Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
A régi G80-asok árai "beszorultak" a hivatalos forgalmazóknál. Miután megjelent a G92GTS senki sem vett már GTX-et mert drágább volt, többet zabál, és harmatos a tuning-potenciálja. A G80-nak leáldozott a G92 megjelenésével. A kegyelemdöfést az X2-es ATI adta meg az Ultrának...
A régi G80-asok hitegetik még magukat, hogy a 384bites címzés és a 768MB ram majd jó lesz még valamire, de a tesztek és a játékok nem ezt igazolták. 512 MB és 256bit mindenre elég, főleg akkor, ha párba fogják (SLI)
Itt a PH-n 75-80 ezer forintért még lehet kapni GTX-et, de nincsen sok értelmük megvenni...A "vacak" G92GTS-eimet, meg építkezés miatt kellett eladnom. Nem voltak azok olyan vacakok
(Crysis 1680x1050 high - 45 fps 3GHz-es core2-vel Vista alatt)
-
HAHAHA! Én most adtam el a vacak G92GTS-eim! És egy jó kis GTX-em lesz! Úgyhogy már nemcsak lélekben, hanem tesben is ide fogok tartozni újból!
Egy nagyon jó barátom eltarhálta a GTS-eim és a 680-as alaplapom. És elviszi a kedvencemet isa szolíd NotrhQ tápom is ( 850/1200W
)
-
beno01
csendes tag
Sziasztok!
Bárhol nézelődtem eddig legolcsóbban 124.000 ft. körüli áron találtam NV GF 8800GTX kártyát! Nem értem, hogy egy év alatt miért csökkent csak ennyit az ára??? ( Egy évvel ezelőtt vettem egyet 150.000ft-ért ) Azért sem értem, mert a most megjelent 9600GT és a régebben megjelent 8800GTS, 512M kb 50.000 ft. körüli áron elvihető, közel azonos teljesítménnyel.Nos, mi a véleményetek??
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Igen elfoglalt mindenki, nagy a csend a topikaban. A jövőhéten megszűnök G80 tulajnak lenni, átállok G92 tulajnak egy Gainward 8800GT-re cserélem a GTS-t.
Azért a topikhoz hű maradok, legfeljebb levágom a két kezem, meg a két lábam, hogy maradhassak törzsvendég... -
Játékos
addikt
Sziasztok! Procit políroztam, megnézhetitek, ha kiváncsiak vagytok rá.
Béke! -
Laraxior
titán
megjött a vizem
-
-
Laraxior
titán
Noh kit hozott ide a szél....már csak a másik Júdás hiányzik,tőle is hallanék egysmást...
-
Joces
senior tag
válasz
Anthony28 #792 üzenetére
Teljesen Igazad van!
Ezért megadtam Játékos-nak is Mikadó számát, mert nem tudtam érdmben kihozni MIkadóból semmit, mert mondta, amit már leírt Játékos leírt, hogy nagyker....
Tehát nem akartam elhárítani a felelősséget..Ezért ajánlottam fel neki, amit felajánlottam...
Ő tudja -
Játékos
addikt
Jáájjj, Józsite! De én Veled üzleteltem, és akkor egy szót sem szóltál erről a széltolóról...
Nem baj, egyébként is G92-t szeretnék!
BÉKE VELED!!!Pisti88+:
Miért gondolták meg a dolgot???Khm... egy a postára hivatkozván, egy azért, mert mégsem tudta eladni a VGA-ját, egy meg semmiért
se szó, se beszéd, azt hittem, lebeszéltük a dolgot, és látom a friss hírdetését, hogy VGA-t keres!!
Hát bazz! Keressél!
-
Játékos
addikt
válasz
KillHates #871 üzenetére
Már azt hittem, hogy lemaradtunk valami közvetlen retinára vetítő, vagy látóidegimpulzusos technikáról, de pfuuu...megnyugodtam...
Sok komoly vásárló a PH!-n: 3 tuti vásárló "gondolta meg" a GTS vásárt...Mod: #872: az USA-ban ezt játszák a diákok, csak sajnos nem a monitor előtt...
-
Anthony28
őstag
Tessék egy kis olvasnivaló: [GX2 info]
Csak úgy mellékesen jegyezném meg hogy a 350-400 angol font mai árfolyamon 120-138k között van!
Mire ideér hozzánk lesz vagy 150k....
-
Anthony28
őstag
Még mielőtt félre érted, én is G80-as voltam sokáig, nincs bajom az nV-vel, csak arra akartam rávilágítani hogy a jelen állás szerint, ha egy kicsit tájékozottabb lennél az eddig tényekkel kapcsolatosan azok pont az ellenkezőjét támasztják alá... QX9550 4 magos procival csinált 14050p környékét alapon.Az én 2 magos E8400-em + X2 alapon csinált 14500 pöttyöt.Nos...az egyik állításod már meg van cáfolva miszerint egy 2 magos wolf többet csinál alapon az X2-vel mint egy négy magos Yorkfield a GX2-vel. Játékokban meg...persze minden lehet, de ezt sem tudhatod ugye.
-
7600 GS
addikt
Válasz a 3870 X2-re.Teljesítmény:egál,(3DMarkban),játékokban meg sztem odabassza.Crysisban főleg,meg még sok más játékban.
-
gV
őstag
KillHates: mikor egyszerre volt a gépedben nV és Ati kari tudtad választani h melyiket használja játék alatt illetve lett volna rá lehetőséged?
-
Anthony28
őstag
válasz
KillHates #859 üzenetére
Most beszéltem egy sráccal...Razer Lycosa-t árul...azt mondja magyar bill.-ről állt át és meg lehet szokni.Minden a helyén van csak nincs betüsítve, kivéve a hosszú i-t.
Lehet inkább ilyet veszek...jobb minőségünek gondolom miont a magyar verziós társait.
A wave-et meg ugye tegnap már beszéltük, ha világítana nem is lenne kérdés hogy azt veszem, mivel nappal alszom, és inkább éjjel vagyok fent.De így hogy nem világít...Lehet még az lesz belőle.Passz.
Léptem edzeni, kora du-tól leszek csak..
-
Anthony28
őstag
Mit vegyek helyette a felsoroltak közül?
-
válasz
Anthony28 #849 üzenetére
A régi mercikhez elképesztően olcsók az alkatrészek. Gondolom azért mert gyártottak belőlük egy vagonnal a Németek, hogy legyen ha kell. Az autók meg nem sz@rtak be. Viszont szépen-lassan összetörögették őket az emberek. Hol kapni egy autóra komlett vízpumpát (pumpa, tömítéskészlet, hajtókerék, csavarok) 3.500,- Ft-ért?
Nagy benzinest nem szabad venni. Sajnos azok nagyon karbantartás-hiány érzékenyek.
Én most töröm a fejem egy ősöreg SL320-en... 249 LE - 331Nm - 1.650kg ez sem rossz trió
Rendszám: HMC -
Anthony28
őstag
Attis!
Nézegettem a billentyűzeteket...elkeserítő hogy ami jó az mind Angol kiosztású.Logitech G15-öt ígérték hogy lesz magyar, de még tavaly...nem lett belőle semmi.
Egyenlőre a Logitech Wave a befutó, mert ha azt is kilövöm mint lehetőséget akkor aztán tényleg semmi se marad amit érdemes lehet megvenni. Razer Tarantula,Lycosa is kurva jó...de mind Angol.Az a bajom hogy sztem nem tudnám megszokni, mert 10 éve magyar billentyűzetet használok, excel szerkesztéskor pedig kifejezetten hátrány mivel ékezetesen lettek beírkálva 8 évre visszamenőleg az adatok.Persze Counter Strike-nál biztos előny lehet, meg egyéb fps/shooter gémeknél, de nem csak ebből áll a világ.Ezért talán az optimális középút a Wave.Jó minőségű dizájnos billentyűzet.A gondja csak az hogy nem nagyon világít, ill. egyáltalán nem világít.
Kivárok még nem kapkodok, nézegetem, várom a lehetőségeket... valaki igazán rábeszélhetne az angol kiosztásúra mert hogy az mennyire megszokható címen könnyebben tudnék választani!Vagy G15, vagy Tarantula,Lycosa.
Segítsetek a véleményekkel merre is orientálódjak! -
Anthony28
őstag
A mai napig is a szép, karbantartott daraboknak elkérik az árát.Persze a 350 SD talán legdrágább még így is... lehet venni már benzinest 1-1,5M is...amivel szívsz folyamatosan.Az igazán karbantartott darabokért felszereltségtől, évjárattól,motortól függően 2-3M is elkérnek.Nagyon strapabíró a mai napig is, és az alkatrész sem drága a W140 szériához.Én nyáron voltam nagyon rajta...hogy motor helyett egy S500. De irgalmatlan az 5000ccm bálna üzembentartása.Kötelező bizt,teljesítményadó 300LE után, és a 17-25L fogyasztás...eltántorított a vételtől.
-
pisti88+
senior tag
Mindenkinek nagyon szép estét kivánok uj vagyok ebben a baráti körben és egy 640es Gts-el szeretnék csatlakozni hozzátok Killhates kollégának köszönhetem a meghivást, aki ojan SOS-ben részesített amiben ritkán részesül az ember, remélhetően az 550es tápnak szárnyal majd a gts-em , és a gépem is
!!!!!
-
Laraxior
titán
válasz
KillHates #828 üzenetére
barna bálna?
Én is amikor megváltam a gépemtől egy integrál asrock,celeron 2.8as géppel inultam neki a világnak.2x256rammal.
Vettem bele 2x512 Corsairt,egy másik tápot a mercury 450 helyett,egy 7900GS-t,egy másik DVD-írót,aztán jött a lapcsere,amiben nem volt jó a cerka (522FSB) ezért kaptam kölcsönbe egy p4et,aztán 6750,videokari 8800GTS,és a ballistix. Jah és szerencsám volt,vissza tudtam vásárolni a régen cicomázott házikómat,jó embernek adtam el!Aztán most gyün a víz.
Azért a ventit majd postázhatom remélem
-
Laraxior
titán
Találtam egy apró játékot,majd 10 giga a telepítője
Winyon kell neki 11G hely.Frontlinesuel of War.
az Assassin's Creedre leszek kiváncsi már itt figyel DVD-n
-
Laraxior
titán
öcsém rossz cím,persze hogy nincsen posta....besza*ok.... hogyan lehet így postázni? most meg szívok... direkt kérdeztem jó címre jött? persze minden rendben... nem írtam utcanevet a webshop oldalra,hogy lett ráírva akkor a cím? érthetetlen és értelmetlen... shit
-
Van egyszer egy olyan, ha megveszel egy eVGA teméket és 3 hónapon belül jön valami újdonság akkor némi pénzmag ellenében ki tudod cserélni. Aztán vannak eseti akcióik is, amikor meghírdetnek step-up-ot és ami abba beletartozik azt ugyancsak vissza lehet küldeni. De én azért nem küldtem vissza a 680-asom, mert 80€ lett volna a stepup, 9€ a Németo. belüli ügyintézési díjuk, kb, 15 ezer Ft az értékbiztosított postázás, és kb 9 ezer Ft a pénz kiutalása. Tehát inkább eladom a 680-asom (most már tudja a Wolfdale-t!) és ráteszek egy 20-ast és veszek egy 780-ast. De mégsem mert akkor inkább megvárom a 790-est, az tudni fogja már a DDR3-at és az LGA 1150-et (vagy mi a fenét
)
-
Laraxior
titán
Először Attisnak kell kifizenem majd a " laptopot" 20k lesz...a netet kipöngetem és ha addig meglesz akkor vinném,úgyis kell rá...
Most beszéltem egy sráccal,ma rakta össze a rendszert... quad radija van és : idle: 15-20fok csökkenés
load: 25-30 fok csökkenés
3 ventivel...nekem akkor mennyi lesz ekkora radival?Neki is csak a procin van,D-tek fuzion a blokkja a többi ugyanaz.radi és csövezés.
-
Játékos
addikt
válasz
Anthony28 #801 üzenetére
Már vannak jelentkezők!
GT csere lesz valszeg, csak itt fog maradni a nyakamon a Zalman blokk sztem...
Egyébként nem akartam egyáltalán upgrad-elni, csak én is attól tartok, hogy később papírnahezék lesz belőle, másrészt meg a G80 meghúzva odabasz a víz hőmérsékletének, és nyáron nem fogok vantit rakni a radira!Hogy nézne már ki?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Starlink
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mikrotik routerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest