Hirdetés
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
troland26 #553 üzenetére
Mondjuk az Inno3D megint nem minőségi kategória (ATI-m volt még régebben). Eddig 45K-ért találtam ASUS DirectCU-t, gyárilag tuningolva.
Gainka: Hát, a TDR-hiba mindenesetre GW-oknál jött ki sorozatban, még a minap is valakinek dobálta, pedig a ref. driverben már rég javították. Egyszerűen nem megfelelő minőségű alkatrészekkel szerelik, és sok mást is. Zajról lehet vitázni, nekem Windforce 2-es 560-am volt, na, az 100%-on pörgő ventivel is csak búgott (AMD kártyákhoz képest sehol nem volt, ahogy a melegedése sem
), viszont még tuningolva sem kellett neki 75%-nál több. Szóval leginkább GB-ot vennék, ha lenne.
A 660 10-12%-kal drágább a 650ti boostnál, és 3-4%-kal gyorsabb. Mi a fenéért vennék 660-at?
(Amúgy azt terveztem, amíg nem jött ki a kistesó.) Nem videózok telenyomor mobilnettel, de azt azért tudom, hogy nagyobb (és több) venti jobb és halkabb hűtést eredményez, bár anno az ASUS Glaciatorok ezt eléggé sikeresen cáfolták.
Mans20: 1 ventis 440GT-m is volt (többit lásd feljebb), annak sem volt szinte semmi zaja. Amúgy bármibe fogadnék, hogy én vagyok az utolsó ember a Földön, akit rá tudnának venni arra, hogy AMD VGA-t vegyen. 10 évig gyűrtem őket, még ATI-tól kezdve, és folyamatosan láttam, hogyan qrnak el rajtuk mindent, az avultatásuk pedig főleg nem tetszik. Pl. a HD4-es sorozat támogatását 1 éve megszüntették. Ha most vennék egy 7870-et, amely 650ti-hez hasonló teljesítményt tud, honnan tudhatnám, hogy 2 év múlva még lesz hozzá driver?
Régi játékok meg nem futnak, csalnak a driverekkel (pont most olvastam, hogy vmelyik progit (megint) úgy gyorsították, hogy butították a megjelenítést (szóval nem az fut, amit beállítottál), és még sorolhatnám. Nem, azt hiszem, nem nagyon vagyok visszatéríthető, ha már visszatértem az nV-hoz (régen is az volt, csak akkor meg az nV kezdte a csalásokat a meghajtókkal, és az ATI még 1 volt a minőséggel).
ecchi42: Inno3D-nél nem csodálkoznék a problémádon. GW-nál is gyári meghajtó kellett pl. a ref. helyett, próbáld azzal.
Harmatos a procid a VGA alá a jelenlegi beállításaiddal. Tedd magasabbra a grafikus megjelenés szintjét, akkor nem leszel ennyire CPU-limites.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nők, nőügyek (18+)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest