Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz vergilx #353 üzenetére

Az a szöveg mindíg ottvan a BIOS editorban. :DDD
    Ha geforce van a gépben, és megnyitod egy 4870-es BIOS-át, akkor is ott lesz, mivel akkor a BIOS képfile tartalmát szerkesztgeted, nem a kártyádon lévő BIOS-t piszkálod. :)) Abban a sávban át tudod írni a szöveget, ami megjelenik, ha nincs bedugva a kábel. Húzd ki, kapcsold be a gépet, nézd a monitort, és meglátod milyen az, ha nincs bedugva.

Ha egyenként gyengék a 12V-os ágak, és sok áramot akar felzabálni a VGA, akkor számíthat hány molex ágról szeded össze a kraftot. De a 4870-et én is úgy hajtottam, hogy ugyan arról a kábelről jött le 2db 6-pines csati, és mindkettőt rádugtam a kártyára. Pedig ez totál felesleges hülyeség, dehát ha nem volt bedugva nyafogott, így meg ment.
    Az RV770-ek már ki vannak hajtva a 4870-esen, ne várj sok tuningot, főleg alapfeszen, de szétfeszeléstől se fog érezhetően jobban menni.

A hűvösen tartást jobban megköszöni, mint az enyhe feszemelést (illetve a feszemelés is csak akkor lesz stabil, ha kellően hűvösen tartod). Ehhez valami speckó hűtő, vagy inkább vizesblokk kell rá, hogy jelentős legyen a javulás.

Új hozzászólás Aktív témák