- Kompakt vízhűtés
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
milanfan
tag
GTX650Ti vásárlásán gondolkozom.Érdeklődnék,hogy mennyire számít az,hogy a kártya 128 és nem 256bites??
-
törölt tag
- Attól függ mivel "húzol" bármivel húzol (nvidia performance,...) csak a ram fog a megemelt órajelen dolgozni. Az igaz hogy a gpu-z alapban a megemelt gpu órajelet fogja mutatni,de programok futtatása közben kizárólag a gyári értéken fog a kártya futni (gigabyte gtx650)
-egyedül a gigabyte által kiadott oc tuner hajlandó megdolgoztatni a gpu-t magasabb órajelen.
-Persze megeshet hogy más kártyáknál ez nem így van. Pl:asus, msi,...stb- más tészta:
Kisebb rántás az órajeleken nemigazán hoz semiféle plusszt teljesítményben. bár lehet aki mondjuk gtx680-at rángat annak lehetnek látványos sebesség növekedések.-Ha mondjuk nem 2 magos procid van, hanem min. 3-4 és nem PHYSX-es játékot akarsz futatni,
akkor javaslom az nvidia vezérlőben a physx feldolgozást kapcsold CPU- ra.
Ez ha kis mértékben is, de tehermentesíti a videókártyát és látványos !!! sebességnövekedést hozhat.-ha alapban 27-28 FPS-ed van akkor a tuning nemfogja ezt meggyógyítani. szaggatások akkor is lesznek.
Max kapsz mellé 1 kis kifagyást + kékhalált.
Viszont a phsx cpu-ra kapcsolásával ebböl lehet akár 33-34 fps. -
Lordus
senior tag
bocsesz, lemaradt a felbontás:
tv-n néztem, így 1280x720ja, és az nvidia még mindig nem tudta megoldani, hogy az lcd tv-men normális legyen a kép.
nagyobb a kép, mint a tv... kb 1-1 cm-rel túlcsúszik, egyelőre nem tudtam beállítani, ami elég bosszantó... -
Lordus
senior tag
na, beraktam, és a hitman tesztet futtattam.
emlékeztetőül: c2d e7500@3600 mhz, 4 gb ram, hd4850 volt a konfig.
Hitman medium-high beállításokkal volt min 16 fps, max 30 fps, average 20 fps.Most a 650 ti-vel minden full-ulta, 16x anisotropic, stb... minden bekapcsolva:
max: 44 fps, min 20 fps, average 25 fpsazért ez testvérek között is simán 20%, PEDIG nem ugyanazzal a beállítással tszteltem.
De azok kedvéért, akik szintén hasonló gépet nyúznak, tesztelek egyet a régi beállításokkal, pill, és jövök
megvan, max: 48, min: 20, average: 26
azaz kb. 30% javulás tapasztalható ennél a játéknál elvileg.Tegyük hozzá, hogy a hitman az atit ajánlja a játékhoz...
szal elégedett vagyok, persze majd a hugica teszteli wow-on is...
-
Mans20
addikt
válasz
Dark KillerX #188 üzenetére
Hello
és 1280x1024 re melyik vga jó amivel high-ultrán lehet a legtöbb game 4 körüli AA meg AS-el? meg amivel 40 alá nem nagyon esik le az FPS?gonolom a 650Ti,legjobb lenne egy 660,de az drága.
-
válasz
Dark KillerX #186 üzenetére
[link]
Nem teljesen kompromisszum mentes. AA-te vissza kell venni, de egyébként oké. -
Ice&Lime
veterán
ki tudom használni a TI-t egy 19"-os 1280x1024-es monitoron vagy elég a sima 650?
-
Lordus
senior tag
na, itt van a kezemben!
holnap berakom, megnézem, mit tud.
Gigabyte 650 ti OC 1 gb rev 1.0(!)ez az erősebbik!
)
A csomagolás eléggé gazdasági válságos...
Egy kártya, egy cd, 2 oldalnyi leírás és egy madzag. Kész. ennyi)
-
milanfan
tag
válasz
Dark KillerX #188 üzenetére
Ok,köszi!
Ezt nem neked szántam,inkább csak az elmúlt 1-2 hónap tapasztalatai alapján írtam le a véleményem. -
milanfan
tag
válasz
Flashback #185 üzenetére
Köszi!
Látom neked is a sima van.Próbáltad azzal is egyébként a BF3-at multiban??Egyébként nagyon csodálkozom azon itt a fórumon,hogy ideális videokártyát 50-60 ezer alatt szinte senkinek nem ajánlanak!Pedig azért szerintem az átlag felhasználó jó ha a 30 ezres kártyát meg tudja venni és mindegyik azt mondja,hogy bőven elég az is!Jó lehet,hogy nem ultra beállításokkal és élsimítással meg mittuomén mivel,de akkor is!
Csak azért vagyok nagy dilemmában,mert épp kártya vásárlás előtt vagyok és nem tudom,hogy sima 650-es legyen 30-ért vagy esetleg a Ti 40 körül.Mert azért legalább 2-3 évig nem szeretnék megint új kártyát venni.Mondjuk nem vagyok egy nagy játékos,de jó lenne,ha egy darabig minden élvezhetően elmenne vele,ha már kedvem szottyan kipróbálni valamit. -
milanfan
tag
válasz
Dark KillerX #182 üzenetére
És kompromisszum mentesen mi a legolcsóbb VGA ,aminél nem kell semmit visszavennem?
-
Dark KillerX
addikt
válasz
milanfan #181 üzenetére
A te procid az egy másik kategória!
az bőven elég hozzá!
Full Hd-ra pedig elég lesz a vga-d,igaz visszavéve a grafból kb medium/high szintre,de elég!Még egy picit húzol rajta akkor meg főleg!
Azért itt látszik [link] nem olyan rossz egy 650Ti,főleg húzva,de azért ultrán nem kell tolni!
-
milanfan
tag
válasz
Dark KillerX #180 üzenetére
És az én I5 3470-es procim 8GB ram az már elég neki?Mert pont most töröm a fejem egy 2 Gb-os 650Ti vásárlásán...
Csak essen már egy kicsit még az ára könyörgöm!!Egyébként nekem BF3 multihoz kellene full HD-ra.Ahhoz remélem elég? (1600*900 is elég)
-
milanfan
tag
válasz
Dark KillerX #178 üzenetére
Olyan erős a 650Ti,hogy egy kétmagos proci már ki sem tudja szolgálni???
-
-
kovmiha
csendes tag
Sziasztok!Tervezem megvenni a Gigabyte GTX 650 Ti 1GB DDR5 GV-N65TOC-1GI videokártyát.Kérdésem lenne hogy egy Intel core2 Duo 8400,Gigabyte EP45-DS3R,2X1Gb Geil ultra &1GB Kingmax konfihba jó lenne e főleg a proci limittől félek.
-
milanfan
tag
Jó lenne egy GTX650Ti,de ahelyett,hogy csökkenne az ára,pont hogy emelkedni kezdett...
-
traktorgumi
aktív tag
én 3 hete vasaroltam a gigabyte gtx 650 1gb oc
en nagyon ritkan jatszom.....de idaig mindent hibatlani fullban ment...olvastam sok tesztet es persze lenyomta a radeon 7770,de en akkor is inkabb nvidiat
szoval jo kartya....... -
Lordus
senior tag
pénteken hozzák a 650ti-met.
Viszont amit közben észrevettem:
A 650 ti ugye már pci-e 3.0
Az én 775-ös lapomban pedig még a pci-e x16 1.0 vanemiatt lesz lassulás,vagy kb az agp4x - agp8x pároshoz hasonlítható a különbség, ahol nem volt érezhető javulás???
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Sirandrish #166 üzenetére
Nincs semmilyen ilyesmi vita.
Mindkèt kari egyértelmű mi tud.
Nekem az árával van bajom, lehetne mind a kettő olcsóbb.
Mind a kettő kari jónak làtszik.Flashback: kíváncsi vagyok a cikkre!
-
Kedden a Logoutra fog kikerülni majd egy GTX650-es cikk
-
Sirandrish
legenda
Most min megy a vita?
Hogy a 650Ti jobb mint a sima?
Hát bebaszna ha szarabb lenne ha már 30%al drágább (Ahol én vettem ott 28K a sima és 38-39 a Ti)..
Szerintem marhára nem az a kérdés hogy melyiket érdemesebb venni, hanem hogy kinek mire van pénze..
Én 25K-t akartam max VGA-ra költeni de úgy voltam vele hogy az a +3K még talán belefér így vettem egy GTX650et..
Jobb lett volna a TI? Naná...de nem volt rá pénzem..
Vásárolni könnyű...csak a pénzt előteremteni a vágyakra nehéz -
Ice&Lime
veterán
Csak azért érdekelt a dolog, mert vacilálok a sima és a ti között és azt hittem, hogy a ti nem olyan jó a simàhoz képest fogyasztásban, merthogy nagyobb volt a fogyasztási mutatója és nem tudtam mennyi az annyi.
-
válasz
Ice&Lime #160 üzenetére
Nem értem,mit hasogatsz ezen.
Ha érdekel,minden gyártó más szempont szerint határozza meg termékei TDP értékét. Általában igyekeznek egy igencsak extrém esetet meghatározni TDP-nek( ami valós esetek közt nem történik meg),de a videókártya konfig szerint eltérhet 1-1W-al.Ezen nincs mit témázgatni.És hogy elkerüljük a további,felesleges kérdéseket,ajánlom a teszt elolvasását,ezek mind-mind le voltak írva. Ha olyan eset,vagy lehetőség érdekelne,amivel nem találkoztál,akkor érdemes kérdezni!Hátha járt más is ugyanúgy,ahogy te. -
Eagle16
addikt
válasz
Ice&Lime #160 üzenetére
Amúgy így utólag utánaolvasva, a TDP nem azt mutatja meg, hogy mennyi áramot fogyaszt az adott hardver maximálisan, hanem azt a teljesítményt jelenti, amit a hűtésnek el kell oszlatnia ahhoz, hogy a GPU a maximális, vagy az alatti hőmérsékleten dolgozzon. Szóval nem olyan egyszerű ez.
-
Ice&Lime
veterán
Akkor 85W lehet, ami nagyon is hasonlítana így is úgy is a 7770-hez.?
-
Ice&Lime
veterán
Én sokat használom a gépet.
Tegyük fel ha napi 8 órát megy játékkal a gép, akkor azt mondjátok a havi költsége a sima 650-hez képest havonta nem több mint 500ft? -
Ice&Lime
veterán
A ti-nek kicsit nem sok a fogyasztása?
Mennyire tekeri meg a villanyórát egy sima 650-hez képest, kilehet ezt fejezni Ft-ban per óra, per hónap? -
Rocky100
csendes tag
Far Cry 3at gyönyörűen viszi 1280ban med-high beállítások mellett megfelelő konfiggal még egy 9600GT is
A 650es-ről megvan a véleményem.Nem azt mondom hogy "szar" v hogy "gagyi", de a tesztekben az veri agyon aki nem akarja.Már a simát.A TI már rendben van, bár én azt adnám annyiért mint a sima 650est mert az sem egy nagy eresztés.A számozás ne tévesszen meg senkit.A 6** széria a 670esnél kezdődik
Rövid távú alsó-középkategóriás kártya a 650.Jó vétel lehet, pláne ha megy is majd lejjebb az ára(fog is), de ha valaki komolyabb játékos inkább vár egy fél évet és vesz egy értelmesen felszerelt vga-t
-
Ice&Lime
veterán
Bocs rocky ezt nem neked akartam írni, félrenyomtam(ipodról írok
), hanem mindenkinek.
Vajon hogy bírná a sima 650 a jövőre megjelenő dirt 4-et, grid 2-t?
És mondjuk a most kijött far cry 3-at?
(1280x1024)
Vagy ezeknek már inkább a ti-vel lenne értelme?. -
Eagle16
addikt
válasz
Rocky100 #146 üzenetére
Hiába 128 bit a sávszél, mégis csak 2, 2,5x-szer annyit tud mint egy 9600GT...kétszeres teljesítményért meg megéri VGA-t cserélni. 26k a legolcsóbb GTX 650 amúgy, 8k-ért eladom a Gt-t és akkor kijön az hogy 18k Ft kétszeres teljesítmény (minimum).
A 7850-es meg elhiszem hogy baromi gyors, de az 45 ezer forint...annyi pénzért lehet is.
A 650Ti ritkán van 35k körül is, igazából az az a középkategória, ami anno a 9600GT volt (azt én 30k-ért vettem 4 éve), hiába a 128 bit, ellensúlyozva van a magas órajelekkel.
650Ti-t 30k-ért már érdemes lesz venni, szerintem lesz benne annyi tartalék mint a 9600GT-ben volt.
-
válasz
Rocky100 #146 üzenetére
Én nem tudom,hogy te mit vársz el,vagy egyántalán miről is beszélsz...először is a két kari közötti árkülönbség 17e ft. Ez rengeteg pénz.Van,aki ennyit nem tud "összespórolni". És a 7850 egy erőseb kategória,nem a GTX650 ellen pozicionálták.
Meg amúgy is,én nem megyek 7850 topikba,hogy elmondjam,ha ügyesen spórolnak az ottaniak,gtx 680-at vehetnek,mer az mennyivel jobb.Nonszensz,amit írtál. -
Rocky100
csendes tag
válasz
milanfan #142 üzenetére
Na a 7850 jelentősen jobb vétel lenne.Még akkor is mennyivel drágább
Egyébként nekem is 9600GT-m van.Nagyon lejárt darab már, ugyanakkor el kell ismerni hogy az a matuzsálem egy igen jól sikerült darabja nvidia-éknak.Nálam is megy gyönyörűen vele a Far Cry 3.Igaz 1280ban csak medium-high beállításokkal de akkor is le a kalappal a vén róka előtt.Teljesen játszatóak vele még az új gamek is, pl dishonored stb.Persze megfelelő konfiggal alatta
Én is azon gondolkodtam hogy ideje lenne nyugdíjazni egy 650essel, na de hát a számozás ne meg senkit.Igenis rengeteget számít hogy csak 128bites ramokkal van szerelve, és csak játék miatt nem ér meg az a 30X-ezer forintot sem.Persze jóval erősebb a régi 9600GT-nél(jóval..chh)de ha 9600GT-t akarsz nyugdíjazni ne a 650es legyen az alternatívád.Azt a kártyát én 18-MAX 25 ropi körül áraztam volna be
Viszont az előbbire visszatérve, a 7850es SOKKAL de sokkal gyorsabb és erősebb kártya a 650es szériánál, úgyhogy akkor inkább azt vedd.Megéri az árkülönbözetet
A 650-es egy borzasztó rövid távú befektetés.Én is szeretnék fejleszteni, de inkább megvárom míg a lejjebb mennek a videokari árak, és veszek majd valami olyan 50k-körüli deszkát ami már megériTürelem teljesítményt terem
Szélsőséges dolog ez a sztech, olyannyira hogy még az sem kizárt hogy már GTX680ast is fogsz kapni jövő májusban 60ért
Ezt az egy dolgot nagyon jól megtanultam(főképp a saját káromon).Türelem, spórolás, és meg lesz a jutalma
Én 20ropinál többet nem kérnék most egy 650esért az fix -
Eagle16
addikt
válasz
Rocky100 #141 üzenetére
A GTX 650-es kb. két, két és félszer olyan erős mint a 9600GT. Onnan tudom hogy nekem is 9600GT-m van most és GTX 650-et szeretnék és utánanéztem
A 650 Ti meg vagy háromszorosan lekörözi.
Amúgy én most is 9600GT-vel játszom a Far Cry 3-at teljesen tűrhető sebességgel, igaz hogy alacsony grafikán de még ott sem csúnya ám a játék, teljesen jó.
-
milanfan
tag
válasz
Rocky100 #141 üzenetére
Ezzel most alaposan elgondolkoztattál!
Pedig már a vásárláson törtem a fejem.650TI 2GB-os kártya lett volna,de akkor így lehet le is teszek róla és mégis 7850 lesz belőle inkább.Pedig az Nvidiát preferálnám,csak nem nagyon van jelenleg erős és olcsó kártyája ebben a kategóriában sajnos...
-
Rocky100
csendes tag
A legnagyobb gond ezekkel a 650-esekkel hogy 128bites ramok vannak rajtuk.
Még a matuzsálem 9600GT-re is alapból 256biteseket tettek anno(az egyébként a mai napig egy jól sikerült pöpec kis kártya, hiába elavult
)
Írták is hogy ha viszont tuningolják a ramokat a 650esen akkor ugrásszerűen nő a teljesítmény is.Miért nem lep meg vajon?
Én tuti nem 128bites memókat tettem volna rá, még akkor sem ha a középkategória alja
Egyébként kábé mennyivel erősebb egy 9600GT-nél a 650-es?(mondjuk csak a mezei sima)
-
AlyArkhon
őstag
Látod mégis tudom tolni a gamokat
Most vettem meg a Call of Duty Black Ops 2 őt és éppen tegnap voltam haveromnál van egy batár nagy 3d s tv je arra dobtam rá a gépet és 1920x1080 as felbontáson full graffal 20-28 as fps el ment a game . Szerintem teljesen korrekt tekintve hogy nem mai alkatrészek vannak a gépemben ..
-
Mans20
addikt
válasz
Sirandrish #135 üzenetére
maxon megy,de hány fps?én 1280 ra venném a 650 et,de páran írták nincs értelme gtx260 ról váltani,jöhetne valami GTX650 ti SE,ami a 7770 mellé kerűlne sebességbe
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Sirandrish #135 üzenetére
Már nem emlékszem, te tesztelted a dirt3-at és ha igen vagy ha nem mennyi fpst kaptál? Megtudod mondani?
-
Sirandrish
legenda
Ahogy én észrevettem amikor érdeklődtem, itt a PH-n kb semmit sem "ajánlanak" ami 100K alatt van..se prociba se VGA-ba se semmibe...persze a 100K költői túlzás de előszeretettel ajánlgatják a méregdrága termékeket
Én elhiszem hogy a TI jobb de drágább is..
Nekem erre volt pénzem...van rá 3 év gari...majd meglátjuk hogy milyen..egyelőre tökéletesen meg vagyok vele elégedve..
Diablo 3, Border 2 maxon megy 1680x1050be..marha halk és még keveset is fogyaszt -
Lordus
senior tag
válasz
Trailblazer #129 üzenetére
itthon???
én november elején láttam csak a nagyker árlistában... előtte csak sima 650-ek voltak.
én csak kis hazánkról írtam -
Lordus
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #123 üzenetére
hát ez az!
nem tom hogy fogom tesztelni, mert csak wow-val játszik...
lehet, berakom az én gépembe, egy ultramax hitman absolution tesztre (ti. én sem játszok, csak a hitmannel)
-
Mans20
addikt
válasz
Sirandrish #99 üzenetére
Gigabytot nem ajánlják a vga topikba mert sok köztük a hibás,asust szokták csak az drágább,meg a többi márkát inkább,meg szerintem olyat kell amire 3 év gar van.
-
bandika0626
senior tag
Sziasztok.
Valaki meg tudná mondani, hogy a GTX650TI kártyáknál hány MHZ-n nemmek a CUDA magok?
-
Lordus
senior tag
na, húgom döntött, 650ti-t kér.
ha minden jól megy, jövő héten kerül hozzánk, majd mondom a véleményt! -
válasz
Sirandrish #119 üzenetére
Tegnap este vettem. Ezt a papírt külön adták oda mert most valami akció van!
-
válasz
Sirandrish #115 üzenetére
Igen volt valami WOW Pet kód, meg AC3 Kód. Majd jól megpróbálom eladni itt a PH-n!
-
Minden játékot 1920x1080@60HZ-re állítottam.
BF3
Ulta High (8xAA) 30-40FPS
Ulta High (16xAA) 23-35FPSSC2
Ultra Settings: 100-120FPS
GPU: 55-58°C
Ezt FPS limitálni kell majd...D3
Bármit csináltam 60FPS limit...Úgy gondolom 28K-ért ez a kari teljesen rendbe van!
-
Skacok most szereltem be ezt a Gigabyte GTX650 OC-t. Elsőre csendes. Nagyon... Az előző 9800GT ehhez képes hurrikán volt a Zalmannal. Kicsi, kompakt kártya. A dobozban egy nyamvadt átalakító vagy kábel sincs. Bár felesleges mert a hátlapon van mindenféle csatlakozó dögivel. Most jöjjön egy kis teszt BF3 ultrán... Lássuk a medvét.
-
Ice&Lime
veterán
És nem szaggat be? Mert úgy hallottam, hogy még a jobb kártyáknál is van hogy beszaggat, mert nincs valami jól optimalizálva a GTA 4.
Kíváncsi lennék több mindenkinél több játékon hogyan teljesít ez a sima 650.! -
Ice&Lime
veterán
válasz
Mr.Csizmás #107 üzenetére
Sima gtx650-nel?
Mennyi az fps min,avg?
Milyen felbontásban?
Megnéznéd mennyi 1280x1024-ben? -
-
Lordus
senior tag
válasz
Sirandrish #102 üzenetére
részemről is utolsó off:
90-es évek végén én sem szerettem az nvidia-t. 3dfx rajongó voltam. (anno egy voodoo3 nem kicsit verte a riva tnt-t) De változnak az idők, ki tudja, 5 év múlva lehet, hogy a Cyrix lesz az atomzsírkirály proci és az intel-amd együtt mennek pendrive-ot gyártani
-
Lordus
senior tag
válasz
Ice&Lime #103 üzenetére
ém is ugyanígy vagyok ezzel, szívem szerint nvidia-t vennék.
bár... 3,5 éve az nvidia nem tudott kiadni egy normális drivert, ami az lcd tv-t meghajtotta (normálisan)
na, az amd már ekkor tuti drivert csinált a 4850/lcd tv pároshoz
De ne menjünk vissza 3 évet, mert MA van, és nem abból kell kiindulni, mi volt régen)
szóval a 650ti messze a legjobb, a sima 650 meg a leggyengébb. a 7770 meg az aranyközépút (ár/érték arányt, nem pedig lapkakészítőt tekintve)
Még egy nagy baj van, mindhárommal: 128 bitesek. a 650 ti-re is ezért haragszom, mert ha hagyták volna 256 biten, akkor igazi csúcs lett volna.
persze akkor ki vett volna 660-ast dupla áron? -
Ice&Lime
veterán
Én alapból nvidiát szeretnék, amdt annyira nem.
Semmi bajom az AMD-ATI kártyákkal, csak jobb szeretem az nvidiát, mint ahogy jobb szeretem a Sony ps-t, mint a Microsoft Xbox-ot.
Egyébként köszi a gigabyteos véleményt is! -
Sirandrish
legenda
Nem kell!
Írtam is..ez nem flame, csak egy vélemény..
Volt ATI-m meg Nvidiam is..
ATIt nem szerettem..kész!
Kb ennyi a történet..Nem kell vitázni, mert nem is tudnék ezen vitázni..3-4 évente veszek gépet amibe nem kell sem AMD proci, sem AMD VGA...
Nyugodtan viheti tőlem mindenki 7770et...nem idióták, de nekem akkor sem kell
-
Lordus
senior tag
válasz
Sirandrish #99 üzenetére
huh, akkor most kezdjük el az amd-intel vitát is?
...
azért összehasonlítani csak szabad, nem? valszeg nem véletlenül viszik középkategóriában kimagaslóan a 7770-et.
vagy azok mind idióták?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Gigabyte Master Rtx 5080 videókártya
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 2x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- Gigabyte AORUS Radeon RX 6800 XT MASTER 16G
- Eladó XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310 24GB GDDR6 videokártya 1 év garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest