Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

szab0729 tag Köszi, Én is megtaláltam aztán, + 1 jó kis cikket amiben 1 srácnak hasonló problémája volt mint nekem és ő is a kisütést akarta megcsinálni, de aztán inkább visszaküldte a gyártónak és adtak neki újat  .Összekötöttem a Chip Select és a Ground lábait a flash romnak(legalábbis ő azt írja, h ezeket kell) bekapcsolom PCI kártyáról a gépet, bemegyek dos-ba, beírom NVflash -a, erre kiírja: .Összekötöttem a Chip Select és a Ground lábait a flash romnak(legalábbis ő azt írja, h ezeket kell) bekapcsolom PCI kártyáról a gépet, bemegyek dos-ba, beírom NVflash -a, erre kiírja:
 Nvidia adapter found:
 Geforce GTX295 , hmm mondom ez aztán a tuningXDDD (a ventilátor meg ment 100%-on) , hmm mondom ez aztán a tuningXDDD (a ventilátor meg ment 100%-on)
 Mindenesetre a -j parancsot nem engedte lefuttatni, mert nem ismerte fel az EEPROMot.
 Gyorasan kikapcs, lekaptam a földelést a chipről, vissza dosba és minden ugyanaz mint korábban.
 Úgy döntöttem nem játszom vele tovább, inkább megpróbálom én is az RMA-t + a gyártói élettartamgarit érvényesíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

.Összekötöttem a Chip Select és a Ground lábait a flash romnak(legalábbis ő azt írja, h ezeket kell) bekapcsolom PCI kártyáról a gépet, bemegyek dos-ba, beírom NVflash -a, erre kiírja:
 .Összekötöttem a Chip Select és a Ground lábait a flash romnak(legalábbis ő azt írja, h ezeket kell) bekapcsolom PCI kártyáról a gépet, bemegyek dos-ba, beírom NVflash -a, erre kiírja: , hmm mondom ez aztán a tuningXDDD (a ventilátor meg ment 100%-on)
 , hmm mondom ez aztán a tuningXDDD (a ventilátor meg ment 100%-on)