Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
válasz
Anthony28 #495 üzenetére
Ezzel én is így vagyok, már egyszer-kétszer ki is fejtettem a véleményemet a témával kapcsolatban, miszerint simán vehettem volna egy Nextgen konzolt, és még eredeti játék is lenne hozzá...
Másrészt nem is tudnám összeszámolni, mert biztos kihagynék néhány dolgot.
Jóvan ez így. -
Elmör
őstag
válasz
KillHates #478 üzenetére
veszek egy 8600GT-t harmadiknak "fizikázni"Ez bizony komoly spekulás munkát ad mi?
Ez a fizikás rendszer nekem még nem teljesen esett le, oké, hogy jó gondolat, de játékok alatt tesztelte már valaki? Nekem ma már a 3DMarkok meg a tesztprogramok nem sokat jelentenek, mert nem "azon" játszok, így inkább a tényleges játéktesztek jöhetnének.
A mostani rendszerem sem rossz, tényleg csak a Cry-al van megalkuvás, így a VGA-m tuti marad még, max azért akarok jobb procit venni, mert jobban ki tudom hajtani. Aztán meglátjuk mit hoz az idei év játéktermelése, mennyi fog gond nélkül menni és mennyi nem, mert csak a Cry miatt nem veszek majd 9800GTX-et vagy akármit.
Persze én is kíváncsi vagyok mindig az újdonságokra, de mennyi zsé elúszik erre, rossz belegondolni.
-
Laraxior
titán
nagyjából ezek lennének:
a szivattyú:Laing DDC:
a blokk:XSPC Delta Universal:
a tartály:Noise Isolator AGB:
egy kis apróság,hogy minden jól üzemeljen:
Artic cooling MX-2:
pár csati,cső,meg hasonló apróságok,ez így kb.:25+apróságok. -
gV
őstag
vége a háborunak kapitulált a Toshiba, győzőtt a Blu-ray [link]
pedig 1 éve a HDDVD állt nyerésre
a Warner eldöntött mindent
-
gV
őstag
Laraxior: 2 liter és ez csak a procit hűti
-
Sajna nem én is azt hittem, de nem tudott az nVIDIA és az Intel megállapodni
Majd a T50-es chipset. Az intel kifejlesztett valami brutál 3D kártyát azt suttogják már hónapok óta. De az ATI CF-je nem jó hozzá, ezért kerülgeti az nVIDIA-t az SLI miatt. Az nVIDIA meg a babérjait félti, és nem adja. Erre az Intel beintett, hogy akkor vazzeh nem lesz a régi alaplapjaitokba 45 nm támogatás! Az eVGA-nak is valami fószer csinálta meg a Wolfdale-es BIOS-t. Röhej az egész!Csak senki sem nevet
-
válasz
Laraxior #480 üzenetére
Hát meg kell hagynom, hogy az nFORCE tényleg rettenetes! De azért meg kell hagyni ha számszerüen nem is akkora dobás az SLI megnéztem, a haverom Ultrás rendszerét, és hiába csinál többet 3DM-ben mint a ványatag GTS-ek, Crysis-ben azért elhagyja magát néhol, ha fícsöröket nyomunk rá, míg az SLI mindenhol ugyanakkora teljesítményt nyújt.
Bár csak magyarázom a bizonyítványom.... A fő probléma most inkább, hogy le vagyok égve. Kénytelen leszek megvárni, hátha tudja majd a Yorkfiel-et.
Apropó Yorkfiled, a Clowerfield-et láttad már? -
gV
őstag
válasz
KillHates #478 üzenetére
nem ugy volt h a x48 is viszi már az SLi-t
...veszek egy 8600GT-t harmadiknak "fizikázni"
ez jó lenne, mármint remélem tényleg ilyen egyszerü lesz: berakod az nV vezérlőpultja felismeri és felajánlja h fizikázon a játékok alatt + Win alatt kikapcsolná a 88GTS-eket és a 86GT vinné a desktopot
sztem megoldható
-
Laraxior
titán
válasz
KillHates #478 üzenetére
igazából szerintem felejtsd el az nforce-t
melegszik,fogyaszt sokat.
Végy egy P35 vagy egy Xx8 lapot.ASUSt vagy gigabyte-ot.
Nem lesz sLi-d,de viszont lesz egy tuningra nagyon is alkalmas géped.
Én is megvettem anno ezt a DS4-et,lökök rá egy másik bios,és már mehet is bele a Yorkfield.Nagyon jó hűtéssel rendelkezik,tuningfunkciók hatalamas tárháza,tökéletes memófesz adagolás,lehet cerkázni hogy ne droppoljon annyit. -
válasz
Anthony28 #477 üzenetére
Megy a hókuszpókusz
meg a sötétben tapogatózás
A cikk vége a legjobb:
"de ezeket a megállapításokat egyelőre érdemes távolságtartóan kezelni"
Basszus elmegyek újságírónak; postolok, hozzáírok valami hülyeséget, majd a fenti sorokkal zárom soraimat!
Szerintem a cikk író forrását már két napja belinkelték a G92-be..., de ezt a megállapítást kérem távolságtartóan kezelni -
Most tiszta parában vagyok:
-az X48 egy kártyás rendszerhez ill. CF-hez jó, de brutál tuning lap.
-a 780 csak SLI-hez, és szolidabb tuninghoz
Viszont most az nVIDIA berakja a fizikát egy 8xxx-es GPU-ba, akkor lehet, hogy marad minden és veszek egy 8600GT-t harmadiknak "fizikázni"
A két 512GTS viszont 780-ban érezné jól magát. Tehát egyenlőre várok .... -
Anthony28
őstag
-
Laraxior
titán
amíg nem vagyok itt mindenki 2 magost akar venni,tessék róla lemondani,március elején jön a Q9xxx négymagos proci. Az hozza csak a pontyot 3dmarkban
Ne vacakoljunk itt holmi 4-5GHzes kétmagos kacatokkal
Q9450 csak 70ezer lesz köbö....egy belefér még a vasser mellé
-
Elmör
őstag
válasz
Laraxior #393 üzenetére
Aztaaaa!
Bakker, egyre inkább elvonási tüneteim vannak, már több, mint 1 hete nincs gépem.
Pénteken tettem félre a procimat egy helyi srácnak, aztán ma lemondta,de lehet lesz megint vevőm. Viszont így max netezni meg filmezni tudok ennél a gépnél (elég ratyi). A jó kis E8400-esek meg úgy eltüntek, mint anno a 8800GT-k. Ha meg van, akkor horroráron vagy olyan garival, amibe nem megyek bele.Remélem hamar lesz gépem megint, mert már begolyózok.
-
Laraxior
titán
rákötöttem a ketyerére a nagy radit,már 3 pohár vizet öntöttem bele,még mindig csak szippog a radiban meg lötyög a víz...
sose' telik meg
-
Erről a szépségről van szó?
-
-
Anthony28
őstag
-
Anthony28
őstag
Ha esetleg nem tünne fel senkinek lett logout-om.
-
gV
őstag
na fiuk erre kiváncsi leszek, egy szakmai topikban van v 25 off
Anthony: lehet h csak az egyik mag megy
-
Anthony28
őstag
Igazad lehet!
Lehet annyival nem jobb hogy a lapom cserés legyen.
Mindenkihez:
Még mindig nem tudtam telepíteni...tehát az összeszemetelt Vista64 en néztem meg mit tud a 8.2 driver.Igaz ezek szintetikus tesztek,a VGA-t nem húztam, de lehet irányadó a játékok alatt nyújtott teljesítményt illetően is.Ha lesz időm telepíteni mindenképp megnézem játékok alatt is mert most annyira nagy a káosz a gépemben hogy a Crysis GPU teszt amikor az eredményt kellene összegeznie a végén már error-ozik!
1-2 irányadó 3dMark eredmény: [3d03 65317p]
[3d05 27242p]
[3d06 18344p]A 3d eredményhez hozzátartozik hogy 8.1-es driverrel 17030p környékét kaptam...fogalmam sincs mitől ugrott meg ennyire.Reméljük hogy az új drivertől, amit játékok alatt is kamatoztatni fog a szörny!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Gumi és felni topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung NP300V5A-S07HU, i5 2410M, 2 Gb RAM, 60 Gb SSD, GeForce GT 520MX dedikált VGA
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest