Hirdetés
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
a 320as szériájú drivereket mindenképp érdemes hanyagolni egyetlen kivétel ha valaki 780gtx-el rendelkezik. teljesen elégedett vagyok "so far", mondjuk csak Battlefield 3 ment fel ami kishd-ban (1360×768) ultra beállításokkal (főkapcsoló ultrán) multiban 60+fős szerveren 70-100 fps körül rohangál.
-
Xelo
addikt
inno3d gef 650 ti boost vélemény, ahogy láttam többen kérték:
-a kártya időben megérkezett, csomagolása kicsit fapados de nem felejtették el mellékelni a kuponokat (AC3, stb)
-enyhe tuninggal se melegszik 71fok fölé (unigine heaven extreme beállításaival tesztelve) automata ventibeállítással. aki 80-90 fokokról számolt be az valószínűleg valamit nagyon elnézett az afterburnerben
-a hűtője hangtalan a Noctua mellettmsi afterburner beállításaim: power limit 110%, gpu +110mhz boost (1180 köré tolja, unigine valley hibásan 1300 feletti értéket ír ki), memória +320 (6640Mhz effektív)
3dmark11 pontszám a fentebbi beállításokkal
unigine heaven extreme pontszám
a konfig adatlapomon megtalálhatódriver: semmikép nem érdemes a legutolsó whql drivert használni, nvidia fórumát olvasgatva elég reális hogy attól pukkant meg a gtx 570 a gépemben.
314.22-essel tökéletesen működik a ti boost -
embe
nagyúr
válasz
troland26
üzenetére
Ok csak ott egy hibáról írt a fórumozó, arra lettem volna kíváncsi, hogy az a hiba fenn áll-e. Nem derült ki, hogy vga, vagy valami más hiba-e.
-
troland26
őstag
Én folytattam egy beszélgetést egy Inno3d gtx 650Ti boost tulajjal . Remélem nem veszi rossz néven , hogy bemásolom az ő válaszát ide , de sok tépelődő fórumtársnak választ adhat egy 650Ti Boost tulaj első benyomása .
Ezt kérdeztem tőle :
Na megvan a kártya ? Milyenek a tapasztalataid ? Zaj ? Melegedés ?a válasz :
Szerintem egyáltalán nem hangos, de sokmindenhez nem tudok viszonyítani. Eddig, ha csak nem volt valami hibás akkor sosem zavart a gép hangja.
Olyan 30C körüli (27en is láttam már) az alap hőmérséklete. Játék alatt, ha minden igaz 65C fölé nem ment, de mindenképp 70 alatt van.
Teljesítményben az alap 650 ti boost-ot hozza, még nem álltam neki húzni a picikét, de a Bioshockot szépen viszi.
Picit OEM feelingje van, sok mindent nem raktak a dobozba. Fontos, hogy nekem elfelejtette odaadni a manusz az Assasins Creed 3-at, amiért még visszamegyek hétfőn, már telefonáltam a dologgal kapcsolatban.
Összességében megvagyok vele elégedve, külsőre persze lehetne szebb is a kártya, meg szép lenne, ha valami EVGA Superclocked változat zümmegne a házamban, de ennyi pénzért ez rendkívül jó ajánlat.
-
CoolBoy323
nagyúr
az létezik, hogy GRID 2 fullon (tényleg, minden maxon) 1680x1050 es felbontáson ezt produkálja a cuccos:
av_fps="38.496147" max_fps="46.076542" min_fps="31.0319188

és az mitől lehet, hogy amikor pl. most is kiléptem a grid-ből, akkor a windows színösszeállításos ablak fogadott?? szar ez az új NV driver szerintem...
-
embe
nagyúr
Hali!
Erről az Inno3G-ről van valami tapasztalat? Elég baráti az ára. -
katt777
félisten
Az előbbi legyen, nem kicsitt jobb a másiknál, ráadásul CUDA és PhysX is van benne, a driverekről és az avultatási filozófiáról már nem is beszélve, amelyek szerintem minden AMD kártyát kizárnak.

FaTHI: Sok volt a Boost? Vagy simán driver? Ha újkorában tesztelted a karit, utóbbi is lehet. Valaki megírhatná, hogy most már OK-e.
troland26: Na most ezt 3 slotos a verziót hozza ki az Inno3D honlapja, eleve emelt órajellel. Sajna pont ott nincs oldalsó kép róla, de a tesztben, amelyet olvastam, volt. Nekem számítana, ha csak olyan lapot tudnék beszerezni, amelyen nem egy PCIEX1 az első slot.
-
embe
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
szikszalagmintahogyírtadis.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
katt777
félisten
válasz
troland26
üzenetére
Én úgy láttam, hogy 3-as, ez a hűtő olyan, megnéztem az inno3d honlapon és tesztben is. Bár dual slotot írnak, ez tény, a tesztek és a képek mást mutatnak. (Keress rá).
embe: Jó a lap elrendezése.
FaTHI: 1 v. 2GB-os volt az a 650ti?
-
FaTHI
őstag
Én alapból NV-párti vagyok, de kellemes meglepetés volt, ez a 7850Oc2gb-os kártya. Simán alapból olyan 660-as szinten van, de ha kicsit megrántod 1150/1400 ra akár 660Ti-szintet is eléri, DE ezt a BF3-nál tapasztaltam leginkább nem az új Metro-nál, mert ott azért nagyon hasit a 660Ti, és más játékoknál is azért megvan a 660Ti előnye. Néhol minimális, néhol kicsit több. De a BF3-alatt simán feltolhatod akár ultrára is a játékot, kb. a 660Ti-szintet nyalogatja.Csodálkoztam is rajta, lehet valami hozzáértő majd megmondja hogy ez minek a rovására ment, de szép folyamatos, és nem esik le az fps sem mint akár 650TiBoost, vagy 660-alatt.
Ha már a 650Ti Boost topikban vagyok hozzá kell tennem, hogy nálam egy idő után microlagos volt a BF3 multija,hiába butitottam le akár high-mediumra-is. Ez 660-on, és 7850en nem tapasztaltam. Egyébként csak ajánlani tudom a 650Ti Boost-ot, mert azért sok játéknál nagyon szépen megy, 38-40-körül jó vétel. -
Gainka
őstag
BF 3 -at nagyon szépen viszi a boost
you tubeA tesztelő jól használja a fedezéket

-
katt777
félisten
Gondoltam, evidens, hogy azt néztem, ami engem érdekel.
FaTHI: Grafikus beállítás kérdése. Ha gyenge a VGA igénybevétele, akkor pont az a jobb kártya, amelyiknél kevésbé emelkedik a grafikus teljesítmény VGA-tuninggal, hiszen annál nagyobb a CPU limit. A drivernek meg semmi köze a túlhajthatósághoz. Ha a VGA ki van hajtva, 10% VGA tuninggal 10% grafikus gyorsulást kell kapnod.
Egyébként olyan tesztet sehol nem láttam (leszámítva talán 1 v. 2 játékot, amely kimondottan AMD-re készült), ahol a 7850 elverte volna a 650ti Boost-ot, inkább a 7870-nel kerülgették egymást mindössze pár FPS különbséggel.
embe: Sztem a sima Gainward-okat kerüld, amúgy nem nagyon hallottam rosszat róluk. Ha biztosra akarsz menni, hogy minőségibb alkatrészeket kapj (és pl. ne ugorjon ki egy TDR-hiba), akkor GB, ASUS, Leadtek, EVGA, és esetleg MSI, amelyek jobbak. A neten viszont Inno3D-ről is jókat olvastam, csak hát 3 slotos a hűtése, kérdés, mennyire fér el a gépben. iChill volt a legjobban húzható összehasonlító tesztekben (csak 8% körül, de az emelt órajelről számolták), ASUS-t és a többit is lenyomta. Azt nem tudom, hogy egy "sima" meddig húzható, de 38k-ért nem rossz vétel, gar meg van rá, bár asszem csak 2 év, a többire ált. 3.
Gainka: Csodálkoznék, ha a 7850-et jobbnak érezte volna a 660-nál. Egyébként éppen a minap olvastam, hogy AMD-ken frankó laggolások lépnek fel különböző játékokban, amelyek nV kártyákon nem (ráadásul AMD-supported-ek is voltak köztük), a grafikai csalásokról nem is szólva. Szóval sztem az AMD ma is eleve felejtős.
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Vga. csere előtt állok. Az egyik jelölt egy Inno3D GeForce GTX 650 Ti BOOST . Mi ezzel a karival a tapasztalat? jellemző hibái vannak? Vagy úgy általában ennek a 650TI Boost sorozatnak vannak jellemző hibái?
Milyen típusok a kerülendők, már ha vannak ilyenek?
Köszi a választ előre is!
-
FaTHI
őstag
Nálam volt 650tiboost,660,es Amd7850 2gb os kari is.Akarhogy huzod a 650tiboost ot nem lesz olyan sebessege mint a masik ket karinak.Lehet meg nem kiforrott hoza a driver,de pl bf3 alatt eg es fold a kulombseg.
-
athomi
veterán
Amit te kijelentettél az elég egyértelműen arra vonatkozott, hogy a két kártya közötti különbség 3-4%. Én erre reagáltam, hogy ez nem igaz.
Legközelebb írd oda hogy az általad nézett játékokban, a neked megfelelő beállításokkal! 
Min. FPS-ek esetében sokat tud számítani az a 2-4 FPS.
am. szabad érdeklődnöm mik ezek a játékok? :)
-
katt777
félisten
Attól függ, milyen teszteket nézel. Én azokat a játékokat és grafikai beállításokat néztem (ráadásul legalább 7 féle különböző oldalon), amelyek engem érdekelnek. A belinkelt grafikon önmagában nem ér szart sem. Ráadásul 3-4%-ot mondtam.
És azért mondtam ennyit, mert megnéztem, és ennyi volt (lásd fent).
Ráadásul tuningolhatok kb. 20%-ot a kártyán.
Az 560-nál sem érdekelt, hogy nem ti, mert felhúztam olyan teljesítményre, és nem kellett több, ergo 560ti-vel sem lettem volna előrébb.
Amúgy még a 8% is, egy igényesgrafikánál, kiszámoltad, mennyi lenne? 2-4FPS, szvsz.
-
-
katt777
félisten
válasz
troland26
üzenetére
Pedig volt egy X1600Pro-m. Vagy lehet, hogy Club3D volt? Nagyon régen volt már.

Amúgy néztem az említett karit, nem volt az említett helyen, erre Árgép meg kidobta. Így pofára tényleg jónak néz ki. Ez persze nem OC-s. Zaj- és OC tapasztalata van valakinek vele? Bontott képet nem találtam róla. Mert eddig minden nV karimban volt 18-25% kapacitás, ettől nem szívesen válnék meg.
iChill-t látom tuningost TPU tesztekben, de olyat meg nem találtam kaphatót. -
katt777
félisten
válasz
troland26
üzenetére
Mondjuk az Inno3D megint nem minőségi kategória (ATI-m volt még régebben). Eddig 45K-ért találtam ASUS DirectCU-t, gyárilag tuningolva.
Gainka: Hát, a TDR-hiba mindenesetre GW-oknál jött ki sorozatban, még a minap is valakinek dobálta, pedig a ref. driverben már rég javították. Egyszerűen nem megfelelő minőségű alkatrészekkel szerelik, és sok mást is. Zajról lehet vitázni, nekem Windforce 2-es 560-am volt, na, az 100%-on pörgő ventivel is csak búgott (AMD kártyákhoz képest sehol nem volt, ahogy a melegedése sem
), viszont még tuningolva sem kellett neki 75%-nál több. Szóval leginkább GB-ot vennék, ha lenne.A 660 10-12%-kal drágább a 650ti boostnál, és 3-4%-kal gyorsabb. Mi a fenéért vennék 660-at?
(Amúgy azt terveztem, amíg nem jött ki a kistesó.) Nem videózok telenyomor mobilnettel, de azt azért tudom, hogy nagyobb (és több) venti jobb és halkabb hűtést eredményez, bár anno az ASUS Glaciatorok ezt eléggé sikeresen cáfolták. 
Mans20: 1 ventis 440GT-m is volt (többit lásd feljebb), annak sem volt szinte semmi zaja. Amúgy bármibe fogadnék, hogy én vagyok az utolsó ember a Földön, akit rá tudnának venni arra, hogy AMD VGA-t vegyen. 10 évig gyűrtem őket, még ATI-tól kezdve, és folyamatosan láttam, hogyan qrnak el rajtuk mindent, az avultatásuk pedig főleg nem tetszik. Pl. a HD4-es sorozat támogatását 1 éve megszüntették. Ha most vennék egy 7870-et, amely 650ti-hez hasonló teljesítményt tud, honnan tudhatnám, hogy 2 év múlva még lesz hozzá driver?
Régi játékok meg nem futnak, csalnak a driverekkel (pont most olvastam, hogy vmelyik progit (megint) úgy gyorsították, hogy butították a megjelenítést (szóval nem az fut, amit beállítottál), és még sorolhatnám. Nem, azt hiszem, nem nagyon vagyok visszatéríthető, ha már visszatértem az nV-hoz (régen is az volt, csak akkor meg az nV kezdte a csalásokat a meghajtókkal, és az ATI még 1 volt a minőséggel).ecchi42: Inno3D-nél nem csodálkoznék a problémádon. GW-nál is gyári meghajtó kellett pl. a ref. helyett, próbáld azzal.
Harmatos a procid a VGA alá a jelenlegi beállításaiddal. Tedd magasabbra a grafikus megjelenés szintjét, akkor nem leszel ennyire CPU-limites.
-
ecchi42
csendes tag
Helló!
Gondoltam hogy 38k-ért jó ajánlat az Aquás Inno3d GTX 650 Ti Boost, ezért lecsaptam rá. Ugyan nincs kiírva, de kaptam mellé még egy AC3-at is.
Viszont két probléma is fellépett, érdekelne, hogy másnál is van-e ilyen, vagy vissza kell-e vinnem.
7770-et váltott, driver le, driver sweeper írt, restart, csere, gef (320.18 WHQL) driver fel, restart. Első játék teszt, és fullscreen-re váltásnál a képernyő közepe elkezdett rezegni egy ~5cm-es sávban. GPU-Z és Aida64 is 92 fokot írt 95% TDP-s terhelés alatt 65% ventinél, több játéknál és benchmarknál.
Kicsit aggódva felraktam az előző, nem Beta driver-t (314.22), azzal 80 fokot láttam maximum 50% venti mellett. A rezgő csík is eltűnt. Ez azért megnyugtatott, de érdekelne hogy más is tapasztalt-e ilyet. és hogy ez mennyire normális.
Hangot nemigen tudnám megmondani, mert a táp ventije most elnyom mindent.
A házamban jelenleg csak 1 db 12 cm-es venti van, úgyhogy nem a legjobb a légmozgás, majd lehet beújítok párat még.
Érdekesség még, hogy Batman AC-ben a GPU load 40-60% között ingadozik a benchmark jelenetei alatt egy Phenom II x4 965 társaságában (CPU load minden magon szintén ~60%). (aktuális steam patch)
Teljesítményben amúgy elégedett lennék, 7770-hez képest 1.4-1.8 szoros értékeket kaptam, de aggaszt a 320-as driver esete.
Verdikt?
-
Mans20
addikt
Gainwardot már vett pár ember,dicsérte mindenki,gigabytet én nem vennék,pár ember panaszkodott a ventire,nekem az egy ventis msi van,nem bántam meg,a kétventisre írják hogy hangos tud lenni,az a fer hűtős tégla EVGA meg felejtős,de kérdezz rá a vga ajánló topikba,de előtte írd meg hogy nem kell radeon,mert rávesznek.
-
Gainka
őstag
Olyat még nem hallatom hogy a Gainward gagyi, söt talán a leghalkabb az összes közül a 2 ventis verzsön am meg ha tuningolni akarsz minek? akkor már miért nem veszel 660-t pár ezerrel drágábban, érdekesen állsz hozzá , [link] Venti mögött ott a kis hütö borda is
Lehet hogy a Gainward már nem a régi de szerintem a boost gs-t nagyon eltalálták. -
katt777
félisten
Bár nem értem, hogy a 650ti Boost mit keres ebben a topicban, amikor az lényegében egy alig visszafogott 660, de mivel itt szerepel, itt kérdeznék tapasztalatot ezekkel a kártyákkal kapcsolatban, ugyanis ilyet szeretnék venni.
Gainward a legolcsóbb, de túl gagyi ahhoz, hogy ilyet vegyek, viszont nem tudom, hogy a Golden Sample-t jobb alkatrészekkel szerelik-e, jobb-e a hűtése (nem a dupla ventire értem, hanem pl. a RAM-okra, bordákra), és mennyire tuningolható. 2GB-os kari érdekel, mert az 1GB már az 560-amat is vissza tudta fogni magas grafikai részletességgel. EVGA-t láttam még elfogadható árban (illetve MSI-t, de azt nem szeretem), de annak kifúvós ref. hűtése van, ami elég magas zajszintet sejtet. Leginkább GB érdekelne, de azt nem találtam normális árban. Minden tippet és tapasztalatot szívesen fogadok, a lényeg a teljesen kiépített (értsd: van hűtőblokk a műanyag borítás alatt, RAM-okon is), jó és halk hűtés, és lehetőleg 50k alatti ár (minél alattibb
).Előre is köszönöm a válaszokat (sajna nincs időm végigböngészni a topicot).

-
Mans20
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Gondoltam hogy jön a GTX780 miatt,köszi.
-
CoolBoy323
nagyúr
parancsolj

-
kovsol
titán
Inno3D GeForce N65B-4SDN-E5GS GTX 650 Ti BOOST 2GB DDR5 PCIExpress + 16.500 Ft játék kupon ma 37900Ft az Aqua boltjaiban. Azért ez így már tök jó ár !
Így azért jóval olcsóbb mint a gtx660 és annyira nincs is lemaradva.
-
Mans20
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Inkább jöhetne már a whql
-
CoolBoy323
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
hamarabb fogy el a gpu, mint a ram, szóval szerintem még ennél a vga-nal is parasztvakítás a 2gb...
de majd a tesztek megmondják...
-
Gainka
őstag
1 GB-os ti boost [link]

-
Mans20
addikt
válasz
sketchifun
üzenetére
Nálam csak nem fogy az i5 2400 3.6 GHz-en.
-
mzs2
csendes tag
http://hardverker.hu/catalog.php?product_id=361270 Ilyennel..
Minden fullon van..
-
mzs2
csendes tag
Nekem a konfigom: I5 3470, 8gb ram hyperx (kingston), Gtx 650 ti oc 2gb, Asrock B75 m Ez 120e ért vettem..
Minden játékot fullon visz full hd ban, és full hd videóban is (fraps). Nagyon jó vétel volt. A húzást nem használtam még (csak tesztelni) Fc3 meg sem kottyan.. Bf3 meg sem kottyan..
Skyrim meg sem kottyan.
Egyik játék sem erőltetni meg 50% nál többre a vidikártyát..Én ajánlom.

-
mzs2
csendes tag
Nekem a konfigom: I5 3470, 8gb ram hyperx (kingston), Gtx 650 ti oc 2gb, Asrock B75 m Ez 120e ért vettem..
Minden játékot fullon visz full hd ban, és full hd videóban is (fraps). Nagyon jó vétel volt. A húzást nem használtam még (csak tesztelni) Fc3 meg sem kottyan.. Bf3 meg sem kottyan..
Skyrim meg sem kottyan.
Egyik játék sem erőltetni meg 50% nál többre a vidikártyát..Én ajánlom.

-
CoolBoy323
nagyúr
Üdvözlöm magam a klubban egy MSi GTX 650TI OC PE-vel!

-
=HG=
addikt
-
=HG=
addikt
Most őszintén, ennek a Boost-nak a jelenlegi árak mellett mi értelme ? Ugyan ennyiért ott van a 7850, ami erősebb, vagy 2-3 ezer különbséggel a GTX660 !
-
VLala75
tag
Intel i5-3570, asrock z77 pro4-m alaplap,8gb ram, gtx 650 ti játékra jó összeállítás?
Cheiftech 450 w-os táppal ??? Full hd-ra . -
Mans20
addikt
válasz
Nikolausz85
üzenetére
Sokat nem kell rajta agyalni)
-
Nikolausz85
csendes tag
Köszi a segítséget, így már kitisztult a dolog, 650 Ti boost lesz úgy néz ki, de még alszom rá egy párat

-
pirate29
tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem! Van nekem egy ASUS GTX 650TI DC2 OC kártyám, és hátha tudnátok abban segíteni, hogy hogyan lehetne azt megcsinálni, hogy van egy tv-m és egy monitorom és ezzel csak annyit akarok csinálni, hogy úgy osztanám meg a képernyőt hogy a tv-n játszaná le a játékokat a monitoron perig lehet közbe netezni és így egyszerre két/több folyamatot lehessen végezni! köszönöm előre a válaszokat és ne haragudjatok, ha rossz topikba írtam!

-
Mans20
addikt
válasz
Nikolausz85
üzenetére
OC-t felesleges venni,te is tudod húzni ha akarod,de annyira nem lényeges.
-
Gainka
őstag
válasz
Nikolausz85
üzenetére
Ha a 660ra nem akarsz 55-56ot áldozni akkor a boost jo választás nvidia oldalon, én szerintem az a pár fps nem éri meg az oc-st. Ati oldalán találsz már 45 ért 7850 et 1gb-st a 2gigások 50 körül mozognak.
A 2 gigás 7790 es is 47 ért van tehát azt nem éri meg csak az egy gigásat, gtx 650 ti-t már nem éri meg venni, föleg 2 gigásat nem , inkább gyűjtögetni kell egy kicsit
És akkor marad a 7850 és a 650 ti boost, mind a kettöröl találsz cikket a ph-n kicsit olvasgatsz és eldöntöd ha nvidia párti vagy ugy is a boostot választod ha egy kicsit modernebb kártyát akarsz akkor a 7850 jobb választás a jövőre való tekintettel.
-
Nikolausz85
csendes tag
Egyenlőre az izmosabb kártyák felé hajlok - még úgy is, hogy jelenlegi konfig miatt nem menne 100%-on - viszonylag hosszú (3-4 év) időre tervezek. Ezért is akarom minden irányból körülugrálni a témát

Ez a GTX650Ti BOOST 2GB elég jónak tűnik 47 ért, ahogy láttam ebből is van OC edition ami már 51.
Gyanítom az a +10% Mhz a GPU-ra nem ér ennyit (?) -
=HG=
addikt
Leírtam az előbb , hogy 2 Gb-nak nem sok értelme van csak erősebb kártyáknál. Talán a Boost-nál már igen...
Úgyhogy az ő konfigjához felesleges. Egy 7770-hez sem kell... Talán az 560 Ti-nál már nem jön rosszul...Én 650TI Boost-ot sem vennék, akkor már inkább HD7850 De ez másik téma..
-
=HG=
addikt
válasz
Nikolausz85
üzenetére
Szia ! Nagyon jól látod, a vga a szűk keresztmetszet a konfigodban. Teljesen felesleges jelen állásnál 2 Gb-os modelt venned. Valóban BF3 multy FHD felbontásban kb 1,5 Gb-ot igényel (szűrők bekapcsolásakor ), de mivel te jelenleg kisebb felbontásban akarsz játszani, így bőven elég az 1Gb.os modell. FHD-ra viszont már kevés kezd lenni a 650TI Gpu ereje is, tehát oda még erősebb kártya kéne. (7850 2Gb-os ). És itt jön a rossz hír: Ha max felbontásban szeretnél játszani, sajnos a procid is kevés lesz, tehát platformot kéne majdan váltani..
Én azt javasolnám, hogy erősorrendben : HD7770 1Gb, GTX 650TI 1Gb, GTX 560TI 1Gb-os vga-t kéne venned, és azzal a konfiggal még egy darabig egész jó felbontásban játszhatóak a mostani játékok..Új vásárlását nem javaslom, PH aprón megbízható eladótól sorrendben: 25-30 e,30-35 e, 35-40e beszerezhető.
-
Mans20
addikt
válasz
Nikolausz85
üzenetére
Ha közeljövőbe cseréled a lapot procit egy négymagos 1155-ösre,meg a tápot egy minőségi 450-500 wattosra akkor van értelme,de 47-ért már van 650ti boost is,bár Én 44 ért vettem újonnan.Én is inkább azt vettem és minden megy maxon,nálam is 1280-ba,kivéve persze crysis 3 far cry 3 pl,de csak az élsimítást vettem lejjebb és jobb lett.Szóval az a sima asus 650 ti a legdrágábbak közt van.
-
Nikolausz85
csendes tag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni, hosszú várakozás után rászántam magam egy BF3-ra.
Viszont a multi elég nehézkes jelenlegi konfigommal.
Körülbelül 4-5 éve vettem:Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz, 2400 Mhz, 4 Core(s), 4 Logical Processor(s)
ASUS P5N-E SLI ACPI BIOS Revision 1406, 2009.11.18.
NVIDIA GeForce 9600 GT 512 Mb
Coolink MPT-4512P 450W
Geil ramok 2x1 + 2x2 DDR3 800 MHzA egyenlőre csak a kártyát szeretném cserélni, viszont nem nagyon tudok dönteni.
A topicot olvasva ASUS GTX650 TI-t néztem ki magamnak, lehetőleg 2 gigásat (mert a BF3 állítólag 1200 mb körül is képes "zabálni"). 1280-as felbontásban szándékozom játszani, persze idővel részenként cserélgetem a gépben a cuccokat (mikor mi évül el
- valószínűleg egy monitor lesz a következő )Találtam is egy OC-t - ASUS GeForce GTX650TI-OC-2GD5 GDDR5 PCIExpress - bár ez egy picit borsosnak találom. (47 ért láttam, ez már a húzós felső határ)
A kérdés pedig az lenne, hogy körülbelül 1-1,5 évre tervezve érdemes-e ilyen felső-közép kategóriás kártyát belevágni? (proci kapacitás, táp, és sokminden amiről én nem tudok
) -
Gainka
őstag
Találtam egy boost sli tesztet
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- OLED TV topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
gép oldala le van véve, még ha közel hajolok is semmi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
cserébe most a VGA világít kéken