Hirdetés
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MWC 2026: Megnéztük a Lenovo Idea Tab Pro Gen 2-t
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
Aktív témák
-
Haart
addikt
válasz
Armando_19
üzenetére
Jaja, pedig ha jobb lett vona lehet lecseréltem volna a 7900GT met. De úgynézem hogy nem éri majd meg, hacsak nem kijön majd valami dx10-es gamma, de az még odébb van.
-
rocket
nagyúr
Itt [link] a teszt amit feljebb nem sikerult belinkelni.
![[kép] [kép]](http://www.au-ja.de/bilder/2007/club3d8600gts-tn4.jpg)
-
7600GT
senior tag
Egy német tesztben egy club3d 8600gts-t teszteltek.
A gothit 3-ban egy szinten volt a 7900gt-vel viszont egy 1950pro lehagyta nem is olyan kevéssel.
Ellenben a stalkerban rendesen visszavágott és verte az egész mezőnyt.
5200 pontot ért el 3dmark06-ban.
Hogy tudnám belinkelni a tesztet?
[Szerkesztve] -
L!NK->Q3
senior tag
-
7600GT
senior tag
Egyébként nekem sántít h agyon húzva ér el egyik tesztben 7000 körüli 3dmark06 pontot míg a másikban alapon 8000 körül teljesít.
Fura... -
7600GT
senior tag
Nem lehet h az új Unified Shader ennyit dob a teljesítményen?
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Armando_19
üzenetére
Ok, s szerintem sem fogja amúgy.

-
-
Silenzio
addikt
válasz
Armando_19
üzenetére
Pár oldallal arrébb volt egy teszt 3dm06-ban, ott 5700 pont lett. 8e fölött nem lesz az tuti. Ezek a kártyák memóriavezérlésben, shader-felépítésben nem hoznak sok újdonságot az eddigiekhez képest, az ''igazi'' dx10-es generáció a 88xx széria. Nem véletlen az sem hogy nem az 50e ft-os szegmenst célozzák be, a 6600-zal ellentétben. Pár hónapja az nvidia szivárogtatott ki teszteredményeket, akkor 4500 volt (bár lehet a simának, nem a GT-nek). 5700 körül reális, 1950XTX-et nem fogja lecsapni. Erre fogadnék is. De ezek még mind csak spekulációk, sztem május is lesz már mire kezd elterjedni idehaza. Most vettem 1950prót, nem akarok én ilyen durva ''elértéktelenítő'' tényezőket!!!

-
slayer006
addikt
válasz
Armando_19
üzenetére
Sz.tem se fogja elverni.
Maximum Directx10 -ben
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Armando_19
üzenetére
Az áramfelvételre vonatkozó teljesítményfelvétel hogyan függ össze a számítási teljesítménnyel? Nem feltétlenül van a kettő között függés.

-
butch3r
senior tag
válasz
Armando_19
üzenetére
nem vitatom amit írsz van benne ráció.DE (egyelőre nem biztos hogy mindegyiken vagy csak bizonxos példányokon) van tápcsati!
pl:![[kép] [kép]](http://resources.vr-zone.com.sg/Shamino/86oc/23.jpg)
-
Armando_19
őstag
Hát figyelj. Én pl abból indulok ki, hogy X1950XTX-en van+ tápcsati, hogy a nagy teljesitményhez biztositsák az energiát.8600GTS-en nincs, és a PCI-E ből nem tud annyi kraftot felvenni annak ellenére sem, hogy 80nm lesz állitólag, hogy elverje a fent emlitett vetélytársat.
8800GTS 320Mb se mindenhol veri el az X1950XTX-et,nem hogy a 8600...
-
7600GT
senior tag
Nem lehet h a plusz 256mb dob ennyit rajta?
Nem valószinü mondjuk de nem lehet? -
butch3r
senior tag
válasz
Armando_19
üzenetére
Meglátjuk. Örülnék neki a ha igaz lenne, de nem fogok meglepödni ha fake...
-
butch3r
senior tag
8600GTS vs 8800GTX vs X1950XTX
[link] -
L!NK->Q3
senior tag
én tuti nem fogok venni 128bites dx10es karit, megvárom amíg kiad az ati utána kiad az nvidia is valami jobbat/jó áron megint

-
viktor82
őstag
Ezt találtam,ugyan itt van gt-is!Jó árban!Ezt nem gondoltam volna,hogy ilyen hamar kapható lesz,hisz a késésről beszélt mindenki!
[link]
Ki vesz ezután 7600gt-t!! -
rocket
nagyúr
8600GT teszt [link]
-
John_Doe
senior tag
Volt valahol egy PH-es teszt hogy milyen proci kell a kártyákhoz és ott valami olyan volt hogy a 7900GT-hez elég egy 3.0-3.4 GHz-es P4 vagy egy 2.0-2.4 GHz-es A64 és mivel a 8600 szinte biztos hogy nem lesz sokkal erősebb a 7900GT-nél ezért gondolom elég egy hasonló proci de ha nem lesz elég akkor se fogja majd vissza nagyon.
Itt a teszt amit emlitettem:[link] -
Zsolt!!
aktív tag
upsz most látom,hogy már belinkelték a 8600gt tesztjét!!4500 pont 3dmark 06 alatt?Szép !háromszor annyi mint amit 6600gtm tud.
-
Zsolt!!
aktív tag
Sziasztok!
Videókártyát szeretnék venni a közeljövöben és arra lennék kíváncsi hogy egy amd 3000-es proci mennyire lenne elég hozzá.Még nem tudni pontosan mikor jelenik meg(vagy én nem tudom),de én a egy 8600gt-re gondoltam.Persze tudom hogy csak sejteni lehet mire lesz képes,de szerintetek elég lesz hozzá a 3000-es?vagy törhetem a fejem koplettgépcserén is.Eléggé antituning a gépem,de 3500-re felbirom húzni a procit.Köszi -
törölt tag
8600 GTS overclocking[link]
Szinte egy az egyben, a 7900GT tuningmodellre épül. Még azt is megkockáztatnám, hogy majdnem ugyanaz a PCB. a feszstab. teljesen megegyezik.
[Szerkesztve] -
Armando_19
őstag
Hmm.És ennek a tesztnek már lehet akkor hinni?Mert ha igen, akkor mégsincsenek túl nagy gondok ezzel a kártyával...VMod meg vizhűtés neki!

-
Exakt
aktív tag
Nem rossz!
[link] -
-
L!NK->Q3
senior tag
agp-re is kijönnek ezek a csipek? ha igen várjak rá vagy vegyek vmi 7xxxet.
ASUS A7N8X deluxe lapom van
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
keIdor
titán
válasz
Armando_19
üzenetére
Mindenesetre akkor a Gen 1-es karikat még nem fogom egyből megvenni énsem! Az a 6800GT már megérett a cserére, de akkor 1-2 hónapig még húzom...
[Szerkesztve] -
-
keIdor
titán
Kis érdekesség: [link]
WE GOT UPDATES on the possible delay of G84 and G86. It looks like the April 17th date is on, but if they are going to launch with parts availabile on that day, you might be better off avoiding them.
The problem as we understand it is the 2D modes are not clocked down to where they should be. NV has a 2D clock that is a lot lower than the 3D clock which saves battery power and in general, makes things run cooler and quieter.
The bug we are told prevents them from clocking 2D down to a level lower than 3D increasing power substantially. Basically, when the parts should be clocked down in 2D where they spend most of their life, they instead run flat out.
Before you get one of these in a laptop or SFF machine, make sure this is not happening in the ones you buy.
Essentially it is game on, but beware Gen 1 parts. Now you know the why, not just the when. -
Pietrosz
addikt

Ha baráti ára lesz, akkor lehet elkondolkozom a cserén. 8800GTS 320MB-ra még meg kell vennem a brutál hűtést, mert a hanggal és a hőfokkal sem vagyok kibékülve. 8600-ra talán jó lesz egy VF900/AC okosság. Kap egy kis vmodot és csókolom.
Bááár....
Sxarrá húzva sem éri el a 7900GTX teljesítményét 06-ban. Lehet, hogy karcsú lesz nekem...
[Szerkesztve] -
VR6-Fan
veterán
na ebben a ketegoriában is van tuning
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egy kérdés a pontokat mivel kötik össze grafit vagy forrasztás
(amin 1.4-1.5/1.6-1.7 szerepel) -
Achill3uS
nagyúr
látom ennek is van ilyen easy vmod-ja mint a 7900-aknak h 2 pontot kell összekötögetni egy kis + feszhez.. tuningbarát kari, nagyonis
viszont lol h még ki se jött VR-Zone meg már vmodolja.. az 1GHz Core lol, de sajnos még igy se tudja megközeliteni egy 8800GTS alap teljesitményét.. így árban sztem az 50k+ sok lenne érte.. sokkal inkább 70-ért egy 320-as GTS.
[Szerkesztve] -
rocket
nagyúr
8600GTS tuning voltmoddal leghutessel (nem a gyarival) [link]
-
Gorneck
legenda
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Mint írtam, nem mostanában kell kari, de thx a lehetőséget...forrásaim már végre nekem is vannak...fejlődök.

Még csak terepfelmérés okából látogatom a vidkaris topikokat...még az x300se is sok...
Szal az idő nekem dolgozik... -
ati2
őstag
Azért gondolom nem véletlen, hogy az nvidia visszahívta az összes legyártott G84-et.
Kiváncsi leszek a javított verzióra, hátha kicsit jobban teljesít majd... -
Gorneck
legenda
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Akkor nevess csak...

-
keIdor
titán
GeForce 8600 GTS Overclocked to 800MHz Core - [link]
Mod: Jah sorry. Látom Achill3uS-nál már ott van...

[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
1600-ban lehet h az lesz év vége felé, de kétlem h a 17-es tft-d tudna annyit
1280-ban pedig még jóideig kiszolgálhat sztem..
(mint amikor haverom mondta anno, hogy neki simán megy medium - high-on a fear szaggatás nélkül a 6600GT-jén.. mondom hát hogyne.. jaa hogy 800*600-ban
)
[Szerkesztve] -
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Tény hogy most nagyon lement az ára, ennyiért a hülyének is megéri. Sztem simán jobb mint a megjelenő középkategóriás kártyák.
Igen, de engem pl. nem nagyon érdekel a dx10.
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Majd elválik...másnem marad a 320as 8800GTS. Addigra hátha lemegy az ára...ha nem akkor 8600GTS.
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Igazából ezekbe a karikba kezdtem el gondolkodni...mármint 8600os széria legerősebb tagjába...az megint más kérdés, hogy lehet én is nevezek 2-3 hónap múlva egy x1950xt-be. Játszani már csak nagyon ritkán szoktam...
-
Gorneck
legenda
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
50K fölé én se megyek...már régóta így gondolkodom...
-
Alvin_ti4200
félisten
Én elhatároztam, hogy visszamegyek a jó öreg 50k-s VGA határhoz, nagyon elszálltam az elmúlt másfél évben és teljesen értelmetlenül
Most már beláttam utólag és próbálok optimális döntéseket hozni. Most fogok venni egy nF4(Gef6100)-es Asrock lapot 12-ért és egy X2 3600+t 17,5-ért újonnan, ezek mellé megy 47-ért egy X1950XT és köszöntem, ennél költséghatékonyabb gamer konfigot szerintem _jelenleg_ nem lehet összedobni. Nem jön annyi jó game, hogy megérje több pénzt áldozni rá. -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Armando_19
üzenetére
még mindig nem értem mi köze egy crack-nek egy operációs rendszerhez

-
Gorneck
legenda
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Lehet én is majd mellette döntök csak félek, hogy 320 esetleg kevéske lesz...
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- LEGO klub
- További aktív témák...
- RTX 4060 Ti 16GB GARANCIÁS (Alza) + Kingston Fury RAM keveset használt
- Asus Dual RTX 4070 SUPER EVO + FirstShop garancia 2027.04.09-ig
- Eladó GARANCIÁLIS Asus ROG Astral Nvidia Geforce RTX 5080 OC 16gb
- ZOTAC RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 Twin Edge Eladó!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Triple Fan OC - Garis 2028.10.01. -ig - Eladó!
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 229 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

persze ez nem baj 

(amin 1.4-1.5/1.6-1.7 szerepel)