Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beszéltem egy programozó sráccal és azt mondta, hogy a memória kezelés zavarodik össze a program végére. Gondolkodott egy csomót, hogy hogyan lehetne megoldani (hátha egy kis pénz állna a házhoz Crytec-éktől) de sehogy, az alapoknál van elrontva.
Azt lehet tenni, hogy nyomkodni az ALT+TAB-ot és kézzel ürítgetni a memóriát. -
Játékos
addikt
Mivel élő varázslókról nincs tudomásom, így nem tudjuk egyik pillanatról a másikra visszafordítani a folyamatot. Innentől nézve van értelme, még akkor is, ha csak figyelemfelkeltés, és egy percig elgondolkodnak az emberek, illetve beszélgetnek róla!
A P5B-met nem veszi meg valaki valakinek?
-
Dyno
veterán
Jó az alsó kategóriába az S3 a teszt alapján amit láttam, de drágább is a HD3450 és a 8400GS-hez képest, jó lenne 3. szereplőde valahogy úgy érzem hogy nem igazán lesz.
Laraxior:Gondolom gyárilag túlhajtott volt de hinném hogy annyit ment volna 5ezer fölött mert haveromna egy E4300-assal 4300pontot ment neked max azért ment olyan sokat mert erős proci volt mellette
-
Anthony28
őstag
A mai napig is a szép, karbantartott daraboknak elkérik az árát.Persze a 350 SD talán legdrágább még így is... lehet venni már benzinest 1-1,5M is...amivel szívsz folyamatosan.Az igazán karbantartott darabokért felszereltségtől, évjárattól,motortól függően 2-3M is elkérnek.Nagyon strapabíró a mai napig is, és az alkatrész sem drága a W140 szériához.Én nyáron voltam nagyon rajta...hogy motor helyett egy S500. De irgalmatlan az 5000ccm bálna üzembentartása.Kötelező bizt,teljesítményadó 300LE után, és a 17-25L fogyasztás...eltántorított a vételtől.
-
A polírozós srác azt mondta, hogy valami vastag üvegre kell tenni, (ablak nem jó, mert hengerelt üveg) pl üvegasztal a procit sapkával az üveg felé és rá kell tenni valami lágy pasztát, egy gyufafejnyit (pl. asszony krémjét) majd combosan neki kell nyomni az üvegnek és látszani fog, hogy középen vastagabb a paszta mint a szélein. Baromira kell figyelni, mert nagyon pici a különbség!
-
Höhöhö. Lehet. De Anthony szerint az X2-esből 1 db is jól muzsikál. A notebook-omban HD2600XT van, és hogy hogyan teljesít az teljesen rapszódikus. A HL2 1280-ban nem megy 40 fps alá, de más játékokban, meg "dobálja" a textúrákat és szaggat 800x600-ban is. Szerinetem az ATI kártyák nem rosszak csak adriverük szar úgy ahogy van. Azt meg el sem merem képzeni, hogy egy 4x CF rendszer mennyire lehet bugos!!
Az SLI sokkal kiforrottad, de ott is vannak azért gondok.... -
Sajna nem én is azt hittem, de nem tudott az nVIDIA és az Intel megállapodni
Majd a T50-es chipset. Az intel kifejlesztett valami brutál 3D kártyát azt suttogják már hónapok óta. De az ATI CF-je nem jó hozzá, ezért kerülgeti az nVIDIA-t az SLI miatt. Az nVIDIA meg a babérjait félti, és nem adja. Erre az Intel beintett, hogy akkor vazzeh nem lesz a régi alaplapjaitokba 45 nm támogatás! Az eVGA-nak is valami fószer csinálta meg a Wolfdale-es BIOS-t. Röhej az egész!Csak senki sem nevet
-
Most tiszta parában vagyok:
-az X48 egy kártyás rendszerhez ill. CF-hez jó, de brutál tuning lap.
-a 780 csak SLI-hez, és szolidabb tuninghoz
Viszont most az nVIDIA berakja a fizikát egy 8xxx-es GPU-ba, akkor lehet, hogy marad minden és veszek egy 8600GT-t harmadiknak "fizikázni"
A két 512GTS viszont 780-ban érezné jól magát. Tehát egyenlőre várok .... -
Sajna a tavalyi áron adják, de most nézem már nincsen.
Szerintem mostanság nem váltok Ultrára, mert eléggé le vagyok égve. Egy csomó karitatív munkát csináltam ahelyet, hogy kerestem volna a pénzt. De így legalább jobban alszomCsak az a baj, hogy a csekkekért a postán nem fogadják el a karitatívizmust...
Majd meglátom, hogy mi lesz 9000-es sorozat ügyében, szerintem a sok high-end gamer akkor majd lecseréli a trónjáról letaszított ultráit, és akkor majd lesz olcsón. Legalább is ebben bízom. Addig meg mennek a G92-es hurkák. Minden alap órajelen mentek az új ForceWare-rel 16.087 pontot (fúj a CPU csak 3174 volt)
-
Játékos
addikt
Ez egy kicsit bonyolultabb ettől. Én egy sráctól vettem, ő egy másiktól, akinek vannak nagykeres kapcsolatai. (Új volt, meg garis.) Gondolom, miután elküldtem, mindenkinél "pihent" egy kicsit, közben voltak az ünnepek, az Újévet leltárral kezdték, aminek hála, hegyekben állt a nagykerben a sok tesztelésre váró alkatrész...
Elvileg most ott áll a dolog, hogy letesztelték, és lehet menni érte! Ez 2 nappal ezelőtt volt, azóta várom, hogy elmenjenek érte...Erről lettem értesítve.
Korrekt!
-
Lehet, hogy a párnácskák "löttyedtek" meg a hűtőborda és a chipek között?
Nekem van 512-es Corsair-em aminek csak az egyik oldalán van memória chip. Hogy a borda szimetrikus legyen ezért a nyák csupasz oldalára felragasztottak egy plexi lapot majd arra a hűtőpárnát és a bordát. Néztem is az elején, hogy miért csak az egyik oldala meleg a ramnakaztán rájöttem ...
-
Attól még lehet szebb. A Half-Life meg ATI orientáltságú, és mégis nVIDIA-kon szebb, mert ennek ellenére részletesebbek a textúrák. Valahol láttam összehasonlított képeket és én is csak néztem.
Viszont a gyorsaság meg pont fordítva van. Talán a 3D optimalizáltságát jelentheti, hogy melyik szoftvercég hová húz.. -
Egy logitech immersion egeret, meg egy papírt. A kupákat nem csinálta meg a gravírozó időre, és a mai napig nem jutott el hozzám, de mindegy. Az egér a mai napig megvan, már nagyon leharcolt! Ha húzom az ablakok felett akkor ugrik egyet a kezem alatt. Nagyon mókás, de játszani nem lehet vele! Ha nem szólok valakinek, akkor frászt kapják tőle
Anthony ma este "szabadul" legábbis rá a fórumra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Horgász topik
- Tippmix
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest