepel.
És bár még csak tapogatózom ebben az egész témában, de ebből én arra következtetek hogy nem használja ez az ffmpeg build az NVidia kártya teljes erőforrását.
Eleve ajánlás a CUDA toolkit telepítése - lásd itt van pár info:
[Nvidia FFMPEG link] -
Köszi,
Ehhez használsz valami kiegészítő programokat (pl msys2, Nvidia Cuda SDK, stb.) illetve valami saját FFMPEG buildet? Illetve Windows vagy Linux alatt csinálod?
Ahogy keresgéltem a témában a neten, azt látom, hogy Linux-ban futtatva működnek leginkább hibamentesen ezek a VGA kártyás video konvertálási processzek.. Én Windows alatt próbálkozom, eddig követve a leírásokat (amik régebbi programösszetevőkre vonatkoznak - teljesen aktuális friss verziós leírást nem találtam) mindig elakadok valamin. Vagy egy codec kezelő programösszetevő hiányzik, vagy valami kis elakadás mindig van..
-
macilaci78
nagyúr
Legem az adatlapomon lévő LG van, azt sikerült faszán összelőni a TV-n lévő beállításokkal.
Öcsémnél a TV 16:9, eredeti, 14:9, 4:3 arányok vannak, egyik sem hoz eredményt.
A számítógépen is mindent állítgatok, de csak az asztal átméretezésével teszi ki a sarkokat rendesen, ami a felbontás állításával jár (18xx*102x). A betűk az ikonok alatt, vagy akár a böngészőben, szövegszerkesztőben élvezhetetlenek.A TV-n D-Sub van még, de a kártya nem tudja, az aktív átalakítók meg drágák és utánaolvasva nincsen hosszú távon jó megoldás még DeLock-tól sem.
Mondtam öcsémnek, hogy próbálja ki az alaplapi hdmi kivezetéssel, hogy mit ad elő, igaz, ezzel a dVGA-t kilövi, de ha az alaplapival sikerül belőnie, akkor szoftverből kell megoldani. -
Nekem is 1050Ti -om van. Gigabyte Windforce OC. Proci Ryzen 1600X@4GHz. (mondjuk én azért vettem tuningolható cpu-t, mert az volt vele a tervem)
Szóval jelenleg FarCry5 50-60 FPS Ultra beállításon, 99%-os GPU mellett, 30-40% CPU. (FHD)
Ez a kártya ennyit tud kb szerintem.
Most itt jelenleg FPS vasdászatról van szó a minőség rovására is akár? Vagy nem értem teljesen. -
mcs
veterán
Nálam az egy ventis Giga 1050 72-74 fokos volt maximum. A mostani Asus a 76-77et is karcolja néha, bár van egy gyanúm, hogy ennek a ventijeit jobban is fedi a hangkártyám. Most egy picit sajnálom, hogy anno nem maradt nálam az i5 4460, de valamikor a közeljövőben lesz váltás. Múltkor megrendeltem az i3 8100at, de sajnos közbejött egy kis apróság, és emiatt le kellett mondanom.
-
mcs
veterán
Hát azért ez a mértékű húzás a ramoknak hosszabb távon sok lehet. Szerintem elég lenne 2100on járatni.
Melyik progival tuningolsz? Nálam például hasonló kockásodás az Aorus Engine-el jelentkezett, amikor a ramot feltoltam 7600 fölé, holott MSI Afterburnerrel lazán megy a 7900 is. -
Kingcold
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Elakadtam a legfrissebb nVidia driver telepítésével (GTX1050Ti)
Akár az NV experience alkalmazáson keresztül, akár az hivatalos oldalról manuálisan letöltve, majd elindítva ugyan az a hiba fogad.Kompatibilitás ellenőrzés után a telepítés sikertelen. (Más telepítések futnak! Fejezze be az a többi telepítést! Majd próbálja újra!)
Próbáltam leszedni a régi drivert, ugyan az fogad.
Feladatkezelőben mindent leállítottam ami NV hez köthető.
Gépleállítás és később újraindítás megtörtént. hiba ugyan úgy fennáll.MI lehet a gond?
Válaszotok előre is köszönöm!(konfig az adatlapomon)
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nekem is kb ennyin van a ZOTAC, és sajna kifogtam a házzal-alaplappal, mert a 4 slotból nem a felsőbe, hanem csak az alatta lévőbe tudom rakni, és így közel van a ház alja.
Amúgy nagyon olcsó Deepcool házat ne vegyetek. 10k alatt, 6k körül csak a Smarter ami elfogadható volt. Ez a Frame felidegelt, ő annyira már nem. A VGA-nál a csavarnak nekem kellett menetet vágni. Alaplapi tálcánál úgyszintén. Azt hittem eret vágok..
-
athomi
veterán
Télen a 20-22 °C-os szobában a Windforce-nak 30-32 °C volt a GPU hőmérsklete, most 26°C-os szobában nekem sem akar 40°C alá visszahűlni így hogy böngészek. Mondjuk a házam sem túl huzatos, úgyhogy lehet adok neki egy nagyon alapfordulatot majd a nagy nyári hőségben.
(#1609) AxBattler: Akinek volt esze az most mindenki szabadult tőle jó pénzért és jött át GTX1050Ti-re vagy RX460-ra átmenetileg. Mondjuk vissza már nem biztos hogy ugyanazt a kártyát szeretném visszavásárolni, miután 24/7-ben mentek.
Új hozzászólás Aktív témák
- PALIT RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 DUAL Eladó!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új/ garancia a nevedre/ beszámítás/ ingyen posta/
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 CM HOSSZÚ, 1,8 KG !!!
- Gigabyte RTX 3060TI VISION OC 8GB
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Black & Decker töltőt keresek
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest