Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ecchi42

csendes tag

Helló!

Gondoltam hogy 38k-ért jó ajánlat az Aquás Inno3d GTX 650 Ti Boost, ezért lecsaptam rá. Ugyan nincs kiírva, de kaptam mellé még egy AC3-at is.

Viszont két probléma is fellépett, érdekelne, hogy másnál is van-e ilyen, vagy vissza kell-e vinnem.

7770-et váltott, driver le, driver sweeper írt, restart, csere, gef (320.18 WHQL) driver fel, restart. Első játék teszt, és fullscreen-re váltásnál a képernyő közepe elkezdett rezegni egy ~5cm-es sávban. GPU-Z és Aida64 is 92 fokot írt 95% TDP-s terhelés alatt 65% ventinél, több játéknál és benchmarknál.

Kicsit aggódva felraktam az előző, nem Beta driver-t (314.22), azzal 80 fokot láttam maximum 50% venti mellett. A rezgő csík is eltűnt. Ez azért megnyugtatott, de érdekelne hogy más is tapasztalt-e ilyet. és hogy ez mennyire normális.

Hangot nemigen tudnám megmondani, mert a táp ventije most elnyom mindent.

A házamban jelenleg csak 1 db 12 cm-es venti van, úgyhogy nem a legjobb a légmozgás, majd lehet beújítok párat még.

Érdekesség még, hogy Batman AC-ben a GPU load 40-60% között ingadozik a benchmark jelenetei alatt egy Phenom II x4 965 társaságában (CPU load minden magon szintén ~60%). (aktuális steam patch)

Teljesítményben amúgy elégedett lennék, 7770-hez képest 1.4-1.8 szoros értékeket kaptam, de aggaszt a 320-as driver esete.

Verdikt?

Új hozzászólás Aktív témák