Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
Játékos
addikt
Na drága Urak!
Az Intel IHS-e nagyszerű ! Öröm ránézni, majd egy mm homorulat volt benne.
Na adtam neki egy kis vizespapírt, a garinak annyi, de legalább sima. Mikor nekikezdtem, körben (sajna akkor még nem fényképeztem), tehát a kupak szélén egybol előtűnt a réz, a végén attól tartottam, hogy ott át fogy lyukadni.
Ígértem néhány napja, hogy megmutatom, mi nem tetszik a Koolance backplate-ében: tessék. Nagyobb lyuk van rajta, mint egy szülő anyucin, pont ott nem támaszt, ahol elvárnám tőle!
Meg is hajtotta az alaplapot, mint búcsúban a légpuskát.Mindegy, jól betömtem a lyukát, az anyjával szórakozzon. Legyalább nem feszül az alaplap.
Végül 2 kép, az aktuális formájáról...
Béke!
Aktív témák
- Antec C3 Black ARGB (akvarium)
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- AQIRYS Wezen Számítógépház, Mini Tower, táp nélkül, mATX, Fehér
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Fractal Design Torrent Compact White RGB TG Clear Tint - Beszámolok
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest