Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Anthony28 #675 üzenetére
Szia!
Nem tudom mi lehet a postával, de még nekem se jött meg az egy hete FELADOTT megrendelésem a Technotrade-től. Már megbántam, hogy nem mentem el kocsival
Ha holnap sem kapod meg, akkor megérdeklődöm a postán! (sajna csak ajánlott levélként adtam fel, az értékbiztosítás 650 Ftlett volna)
-
Játékos
addikt
válasz
KillHates #682 üzenetére
Köszönöm a választ, de utánvéttel soha többet! Egyszer vettem egy Zalmi blokkot 2000 HUF-ért. A postás ki se hozta, csak egy értesítőt, hogy a város másik felén lévő főpostára haladjak már le érte. Kb. egy 10cm-es kocka volt a doboz. Bánja a kánya, elballagok érte, kérdem a kisasszonytól, mekkora a károm, erre ő: 4000 (!!!) HUF
Aztakúrva!-modtam magamban, de ha már lebeszéltük az üzletet, akkor nem hagytam ott...
Tehát utánvéten kívül akárhogy... -
Játékos
addikt
Sziasztok!
Ezt megosztom Veletek is. Ehhez képest elég rossz hír, hogy az állítólag 1 hete (!) postán levő GTS-em, még nincs a kezemben... -
Anthony28
őstag
-
Laraxior
titán
Attis úr,elfogyott már a hőmérő gyönyörűség?
-
Laraxior
titán
Megjött a szivattyú
LAING DDC: -
A polírozós srác azt mondta, hogy valami vastag üvegre kell tenni, (ablak nem jó, mert hengerelt üveg) pl üvegasztal a procit sapkával az üveg felé és rá kell tenni valami lágy pasztát, egy gyufafejnyit (pl. asszony krémjét) majd combosan neki kell nyomni az üvegnek és látszani fog, hogy középen vastagabb a paszta mint a szélein. Baromira kell figyelni, mert nagyon pici a különbség!
-
gV
őstag
válasz
KillHates #653 üzenetére
semmi gáz, (én inkább arra gondoltam h a 45nm is gyártástechnikai kérdés és azt egyedül az Intelnél kapni) csak én v 3 különböző p4et vettem "kezelésbe" és soha nem tünt fel ez a homorúság...
a C2-nél a kis hőtermelés miatt már nem tettem ezt meg csak bedobtam a lapbade most lehet kiveszem azt megsasolom h tényleg visszafejlödtek-e ebben.
-
Laraxior
titán
válasz
KillHates #641 üzenetére
nekem sem jár 60felett,sajna a procihűtőm nem valami hűde extra,ezért egyensúlyozni kellett a házban levőkkel
(holnap itthon vagyok,feldobom a postát)
Mentem haza biciklin,feltettem a spakámra villogót,de lepottyant, megtaláltam, mondom ehh b*szhatom a mágnest,otthon csajom a homlokomról vette le -
Az Intel is mondta, hogy homorúra csinálják; amikor ráteszed a coolert az nyomja (nem is kicsit) a procit. Mivel a mag középen van a sapka alatt ezért nem lenne szerencés ha közvetlen az kapná a nyomást, így a kupak valamelyest kiegyenesedik mert a mag alulról-középen tart ellen. Persze nem hiszem, hogy a fél milliméteres réz lemezt "büntetlenűl" meg tudná hajlítani a szilicium mag
Inkább ez csak elméleti magyarázat az Inteltől a béna gyártástechnológiájukra...
Az AMD nagyobb profi, ő vastagabb kupakot használ, és a CPU magot alulról belemarják a kupakba, így nemcsak felül, de oldalt is egy picit átadja a hőt a kupaknak! -
Ami azt illeti lehet, de külön őrület a proci polírozás! Itt a PH-n is csinálja egy srác 2000 forintért. Állítólag rettenetesen jól, üveglappal ellenörzi mikron pontosan, hogy teljesen sima legyen. Azt mondja, hogy a gyárilag a proci kupak atom homorú, meg is mutatta, hogy hogyan kell megnézni, meg is csináltam itthon és majdnem behaltam a 6850-esen! Tényleg homorú!!
-
Az arany ebben az esetben azért jó mert nem oxidálódik! Minél tisztább annál nehezebben. A 24 karátos a vegytiszta, de az olyan puha, hogy miután levetted a prociról el lehetne olvasni a hűtőn, hogy milyen procin volt. Ha bízol benne, hogy nem fog tönkre menni a procid, akkor lehet, hogy érdemes lenne felpolírozni...
-
Mégegyszer köszönöm!
Köszönöm nejednek is, de a gyerekek sokkal fontosabbak! Ez így van rendjén!
Úgy látszik a posta nincsen a helyzet magaslatán... Csak nem veszik el egy ekkora csomag!!! Nagyon gáz lenne, ha eltűnne!
Nagyon komoly a Coolance hűtő! Megnéztem a többi finomságot is, most nyálas a billentyűzetem...
-
Végeredményben; semmiben. A Bioshock-ban egy kicsit más a füst és víz (alig észrevehető, csak a screenshot-okat összehasonlítod), a Crysis-ben bekapcsolhatod a "diavetítő funkciót", magyarán a VERY HIGH-ot, lesznek valós idejű volumetrikus fények, meg a kavicsok is mások az erdőben
és ott is más a víz. De közben hekkerek csináltak valami pár megás patch-et amitől XP alatt is tudja ezeket a dolgokat, de ötször gyorsabban és sokkal szebben DX9-es kártyával is. Szóval egyenlőre úgy tűnik a DX10 mókusvakítás, inkább az az előnye, hogy könnyebb rá programozni, mert egy csomó dolgot leegyszerűsítettek benne Microsoft-ék. De azt a luxust, hogy csak DX10 alá írjon valaki játékot igazából csak az MS engedheti meg magának: HALO 2.
-
Játékos
addikt
válasz
KillHates #619 üzenetére
Örülök, ha a JÓ embereknek segíteni tudok! A párom adójával sokkal jobban járnál, de ő már odaigérte a bölcsődének...
Tök fura! Nekem is kedd óta jön a csomagom!Benne a GTS-em! Csak nem tetszett meg valamelyik postásnak?!
Meg jön egy másik is benne pedig egy nagy szerelmem vanAnthony elemmel működik?
Még fiatal, nincs gyereke. Vagy 150 kutyája... -
Pedig most úgy látszik megtörik az nVIDIA hegemóniája, mert az X2-es elég jól muzsikál! Abban bíztunk, hogy majd ez jól lenyomja az új Geforce-ok árát, de az nV nem tudja magát meghazudtolni; és a 9800GX (ami nem más mint két G92GTS egy szendvicskártyán) 500 € körül lesz. Ez azt jelenti, hogy 150 ezer forintos áron lesz nálunk alsó hangon. Hát nem lesz hiánycikk az tuti!
Két ember is írta a 38xx-es ATI topicban, hogy most cserélnek Geforce-ra, mert tele van a tökük az ATI driverével. Annyira megdöbbentő, hogy az ATI egy szoftveres probléma miatt bukja az ügyfeleit. Én biztosan agyvérzést kapnék az ottani górék helyében... -
Szia!
Szerintem, mindenki élete elég hányattatott. Gondolom Te is tudnál egy-két hátborzoló sztorit mesélni... De az a lényeg, hogy szeretetben, jó egészségben élhessünk, és meg tudjuk becsülni az élet legapróbb örömeit is.
Nagyon köszönjük a felajánlást, Rólad egy utca elnevezéséért, igyexem közben járniitt Tökölön!
Be kell vallanom, nekem még nem volt rossz tapasztalatom a postával... Egyszer egy boritékból -amit egy fórumtársunk küldött- eltünt a bélyeg, de más grimbó nem volt...
Pedig nagyon drukkolunk, hogy már meglegyen! -
Anthony28
őstag
Meg volt végre 2 hét után a friss telepítés....félelmetesen begyorsult az X2, igaz egyenlőre ez még csak XP Sp2.
[3d01_XP_SP2_32bit_75960p]
[3d03_XP_SP2_32bit_68499p]
[3d05_XP_SP2_32bit_27823p]
[3d06_XP_SP2_32bit_18516p] -
Anthony28
őstag
válasz
KillHates #612 üzenetére
Nem kaptam még meg...papírka se jött még.
Ez a magyar pósta egy kalap meleg fingot se ér, a mellett hogy kurva drága.
Lehet hogy hétfőn fog érkezni.
MX2-es hővezető pasztát is rendeltem, az se jött még meg.
A másik fontos dolog...ha a barátnőmmel beszélek, lehet a ti állatmenhelyetekre fogja utalni adója 1%-át.Ugyanis mindig álltamenhelyeknek szokta felajánlani.
Így legalább még jobb helyre menne mint eddig.
Aranyos kuty.20 éves?
Rég nem hallottam ennyi idős kutyusról.Macskából nem ritka a 20 éves, de kutyából mint a fehér holló...gondolom jól van tartva!
-
Mamó a kedvenc; kb 20 éves 50 kiló (közepes termetű lenne, de most inkább egy ipari porszívóra hasonlít) és olyan jó kondiban van, hogy felurgrál az emberre
-
Akkor egy kis koldulás:
Aki kíváncsi a menhelyre kattintson ide:
Elek-Ágh Állatmenhely -
válasz
Anthony28 #607 üzenetére
"Sokan alkoholba,drogba folytották volna bánatukat ha hasonlókat átélnek mint te.
" Az buta dolog; ami nekünk ez által könnyebdség, az másnak nyomor. A rokonoknak el kell viselniük az alkoholista vagy drogos hozzátartozót, ráadásul a gyógyulásuk is rettenetes erőfeszítésbe és pénzbe kerül. És mindeki ott van ezek után ahol az egész elkezdőtött, csak jó pár évvel öregebben, és lelkileg megnyomorítva. Akkor inkább kösse fel magát az emberha szívességet akar tenni ily módon a világnak
"Ezt a 2 gurigás szerencsejáték adót viszont nem értem...kifejted bővebben ezt a részét?Ha adminisztrációs hiba akkor perre kellett volna vinni az ügyet.Mert ami nem jogos tartozás azt nem fizetem ki. " Perelni az APEH-ot: ezt még Tom Cruise-nak is sok lenne: Mission Impossible final cutFelajánlották, hogy befizetjük, majd a késöbbi adóterhekből jóváírják. A hangsúly az adóterheken van!! A más járulékok befizetése nem tartozik ide!! Namármost sorolja fel kedves Uram a bal kezén hány magyar vállalkozás fizet nyereségadót? Igen, nyugodtan ökölben tarthatja! Senki, illetve minimálisat, mi sem vágytunk erre, főleg hogy már elindult a céges recesszió és amúgy is veszteségesek voltunk. A könyvelőnek fiókban maradhatott a sminkkészlete, nem volt szükség a főkönyv kozmetikázására
Na kellemesebb téma: örülök hogy szereted az állatokat, bár meg kell hagyni minden ember szereti az állatokat. Aki nem; az maga egy állat, és konkurenciát érez bennük. Azokat az állatokat viszont én nem szeretem, tehát én vagyok az az ember aki nem minden "állatot" szeret
Nagyon rossz lehetett 12 év után elveszíteni a logó fülü kedvencetén sok kutya között mozgok, de nagyon megvisel a 150 kutya közül bármelyik elvesztése... (az más ha gazdihoz kerül, úgy megy el a menhelyről, akkor örülünk!) Bár annyira jó hely a menhely, hogy vissza szoktak szökni a kutyák hozzánk. Ezt a menhelyet nem úgy kell elképzelni min ahogyan gondolják az emberek. Itt a kennelekben padlófűtés van, a kutyák szabadon járkálhatnak a blokkoban és az enberek vannak bezárva. Annyit esznek amennyit kívánnak, jó kövérek is az öreg kutyák. És apró egy hektáros kifutójuk van ha egy kis rohangászásra vágynak. Maga a menhely két hektáron helyezkedik el. Annyira profi, hogy saját rendelője és műtője van, saját konyhája autoklávval, saját fagyasztó kamrája és élelmiszer feldolgozója. AZ EU-ból mindenféle greenpeace-es fejesek járnak csodájára. Persze ettől a szarrágó magyar államtól egy büdös petákot nem kapunk. Anyósomat, aki az alapítója kitüntették Köztársasági Érdemrenddel 3 éve, de a 30.000,- Ft-os pénz ami jár hozzá a mai napig nem jött meg az alapítvány számlájára
Ennyit kurvaországról! (na megint befordulok)
7.5 kg-os a kandúrod!!Az már nem is macska hanem törpetehén! Nagy arcok lehetnek!
-
Anthony28
őstag
válasz
KillHates #606 üzenetére
Húúú bazz.Ez kemény.
Becsüllek amiért ebben a szituban is talpra tudtál állni, és át tudtad értékelni hogy bizonyos szitukban van ami többet ér az anyagiaknál.Sokan alkoholba,drogba folytották volna bánatukat ha hasonlókat átélnek mint te.
Ezt a 2 gurigás szerencsejáték adót viszont nem értem...kifejted bővebben ezt a részét?Ha adminisztrációs hiba akkor perre kellett volna vinni az ügyet.Mert ami nem jogos tartozás azt nem fizetem ki.
Imádom az állatokat én is, volt 12 évig spánielem, és 6 éves koromtól folyamatosan cicáim is vannak.Jelenleg "2db üzemel"egy 7,5kg hím cic, és egy 4kg nőstény cic.Testvérek.Éjszaka találtam őket 6 hetesen az úttesten fogócskáztak majd amikor közelebb mentem odajöttek hozzám.Mind a 2 cicát befogadtuk és azóta velünk élnek, és nem hiszem hogy lenne család ahol jobban élnének, mert iszonytató pénzeket költök rájuk, hogy mindenből a legjobbat kapják.2 havonta nyírom őket,2 hetente körömvágás,így kutyakozmetikus lévén ezek nem okoznak problémát, és így a szőrhullással sincs gondunk.
Ő Kis.
Ő pedig a nőstény szóból hol Tény, de van mikor csak Nős.Mind a 2 névre hallgat és hibátlanul aportírozik...
Harc a pozicíóért..a szekrény közkedvelt hely. -
válasz
Anthony28 #605 üzenetére
Elmondom szívesen. Az életem intim részeit kivéve nincs mit titkolnom az emberek elött.
1995-ben néhány haverral csináltunk egy BT-t amiben grafikai és nyomdai munkákat akartunk csinálni. A dolog akkor nagyon nagy divat volt, tehát volt konkurencia, de mi bíztunk a hozzáértésünkben és a nagy pofánkban. Az elején ment is a dolog, de aztán kezdődött kis hazánkban a mutyizós korszak, magyarán csak akkor találtunk munkát, ha visszaosztottunk a kis nyakkendős hiénáknak a cégeknél. Nekem az ilyen jellegű paraszolvencia nem kicsit nem volt az ínyemre, tehát a cégnél maradva a régi IT-s múltamra támaszkodva elkezdtem a Macropolisnak meg a Laptop.hu-nak (akkor még az is macropolis volt, csak márvány utcai macropolisnak hívták) meg a NotebookWolrd-ös emberkének (ő is macropolis-os volt) és az Attila úti (akkor még nem volt más) Notebook.hu-nak notebook-okat javítani. Aztán a bt szétszéledt elment mindenki dolgozni vagy maszekolni, csupán én maradtam és egy nagyon jó barátomat magamhoz vettem és éjszakába nyúlóan javítgattuk a notebook-okat. Aztán Kft-t alapítottunk, kibővítettük a céget, vettünk fel embereket, aztán kibéreltünk egy irodaházat, megint vettünk fel embereket, felújítottuk a bérelt irodát, céges kocsit vettünk, sok műszert, szerszámokat vettünk, szóval folyamatosan visszapörgettük a pénzt a cégbe, hiszen nekünk nem voltak anyagi ambícióink, inkább a jövőnk megalapozására hajtottunk. Aztán beütött a crah. Az árainkat nem emeltük olyan mértékben ahogy a költségek nőttek, továbbá elkezdett a sufni-konkurencia erősödni, a partner cégek felrúgva minden megállapodást (magyarország) elkezdték mindenféle házi barkácsolós emberkéhez vinni a gépeket, mert pár forinttal olcsóbbak voltak nálunk, a bevezették a dupla járulékfizetési rendszert ezért el kellett bocsájtani az alkalmazottaink felét, továbbá megnőttek az adminisztrációs terhek, a társam egész nap nem tudott érdemi munkát végezni, csupán a papírokat tologatta, ezért a kapacitásunk lecsökkent, elveszettünk további munkákat, pedig többször éjjente még dolgoztunk mindketten, az alkalmazottak munkáit befejezve. Aztán valami adminisztrációs hiba folytán kiróttak ránk 2.2 M Ft szerencsejáték adót, inkasszálták a bankszámlánkat és innét elindultunk a lejtőn. Az egykori legjobb notebook szerviz 1 év alatt teljesen csődbe ment. Most végrehajtattuk a meglévő készletünket, hogy leszálljanak rólunk. A társammal megegyeztem hogy az ügyfélkörünket (kb 1500 ügyfél) és a cég egyéb dolgait (műszerek, bútorok, megmaradt készletek) megtartja, cserébe vállalja a volt cégünk még jelentkező járulékait. Én kiszálltam, mert nem láttam értelmét annak, hogy havi 150 ezer forintért napi 4 órát üljek a kocsiban a dugóban, és költsek el havi 50 ezret üzemanyagra. Tehát ha az autóra egyebet nem kell költeni, akkor jó esetben egy kiló maradt és a feleségemet csak aludni láttam hétközben. Mivel gyerekeket akarunk, és így nem fog összejönni inkább azt mondtam, hogy nekem a család fontosabb és otthagytam az egészet a fenébe. Vidéken (pesthez közel) lakom feleségemmel, helyi apróbb munkákból vegetálgatok, amikor nincsen munka a család kutyamenhelyén dolgozom mint állatgondozó teljesen nonprofit. Amolyan falusias körülmények között. Úgy érzem sok pénzt buktam, de megtaláltam a belső békémet és nyugalmamat és az mindent megér!
Szóval ennyi a sztori, röviden...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Garis Sennheiser Momentum 4, pár hónapos, limited cooper színben, akár BT600-zal
- KERESEM: NZXT KRAKEN Z73 - ELITE 360 FEHÉR SZÍNBEN
- Dynavox LS Line hangfalkábel
- Garis 2K Gaming PC Rog Strix 2060 Super 8GB, 48GB RAM, Z370 Pro4 alaplap, I5 8600k
- ASUS TUF 4070 Ti SUPER / Ryzer 9 5950X / B550 AORUS / 32GB / Arctic Liquid Freezer 360
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest