- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab0729
tag
Köszi, Én is megtaláltam aztán, + 1 jó kis cikket amiben 1 srácnak hasonló problémája volt mint nekem és ő is a kisütést akarta megcsinálni, de aztán inkább visszaküldte a gyártónak és adtak neki újat
.Összekötöttem a Chip Select és a Ground lábait a flash romnak(legalábbis ő azt írja, h ezeket kell) bekapcsolom PCI kártyáról a gépet, bemegyek dos-ba, beírom NVflash -a, erre kiírja:
Nvidia adapter found:
Geforce GTX295, hmm mondom ez aztán a tuningXDDD (a ventilátor meg ment 100%-on)
Mindenesetre a -j parancsot nem engedte lefuttatni, mert nem ismerte fel az EEPROMot.
Gyorasan kikapcs, lekaptam a földelést a chipről, vissza dosba és minden ugyanaz mint korábban.
Úgy döntöttem nem játszom vele tovább, inkább megpróbálom én is az RMA-t + a gyártói élettartamgarit érvényesíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Analóg fényképezés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Jövedelem
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest